mkbk -> RE: ljubljanske nosečke - 2.del (6.2.2010 11:10:55)
|
Hello Tud jst mam mal cajta, k sta filipova prekmurska babi in dedi tuki in sta ga mal odfurala na sprehod. Lucky me! Zvečer pa Avatar! Aja prejsm brala neki o Plavem orkestru...jst grem. Mam že karte rezervirane (v službi) A kera še gre? To bo po mojem moj zadnji koncert za nekej časa! Zvezdici, lepo da je vse kul. Cojka - k si me sprašvala - moj je bil čisto meden ko je zvedu da bo punčka, čeprav pol ni mogu iz svoje kože, ko mi je čez čas rekel, da se je glih navadu na idejo, da bo mogoče fantek (ne vem od kje mu to, ker smo jo že krstili za Laro, še predn so mi povedal spol, tko da me bo kap če pride ven nekdo s pimplčkom) Je pa boljš kokor v prvo, ko mi je 10 min pred iztisom začel trobit, da upa da bo punčka, halooo. NO zdej jo bo pa dobil, upam. Čeprav me niti ne bi blo slabo, če bi bil fantek, ker pol bi pa mel filip več družbe, al kaj jaz vem. komi čakam šoping za oblekce, ne vem kdaj ga bom izvedla, z vami ne morem, ker me vedno zafrknete s terminom in je glih takrat ko moj dela popoldne, pa mam jest filipa sama. Mi je krtkova neki obljublala, pa se ne spomnem točno kaj že...mogoče da bo šla z mano, al pa naj grem kar sama.... nimam pojma. Tolk o mojem spominu. Pa ni kriva nosečnost! Zdej grem mal počivat oz. še 4 krompirje olupim - bomo jedli dodole (na o je umlaut, a je keri poznano?!?) JA ne bom jest kuhala [sm=bravo.gif] Mene pa ta prehlad uiber zdeluje sem se danes zbudila kot da bi me tank, pa me ni niti moj [sm=smiley36.gif] No ajde babure, računam, da se še kera kej oglasi dandanes tule na rr ker če ne bo [sm=hudicek1.gif]!
|
|
|
|