Kumare, zelje ,repa (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

azik -> Kumare, zelje ,repa (10.7.2009 20:10:02)

Kdaj ste začele svojim otrokom dajati kumare ,zelje in repo koliko so bili stari in kako,so sprejeli navedeno zelenjavo

Šaki -> RE: Kumare, zelje ,repa (10.7.2009 20:50:56)

uf še zdj pri 2,8 letih tega ne je.še probal ni.
samo repo je ene parkrat jedel.osatlo pa ne.
jz bi rekla da prede letom sigurno drugače ne.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.7.2009 20:52:48)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

nara123 -> RE: Kumare, zelje ,repa (10.7.2009 20:55:14)

Naša pikica je prvič probala kisle kumare pri 10.5 mesecih in jih ima zelo rada,je jih pa tudi v omaki edino v solati ji pa še nisem dala za probat:Stara pa je 13.5 mesecv.Skratka je brez problema sprejela in ni bilo nič težav! 

Katy78 -> RE: Kumare, zelje ,repa (11.7.2009 9:28:01)

IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

Ne vem, zakaj ne bi probal prej? Saj zelje in repo lahko pripraviš tudi drugače, ne samo kislo zelje in kislo repo. Jaz bom mojemu svežo repo dala takoj, ko bom kje kakšno lepo dobila, in sicer mu jo bom skuhala v zelenjavni juhi - skuhana repa dobi sladek okus in mu bo zagotovo všeč. Isto je s svežim zeljem, ki ga lahko daš kuhat vmes v zelenjavno juho. Mislim, da tudi manjšim dojenčkom ne more nič škodit, sicer pa tudi odrasle ljudi napenjajo različne stvari, isto je verjetno pri dojenčkih. Je treba probat ali mu odgovarja ali ne.

Paštetka -> RE: Kumare, zelje ,repa (11.7.2009 12:35:26)

7. mesec

Šaki -> RE: Kumare, zelje ,repa (12.7.2009 16:11:14)

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

Ne vem, zakaj ne bi probal prej? Saj zelje in repo lahko pripraviš tudi drugače, ne samo kislo zelje in kislo repo. Jaz bom mojemu svežo repo dala takoj, ko bom kje kakšno lepo dobila, in sicer mu jo bom skuhala v zelenjavni juhi - skuhana repa dobi sladek okus in mu bo zagotovo všeč. Isto je s svežim zeljem, ki ga lahko daš kuhat vmes v zelenjavno juho. Mislim, da tudi manjšim dojenčkom ne more nič škodit, sicer pa tudi odrasle ljudi napenjajo različne stvari, isto je verjetno pri dojenčkih. Je treba probat ali mu odgovarja ali ne.

sj nism rekla da ne sme prej! itak da lahko.
dala sem samo okvirno starost ker pri nas tega ni hotel jesti.pa pika...
pri nas ni jotel jesti ne da mu nisem dala....je.bi ga.

Stran: [1]