šivilja -> RE: ljubljanske nosečke - 2.del (16.7.2009 18:06:04)
|
Ena skuhana nosečka, utrujena od celodnevnega zabavnja otrok se javlja na raport. Rodil še nismo - odprta naj bi ibla dva prsta, vsi moji lepi popadki od ponedeljka p aizginili v zrak. Oba z G upava, da bo čim prej, on bi mi že kar sprožil, če bi ibla več odprta. Vrtec - pred rojstvom otroka nima smisla oddajat vloge, ker je ne bodo obravnavali. Datum oddaje vloge, pa postane relevanten šele na čisto zadnji stopnji, če je več otrok z enakim (mejnim) številom točk in so vsi rojeni na isti dan. Tako da dan ali dva ali tudi mesec gor ali dol ni ključnega pomena za sprejem otroka v vrtec. Je pa prednost, če zgodaj oddaš prijavo ta, da ti potem ni treba skrbeti ali boš ujel rok ali ne, ali pa mogoče še celo pozabil. Boomer - če bova še obe v enem kosu se v sredo mogoče spet kaj vidiva. Sploh te nisem uspela vprašat kakšno doživetje imaš pa sedaj za sabo, a so te vsaj kaj pregledali. Meni je tako dol šaril, da sem še pol ure komaj hodila. Včasih imam občutek, da si G še bolj želi, da bi že rodila kot pa jaz.
|
|
|
|