Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.7.2009 21:17:34
|
|
|
|
ledenka
|
novička od žive: preteklo noč je preživela v porodni,sedaj je pa na oddelku brez popadkov.Počasi je zgleda se začel čep luščiti,tko da zgleda lahko kmalu pričakujemo novo akcijo,... MV je bil še včeraj 3 cm ,danes pa zgleda da ga skoraj ni več.Če do jutri ne bo nič bi naj šla domov,..lp,Živa25
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.7.2009 21:28:59
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka novička od žive: preteklo noč je preživela v porodni,sedaj je pa na oddelku brez popadkov.Počasi je zgleda se začel čep luščiti,tko da zgleda lahko kmalu pričakujemo novo akcijo,... MV je bil še včeraj 3 cm ,danes pa zgleda da ga skoraj ni več.Če do jutri ne bo nič bi naj šla domov,..lp,Živa25 wau... go živa go... upam da se ti čim prej pridruži tvoj .. stiskam pesti zate
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.7.2009 21:44:21
|
|
|
|
majana79
|
O madonca, a je živa že na vrsti??? Kam gre čas... Navijamo!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.7.2009 21:48:04
|
|
|
|
Anonimen
|
larilu, bjondi, hvala! majana79, čestitke za Juretov pregled Kar tako naprej! vim, če se še kaj spomnim, je tole špikanje res znak raztezanja,... se počasi pripravlja. Čaj malinovih listov že kaj piješ? Se mi zdi, da smo mi po 36 tednih začele s tem čajem,... živa25, pa boš res prej rodila,... če se karkoli dogaja, ti želim, da se dogaja tako kot se mora!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.7.2009 21:53:18
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Jaz se opravičujem, ker vdiram, vas nisem vse prebrala in niti ne morem zdajle nič komentirat. Imam pa vprašanje: veste kaj o plavanju na Kodeljevem v bazenu kao za nosečke, kjer je čista voda in menda neklorirana? Vsaka informacija več kot dobrodošla! Se katera tam namaka, če kaj takega obstaja, in kako se ji zdi? Vem, da je pred leti to obstajalo. Vsem veliko lepih trnutkov z bebicam v trebuhih zal ne vem nič o tem, sem pred leti zelo pogosto tja hodila pa nisem tega opazila - vem da nisem ravno v pomoč ziva - a si ze na vrsti - a bos kar prehitela - ja upam da bo vse uredu in da rodis k nasa julijka jasna - beri ura blue - no vidim da tvoj laptop ni v gnoju, moj racunalnik pa ne v potoku sam seznami so pa se vedn zmazek no, zame je dost za danes - posteljica vabi lahko noč
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.7.2009 22:22:17
|
|
|
|
vim
|
Katrinka očitno naju namerava Živa po levi prehiteti. Majne se njenemu fantku mudi na ta svet. No pri nas spet vse OK, raztezanje smo uspešno prebrodili, bolelo me je pa k......Malinov čaj ne pijem sploh ne vem kje se ga kupi. Kaj a ga priporočate. Jaz sicer nimam dovoljena za rodit še teden dni potem pa gas na polno.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.7.2009 22:24:05
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Malinov čaj ne pijem sploh ne vem kje se ga kupi. Kaj a ga priporočate. Jaz sicer nimam dovoljena za rodit še teden dni potem pa gas na polno. jaz ga mam, ti ga dam, če hočeš
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 10.7.2009 22:31:48
|
|
|
|
vim
|
Ja ledenka če ga ne rabiš rade volje kupim od tebe. A kaj pomaga.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.7.2009 1:58:01
|
|
|
|
majana79
|
Tut jaz ti ga lahko dam, me je Jure prehitel, tako da ga nisem začela pit. Baje pa da pomaga.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.7.2009 7:55:11
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro kako ste spale - jaz se kar no, moj je sel v sluzbo jaz pa spet sama...mam pa se pol kupa za zlikat od vceraj...fuj tale kavica pa da se boste lazje zbudile a je kaj novih novic o zivi
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.7.2009 7:55:58
|
|
|
|
katrinka
|
ronja & Lejla grahec & Lucija yania & Timon Pupa7 & Leonard pikatara & Karolina in Patrik BrinaBA & Zala nmagk & Karolina ninaMM & Zarja Blueeyes & Gaja k.tja & Urban Petrazg & Luka HINDI & Ian Patrik Angelito & Vita majana79 & Jure PapuaNg & Svit Tanja_ & Hana Pat74 & Andrej Veronikab & Jakob Svet & Ana Ledenka & Maks Ana & Val Anci banci & Svit
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.7.2009 7:56:36
|
|
|
|
katrinka
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. larilu 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. sinskaT 30.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. PapuaNG 5.6. šivilja 27.6. JULIJ k.tja 9.7. UT_2008 14.7. vixen 16.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST andmoj 2.8. HINDI 6.8. knutek 25.8. LaMay 28.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12. Svet 21.12.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.7.2009 9:14:55
