Anonimen -> RE: ljubljanske nosečke - 2.del (25.2.2010 11:10:26)
|
Guten Morgen! Jeej, koncno moja tema. Notranja oprema!! [sm=bravo.gif] Midva sva v casu velikih popustov (januar) vzela kuhinjo v Dan Kuchen, in je prisla natanko 3800 eur, drugace pa bi vsaj 7000. Pult je bil 50% znizan in vse 3 visoke omare z vgradnimi elementi so bile zastonj. Pa se nek popust je bil pri visjih pultih (kar ga midva itak rabiva, ker sva oba kar velika) itd. Je pa to samo leseni del. Na eni steni 4 metre in na drugi 2,5. Pa podaljsana delovna povrsina v sankec. Za aparate pa sva potem tudi dala slabe 3 jurje, ker sva dobila enega zastonj in na vse se 22 posto popusta prek nekih vez. Koncno nekaj dobrega v vsem tem sranju s stanovanjem [sm=jezicek.gif] Vceraj je bila kuhinja dokoncno zmontirana in je nadlepa! Jaz sem najsrecnejsi clovek na svetu!! Ceprav ne znam in se mi ne da kuhati. Bo moz. In kasneje Zoja. Zato imava tudi podaljsan pult (v polotok), da bo mala lahko zraven njega sedela in mu pomagala kuhati in ga gledala ... To so njegove besede, da ne bo kera zacudena, kaj se je z mano zgodilo [sm=jezicek.gif] Aja, se malo lahko mojega neuravnovesenega moza potunkam. Vceraj sva sla v lesnino gledat luci za stanovanje in se nisva mogla nic zmeniti. Potem pa prideva v otroski oddelek in se mu je cist odpelalo! Je gledal te otroske luci kot da so zlato in na koncu kupil eno gosenico, ki je sicer lustna ampak je bila 70 eur. Za eno malo viseco luc. In seveda sem jaz to na glas izrazila in me je potegnil stran in rekel, da naj svojo skrtost pri otroku zase zadrzim. Hahahaha, jaz sem umrla od smeha. No, zdaj ima Zoja nalepke za v sobo in stensko luc. Pa tisti stuff iz dma. No ja, saj grem lahko ze rodit [sm=jezicek.gif] Grem pa tudi jaz zdaj k zobarju. Upam, da zadnjic v nosecnosti, ker ga imam ze polno glavo (in prazno denarnico) [sm=jezicek.gif] Aja, pri februarkah sem vidla, da je Zimska rodila fantka Vida. Cestitke!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pa upam, da se bo se Tjasa kaj javila. Pa ursa p. Aaaaa, dogaja se!! Lepo se imejte. Pridem se kaj [sm=smiley10.gif]
|
|
|
|