marjanaj -> RE: ljubljanske nosečke - 2.del (2.3.2010 18:42:19)
|
ojla, evo mene po celodnevnem lumpanju, sem že doma [sm=smiley36.gif]. Moj je cist hud, je reku, da sem zato doma, da bom počivala, ne pa da se naokoli gonim [sm=smiley36.gif] kaksen šaljivec, a ne? Če pa ne morem bit doma, ker je dolgčas! V glavnem, danes je bil zelo uspesen dan [sm=bravo.gif] Dvignila sem potrdilo za [sm=love.gif], da je z mano obiskoval MŠ (in seveda lepo plačala za to 16,62 € [sm=zmeden.gif]), potem sva z Aglaio oddale izpolnjen vprašalnik za darovanje popkovnične krvi in dobile set, za odvzem krvi, ki ga nato prineseš s sabo ko greš rodit. Pa dvignile sva nalepke za dekopresijo. Potem smo bile z neko_nočjo, aglaio in bcljko v Štorklji na kosilu. Pa smo se seveda tolk zadrzale, da je bilo že kasno, in je imela nax sigurno ze svojega [sm=love.gif] na obisku, pa tudi nismo je hotele prevec vznemirjat. Zato smo darilno vrečko s čestitko in boni pustile na info točki v porodnišnici, od koder so ji nato dostavili v njeno sobo. Ker smo potem darilo kar same kupile, namesto, da bi narocile poštni telegram, smo kar nekaj prišparale [sm=bravo.gif]. Torej, če upoštevamo, da smo za darilo zbrale skupaj 12 srak (cojka, marjanaj, petrca, krtkova, neka_noč, aglaia, bcljka, majkl, živa, pupa, saša in malimišek), znese, da mora vsaka dati 3,70 €. Sej to niti ni tako veliko, a ne? Ker sem potem jaz zalozila, mi lahko na naslednji kavici prinesete. Skratka, uspešen dan [sm=bravo.gif]. cojka danes je bila sestra na dekompresiji slabe volje ~ po moje je za to kriva aglaia, ker je zamudila [sm=smiley36.gif] ~ sej se hecam aglaia [sm=smiley36.gif] ~ tako, da ko bom šla v četrtek spet tja, je rekla, da bo dala datum za naslednji teden. Zato te tudi nisem potem nič klicala... krtkova [sm=zmeden.gif] upam, da se že boljše počutiš... [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|