Anonimen -> RE: ljubljanske nosečke - 2.del (10.3.2010 13:48:42)
|
Pupa, sori. Nisem te hotela prestrasiti. Jaz imam se tocno 6 tednov in si zelim da pocaka, ker bi rajsi da je bikec kot pa oven. Ampak, ce pa ne bom mogla spati pa ce se bom slabo pocutila pa je zaradi mene lahko tudi riba [sm=jezicek.gif] Jaz bi tudi to probala s kisom. Kaksnega rabim? Kje to dobim? Ziva, ti peres s kisom namesto mehcalca, al kako? Krti in MM, lepo nakupujta! Pa ne pucam skoz! Je pa res, da je fajn, ker je vse novo in potem je najlazje spucati in dati stvari noter. Candy, bos prisla na kaksno srecanje pa bos vidla kako si kaj z zivci [sm=smiley36.gif] To sem prej pozabila, jaz tudi pridem v ponedeljek. Kamorkoli, kadarkoli. Z vami na konec sveta. Oooo iiii [sm=smiley36.gif] Pa ne vem ce vam je marjanaj povedala, da sem se ful spoprijateljila z babicami na dekompresiji in bom v ponedeljek sodelovala v prakticnem prikazu previjanja (pa ne mene!!), ker pridejo studentke babistva iz 3 letnika in hocejo videti koliko nas naucijo v materinskih solah. No, mene niso cisto nic, zato bom pa tam delala norca iz sebe, da mi bo vsaj nekdo pokazal kako se previje. Aja, a pride se katera jutri v MS v porodnisnico na predavanje pediatra? MM in Krti, vidve bosta tam, a ne? Jaz in Marjanaj tudi prideva. Cojka je pa rekla, da so oni ze imeli. Za avto bom pa seveda castila!! Se bolj pa za raztegljiv presredek [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|