Anonimen -> RE: ljubljanske nosečke - 2.del (11.2.2010 20:22:54)
|
Se vceraj normalna, danes pa na vasem odru .... Aglaia!!! (Rudi Carrell pa to) [sm=smiley36.gif] Kaj sem zamudila?! Tribute to Aglaia (ze pred kaksnim tednom). No, boste se enkrat naredile a ne? Le pogovarjajte se o meni pa hvalite me na veliko. Sem vas samo prebrala, potem sem se pa cist prevzela pa sem bla cel teden übermensch [sm=jezicek.gif] No, zdaj sem nazaj. Zal trenutno nimam veliko casa in niti nimam kaj dosti pametnega za pripomniti glede avtov. Mi je pa lep Touareg. Pa C-max mi je lepsi kot S-max. Ampak mi se bomo meli zakon v mojem Šiki Mikiju (C3). Noro veliko placa. Cez vikend sem hotela pomagati seliti pa tudi 3 stoli niso sli noter. Nase dete bo pac brez vozicka okoli hodilo [sm=zmeden.gif] Cojka, ful lepo te je blo videti! Sva ble s sestrico na kavi, ker ne morem vec biti pri tasci predolgo brez prekinitev. Midva sva namrec se vedno pri njegovih (ceprav jih ta teden ni, ker so v toplicah) pa verjetno bova se naslednji teden. The longest 3 weeks of my life! Hodim pa vsak dan ze zjutraj na Brezovico in se druzim z delavci. Zdaj bodo se plinski cep poglabljali, stekarje zraven delali in prestavljali stikala in barvali stene, da ne bodo bele. Hasan in Smajo sta moja nova najboljsa prijatelja [sm=jezicek.gif] Hvala vsem, ki ste me pogresale. Jaz sem vas vsake toliko samo prebrala, ampak sem res prevec crknjena, da bi kaj napisala. Aja, v torek sem imela pregled in sem se zredila kot prava pujsa (11 kil, od tega 5 v zadnjem mesecu). In sem bila prepricana, da ima mala vsaj 4 kile. Pa jih nima, ampak borih 1500g. Suhica. Aja, obseg glave ima 27 cm. Bojda je povprecje 35. Đizus, kako bo to bolelo! [sm=hudicek1.gif] Nax a si kaj primerjala se cene v DMu? Ker jaz imam tiste bone od babybonusa in jih mislim vsaj za kozmetiko porabit. Ampak sploh ne vem koliko se kaj splaca in ce so sploh koristni. Jaz sem naceloma se vedno za soping 22, ceprav se bojim, da nama bodo glih takrat kuhinjo montirali in bom mogla biti zraven. No, bomo videli. Pa povabite me kaj na kavo!! Od torka sem namrec na dopustu do porodniske. Ergo, ne grem vec v sluzbo. Nikoli!! Aja, no, moj krasen moz mi je zadnjic rekel, da se zdaj prava sluzba komaj zacenja, Kao materinstvo. Sem mislila, da ga bom pribila na (nepobarvano) steno! [sm=jezicek.gif] Dobrodosla Katrinka (spet) med ljubljanskimi noseckami. [sm=bravo.gif] Vse stare (in nove) lepo lepo pozdravljam in se odpravljam na grsko vecerjo. [sm=smiley36.gif] Bom jutri bolj pridna. Pa bolj zabavna. Upam.
|
|
|
|