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro! vim, čaj malinovih listov pomaga pri mehčanju materničnega vratu in s tem poslednično tudi lažji porod,... pa še pri delanju materinega mleka je dobrodošel,... ga imam tudi jaz še nekaj, če ga želiš,... drugače pa sem ga kupila na koseški tržnici v zeliščarnici nasproti lota,... katrinka, že zamenjana slikica našega Oskarja se je izgubila,... ko boš naslednjič popravljala seznamček, bi te prosila, da dodaš še novo slikico (s prve strani),... hvala. je živa25 že rodila? me prav zanima njen potek poroda,... no, pa prijetno preživite dan! mi bomo verjetno obiskali zoo, zdaj, ko se je pokazal sonček,... samo taglavnega moškega moram še zbuditi, ker je ponoči delal...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.7.2009 18:04:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo novic od žive Nič se ni zgodilo... Dogajalo pa se je Tale naš fantič samo izziva, drugega itak ne zna Čep se mi je včeraj odluščil, nekaj malega mi zgleda teče iz "nožnice", to je pa vse... Jutri se zbunim ko sto da grem dam Zdej sem tukaj kao samo zaradi sladkorne Bomo vidli kaj bodo rekli... Kako ste ve kej? Jst zgleda res prehitevam, ampak rodila pa še nisem. No zdej mam računalnik in internet in bom sveže poročala, ko pa ne bom več mogla pa mi lahko sporočite telefonske da vas bom obveščala Zdej se grem pa pikat pa večerjo počakat
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.7.2009 18:59:18
|
|
|
|
majana79
|
O živa, a si na E oddelku v Lj? Meni se še vedno toži po njih, čeprou sem jih vsak dan prosila, da grem domov. Če je šel čep, ti damo 2 dni, do enega tedna, boš vidla. No jst sem še isti dan rodila, ko se mi je odluščil. A si kej odprta?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.7.2009 19:01:25
|
|
|
|
Anonimen
|
jp na E-ju ja Čep mi je šel včeraj... Pa ni bil nič rdečkast ali rjavkast... Odprta pa včeraj ko so me iz porodne poslali nisem bla. Nevem pa kaj je zdej... Ej v kerem tednu si ti rodila?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.7.2009 19:25:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Če je šel čep, ti damo 2 dni, do enega tedna, boš vidla.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.7.2009 19:26:30
|
|
|
|
Anonimen
|
meni pa se čep ni odluščil,... sem se prej odprla.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.7.2009 19:28:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 O živa, a si na E oddelku v Lj? Meni se še vedno toži po njih, čeprou sem jih vsak dan prosila, da grem domov. Če je šel čep, ti damo 2 dni, do enega tedna, boš vidla. No jst sem še isti dan rodila, ko se mi je odluščil. A si kej odprta? S tvojih ust v Božja ušesa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.7.2009 19:29:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja meni pa se čep ni odluščil,... sem se prej odprla. Sej menda ni pravilo, je pa predznak, da se je nekaj začelo dogajat... Moj čep pa ni bil rjavkast ampak je bil kot smrkelj... Menda je tako, če se odlušči nežno, da ne zakrvavi zraven
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.7.2009 19:37:30
|
|
|
|
majana79
|
Seveda ni pravilo, jaz sem bila že 4 cm odprta, ko se mi je šele odluščil čep. Moj je bil želetinast, pa rahlo obarvan. Am, jaz sem rodila v 38t če se prou spomnim... Ja, točno 38t0d, datumsko pa 20 dni pred PDP. Aja, je pa E oddelek kar fajn no, se kmalu navadiš, čeprou zna bit dolgčas. Še dobro da je kazanova tam, da popestri dogajanje (tisti črnolasi medicinski brat).
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.7.2009 19:41:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja casanova je kul ja Ampak vseeno bi raje bla doma kot tukaj... Sploh ker so mi rekli, da sem za domov, pa sem še vedno tukaj Mah sej bo... Sem imela v spominu, da si še prej rodila Sorry.... Jaz naj ne bi bla še nič odprta. No vsaj včeraj ko sem šla iz porodne nisem bla. Sem pa šele včeraj popoldne čep opazila
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.7.2009 21:17:17
|
|
|
|
katrinka
|
o ziva - a ti bi nas pa prehitela rada vazn je da si uredu, drugače pa vem kako je k otrok nc ne uboga - tale moj se se rodil/a ni, pa je ze po ociju - nc ne uboga in trma po svoje
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 11.7.2009 21:26:39
|
|
|
|
Anonimen
|
grozni so tile otroc Naš si pa že zmišljuje povrh vsega Zgleda da še nima namena ven pridet, ker se je vse čist ustavlo... Sam zaje.ava
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?