petrca2507 -> RE: ljubljanske nosečke - 2.del (6.3.2010 23:10:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka pupa - a potem si tudi ti levinja? Petrca, a nisi ti govorila, da imaš ravno takrat tudi rd? A sem spet kaj zmutila? Glede tistih 14 dni. Tvoj bo vsaj doma, moj bo šel pa sigurno delat vmes[sm=zmeden.gif] Pravilno si si zapomnila. [sm=bravo.gif] 25.7. imam okroglo. pupa...pol pa lahko skupaj praznujeva [sm=smiley20.gif] Moj bo tud delal vmes. Bom pa imela mojo in njegovo mami ob seb. Moja mami si bo v vsakem primeru vzela 14 dni frej, ker komaj čaka svojega prvega vnuka. Bolj, ko sem jo prepričevala, da bomo že nekak, slabše je bilo. Je rekla, da ona ne bo okol mene skakala, ampak bo prišla samo pospravt in skuhat. Da je enako naredila njena mami (moja babi) in ji je še danes neskončno hvaležna. Pa drugač moja mami sploh ni taka, da bi se nekaj okoli mene vrtela in mi kaj vsiljevala. Mi pa rada pomaga, če le lahko in če ji pustim. Midva sva danes za kosilo pice naročila. Jst sm kr med mojim sprehodom po trgovinah naročila, pripeljal je pa ravno, ko sem prišla domov. In ob vsem hitenju, sem vse do zdej imela ključe v vhodnih vratih. [sm=smiley5.gif] Če moj [sm=love.gif] ne bi peljal psov ven, bi mogoče ostali tam do jutra. Pa vmes sem bila še v trgovini (sem mogla it po sladoled) in nisem opazila, da so ključi v vratih. Ah ja...drugič jih bom dala za vrat. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|