marjanaj -> RE: ljubljanske nosečke - 2.del (14.2.2010 0:34:02)
|
petrca2507 sem bila v BC na hitro ja. Sem sla vprasat za en fitnes (beri igralno blazino) ki si jo moj [sm=love.gif] zeli za najinega [sm=duda.gif]. Pa je baje ze nekaj casa nimajo. Potem sem sla pa se cez Mothercare, se nisem mogla upreti in na koncu se v DM-a, ker sem si privoscila Chiccotove blazinice za dojenje in se par malenkosti. So znizane na 6,71 € za ta velik paket s 60 kom. Normalna cena po trgovinah pa je od 8,49 do 9,20 €. Vsec so mi, ker je vsaka blazinica posebej zavita in jih lahko potem nosim s sabo brez problema. Drugic me pocukaj za rokav! Kaj si pa ti firbcala? krtkova neeeeeeeeeeeeeee... jest tut! Ne mores si privoscit đusvodko brez mene [sm=smiley19.gif] Babuške, a ne, da ko bomo nehale dijit, pustimo enkrat tamaučke pri decih in se ga gremo poštemo nažurat in nažgat! Ste za? Aglaia [sm=smiley36.gif] ti sploh ne rabiš odgovort, ker vem da si avtomatično ZA! [sm=bravo.gif] Aglaia a se ti ne zdi, da ce sta v trgovini kupila zeleno barvo za steno, da bo stena zelena? [sm=smiley36.gif] joj anajrim pazi nase, da se tudi ti ne nalezes! Zna biti nevarno zate... [sm=zmeden.gif] Tvojima pa zelim cim prejsnje okrevanje [sm=smiley20.gif] ursa_p sem ze premisljevala, da ni tudi tebe kaj prehitelo, tako kot tjaso [sm=zmeden.gif] ker se toliko casa ze nisi oglasila... Kje pa je pikapolonca kaj? In tale tvoja maškarca je pa res luškana [sm=bravo.gif] Dej posilji mi tvoj mail na ZS, pa ti posljem seznamcek, ce ti kaj prav pride. Pa se nekaj cen, ki jih imam. neka_noč si se kaj po sončku danes potepala? Je bil res lep dan... Se mi je zdelo da sem te vidla na naši nalepši slavni mestni plaži [sm=smiley36.gif] Sam je bilo tolk folka, pa se na telefonu sem bila, pa cakali so me, potem pa nisem bila vec prepricana, ce si bila to ti [sm=zmeden.gif] No lahko napišeš kakšno dnevno poročilo ponoči, ko spet ne bos mogla spat [sm=smiley36.gif], tako imamo zjutraj vsaj kaj za brat. Uf, 0:35 je ze ura. Nč, grem tut jaz vodoravno, še prej moram pa [sm=love.gif] zbudit, ki spi na kavču zraven mene. Je bil revež cist zmatran od gonjenja po snegu. Prav mu je, kaj pa hodi smučat brez mene, a ne [sm=hudicek.gif]
|
|
|
|