Jančika_ -> RE: konvekcijska pečica (24.3.2010 13:26:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: boberx Za JančikaRR: Najprej lep pozdrav vsem, ki ste na tem forumu. Tudi sama imam konvekcijsko pečico, sicer ni tista iz tv prodaje, je pa skoraj ista. No glede priloženih navodil moram povedat, da so zelo pomanjkljiva. Probali smo npr. pohat in se mi ni posrečilo na najboljše. Seveda je ostala hrana okusna. Pri tej pečici (iz TV prodaje) bi naj bila priložena knjigica z receptami ter boljša navodila... zato te sprašujem ali je mogoče to kakorkoli skenirat in pomagati ostalim, ki tega nimamo ;( :) Včasih človek res ne ven kako bi se določene peke ali kuhanja ali praženja ali cvrenja sploh lotil. Ker če daš zelenjavo noter se ti speče, ne pa skuha, torej kako se kuha?? probala sem že z alu folijo, je bilo fajn amp traja dlje časa... Se opravičujem, nisem prej tega videla. Seveda lahko zadevo poskeniram. Prosim, javi se mi na ZS, če še rabiš. Sicer pa tudi meni ni jasno, kako bi cvrla in kuhala not, jaz samo pečem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image]. Velikokrat pa spečem not že pripravljene zmrznjene ocvrte zadeve, recimo kakšne mini ocvrtke in tako. Brez maščobe. Se fajn speče. Bi pa še tole dodala. Tast ima tudi takšno pečico, a ne te "original". Zadnjič sem sprobala, če se speče enako kot v moji, pa se ne. Se v moji boljše. Zgleda, da je res nekaj na tisti infra lučki ali kaj je že.
|
|
|
|