mojca345 -> RE: II pričakujemo avgusta 2009 (4.8.2009 0:12:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: niky31 Živjo Mojca345, Ko ti je G omenila pregrado, kako to da nisi šla naprej na preglede? Si probala KRVOMOČNICO??? tisti čaj o katerm sem prebrala na forumu?? nisem probala tega čaja, sam dvomim...ne vem, se nisem poglabljala v to... nisem še uspela it na te preglede, pravzaprav niti ne vem kake preglede...edino to da lahko stopim do nove G, k je pa še nisem najdla. Ena, ki je ok G, moraš pa plačat, ker nima koncesije...mi je pa 65 eur kar dosti, ker imava zdele druge stroške in jih bova še nekaj časa odplačevala...tko, da "vse" se začne pr dnarju in tut konča... a te mora tvoja G poslat na kliniko za neplodnost ali greš kar sam tja z partnerjem ?? rabiš napotnico ? koker sem pa brala traja kar nekaj časa, da prideš na vrsto za operacijo za pregrado, ki jo je omenia ta G pr kateri sem bila. tko lepo, še nisem bila nikoli pregledana.. vsaj to vem, da imam levi jajčnik ful lep in da miom, ki ga imam, ne moti ničesar in nikogar. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] mam pa skoz ta občutek, kot da seksava res na suho. dele se seliva, pa menjala bom šiht septembra začnem...toliko stvari, da te glava peče... realno mislim, da bom potem oktobra, novembra upam, da prišla malo do zraka, da bom lahko konkretno začela na tem delat, ne samo razmišljat...
|
|
|
|