Prosila bi vas, če mi lako katera pove kje približno v Celovcu se nahajata H&M in C&A? Z :love: se ravno jutri odpravljava malo v shopping, pa Celovc bolj slabo poznava, ker sva ponavadi vedno nabavlala v Grazu. Sej vem da ste enkrat o tem že pisale, ampak ne najdem posta.
Hvala in lep sončen pozdrav vsem! Mauri
tinkatonka -> H&M, C&A (27.5.2005 16:54:47)
No da ne odpiram nove teme...Glede H&M v Mariboru (sem iz LJ) me zanima sledece in sicer, kako ste nosecnice kaj zadovoljne z njihovo kolekcijo?
Urša -> H&M, C&A (27.5.2005 20:51:54)
Ni težko najt, čist v centru zraven Alter Platz, boš vidla, ni za zgrešit. ;) Lahko greš pa v Sudpark, majo tud obe trgovini, sicer manjši, pa vseeno... so smerokazi ob cesti. Prijeten shopping! ;)
pravljica -> H&M, C&A (28.5.2005 19:31:36)
danes sem bla ravno v grazu...za c&a ne vem, ker :love: ni mel časa, v h&m se pa definitvno ne splača, ker dobiš vse ceneje v mariboru
Pikica76 -> H&M, C&A (29.5.2005 9:23:18)
Jaz sem bila v soboto v Sudparku v Celovcu in sem razočarana nad C&A in H&M. Sicer sem si kupla ene dolge poletne hlače in ene tričetrt amapak je bolj poden, ker kar so bile same S številke. Cene pa tako 7000 dolge hlače, 6.000 tričetrt. V C&A so bile pa meni tako grde cunje, da tam ne bom nikoli nič kupila.