maja1488 -> RE: Z-majčki 2009 - 2. del (20.8.2009 13:38:33)
|
Mi bomo pa lačni, ker se mi nič ne da. Je bla res močna luna. Zaspali sta kr hitro obe, potem pa se zarja zbudi ob enih in neki brunda. Jo končno uspavam, slišm mašo ki leze vn iz postelje in prepeva. Ona se je namenla gledat risanke in čitat knjigice. Jo prepričam, da je noč in da je treba spat, pride moj. Nekaj po treh maša zaspi se premaknem v svojo postljo, se zbudi zarja. Lačna! Se naje in začne grulit. Vmes je itak moj smrčal da je kej. Zarja je zaspala po štirih, pol še jst in maša se je zbuila ob šestih. Super. Plan je bil tak, da grem z zarjo spat opoldan in je prišla svakinja ker je mogla nujno neke letalske karte čekirat in hotele rezervirat, pol je pa šibala v LJ. Do zdej je bla tuki [sm=hudicek1.gif] Je moje spanje splavalo po vodi. [sm=hudicek1.gif] in te svakinje! Pol pa upam, da prepričam mašo, da greva k zobozdravniku. Že ene 3x je kr fejst na zobke priletela in zadnjič sem opazla, da je zgornja enka mal črna. A katera ve kaj to pomeni??? Christiana, miljon pikapolonic za vas. Se dostikrat spomnem na vas!
|
|
|
|