|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
28.10.2009 7:16:42   
country
Nejanejc čestitke za poroko, pa še veliko srečnih skupnih let!

Še za magisterij:

Grawe zavarovalnica 4
Zavarovalnica Maribor 5
Merkur zavarovalnica 7
Zavarovalnica Tilia 6
Generali zavarovalnica 3
Adriatic Slovenica 2
Zavarovalnica Triglav 1

Hvala pa tudi za podatke o nosečniškem pasu. Ko bom imela še malo večji trebuh ga bom kar kupila, sedaj pa imam hlače z visokim pasom in je čisto super. Se pa spomnim, da mi na koncu prejšnje nosečnosti niso bile več prav oz. so me po kakšni uri že pošteno tiščale, tako da mi bo pas še zelo prav prišel.

Končno sem ugotovila kako se namestit da lahko spim user posted image En neprespan teden je bil res grozen. Sedaj pa samo povšter med noge in user posted image

Danes sem pa sanjala o mojih srčkih user posted image user posted image user posted image kolk lepo!

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 7:45:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu country)
  Neposredna povezava do sporočila: 2452
28.10.2009 7:55:00   
Kepica83
Jutro punce!
Kako si kaj danesTROPICAL?
Jaz imam pregled 9.11. v 20tednu. tako da bo mi takrat verjetno kar morfologijo naredila. TOREJ: 9.11. MORFOLOGIJA, KRAJ BIVANJA ORMOŽ. ( Ne več Lenart)

Jaz še nimam dobenega izcedka. Imam pa popek že skoraj zunaj. Še katera??

nejanejc čestitke za poroko. Midva pa imava rezerviran termin za 19.12.2009. user posted image

Aprilski hrošček zamašen nos imaš zaradi hormonov. Tako kot jaz. Jemam pa NASONEX, takoj pomaga pa še za nosečnic je lahko.

MOJCA:

Grawe zavarovalnica   (4)
Zavarovalnica Maribor  (1)

Merkur zavarovalnica   (7)
Zavarovalnica Tilia         (
6)
Generali zavarovalnica   (
5)
Adriatic Slovenica           (
3)
Zavarovalnica Triglav      (2)

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
28.10.2009 7:56:16   
Kepica83
COJKA jaz sem v 18 tednu pa še vedno bruham, drisko imam, glavobole, slabosti, pa apetit. user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
28.10.2009 8:21:56   
mokca
Dan.
jaz se pa res nič ne javljam.pa kaj naj napišem.enostavno nimam časa.Mali v spidu,nekaj smo bili bolani,sama brez glasu 2 dni-totalno.se izboljšuje.

buši raste.apetit tudi.user posted image user posted image user posted image

NP: 3.11.09 TAKRAT BOM 18T NOSEČA.MF verjetno še ne bo.

naslednji teden pranujemo,3 roj.dan od malega.je polno dela,moj možek pa ima v petek rd.
zdaj se ravno barvam,mali je v vrtcu.po bajti generalna.

ker ne vem o čem gre debata vas vse lepo pozdravljam.zdaj v drugi user posted image nisem tak strastni odvisnež od RR,kot v prvi.user posted image user posted image user posted image saj veste,ko daš 1x skos gledaš na svtar drugače.

lepo se mi mejte,pogrešate me pa itak ne,ker nas je toliko.pravi boom,kaj.user posted image

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 8:52:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2456
28.10.2009 8:56:56   
natasaxy
živjo,

pridne ste s pisanjem,......berem vas skoz po malo, včasih ne vem kaj bi še napisala,..........no pa včasih mi časa zmanjka. Vglavnem ta teden imamo kar pestro,.......malarji delajo in danes pride še en majster, da nam bo železne okrogle stopnice postavi,........vglanem dogaja,........prejšni dan me je ena že pogruntala, da sem noseča, tako da očitno bo počasi treba povedati tudi ostalim. Tamali zdej tudi že ve in pravi da hoče sestrico:):)

Nejanejc čestitke tudi od mene za poroko,......bravo bravo, mi pa kar pri koruznikih ostajamo:)

Tamali je ta teden doma, ker so že ravno počitnice, tako da uživava,........

Kdaj ste ve začutile prve gibe? Jaz se za prvo nosečnost sploh ne spomnim več kako je bilo. No zdej vem da je še prezgodaj,......pa vseeno bo kmalu pomoje. Ta teden mi teče 15 teden.

Zdej pa šibam,........bo treba kaj za kosilo pripravit.

pozdravček

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
28.10.2009 9:28:08   
nejanejc
Hvala vsem za cestitke :)

Kepica, pol si naslednja z mano super!

Mene pa s mal srbi po trebuhu ... Grrrr.... Ma sej mine, na sreco me ne skoz :) Baje se samo koza siri, upam!

Se malo pa gremo na potovanje... Bi mogla kaj vadit, pa trenirat kake daljse pohode, pa kar ni casa... Tko leti cas, d as edaril nisva odprla, ko je tolko reci za postorit po stanovanju in okoli.

Lep dan vsem zelim!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
28.10.2009 9:28:55   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

COJKA jaz sem v 18 tednu pa še vedno bruham, drisko imam, glavobole, slabosti, pa apetit. user posted image

No, potem sva pa sotrpinki - čist isti problemčki, sem mislila, da je vas, ki ste bolj na začetku aprila, slabost že zapustila. No, saj nas bo kmalu. 

Imaš ti tudi drisko? Sploh nevem kak se temu reče po slovenskouser posted image . Mehko blato? redko blato?user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
28.10.2009 9:41:07   
nincy29
aha hvala za odgovoreuser posted image
sem se učiri kar malo ustrašla da je kaj narobe.user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
28.10.2009 9:54:12   
Chi_Pita
Hei ... lep pozdravček user posted image

Lih da se malo javim ... ko je tako lep sonček user posted image

jaz nimam nobenega izcedka iz joške ... a pa to se že zdaj pojavlja? Meni se zdi prehitro glede na to, da je 1. nosečnost. user posted image Pa tudi slabosti vam bojo verjetno kar kmalu nehale. user posted image

tropical lepo, da tako vestno skrbiš za seznamčke in jih redno popravljaš. user posted image

Pošiljam sončen pozdravček vsej slovenjiji ... user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
28.10.2009 10:08:30   
tatly
evo sma ble mal na sprehodu pa v tusu.pikica mi ajcka jaz pa sem malo tu da vas preberemuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
28.10.2009 10:11:50   
memole
Jutro!

Kako ste?

Vidim da ene še kar spremljajo slabosti,naj vas čimprej zapustijo!

Jaz sem po vremenu torej kot sonček!user posted image user posted image

Kuham kosilo pa mal po netu brskam,pa še katalog od neckermanna sem pregledala in si bom naročila kakšno majčko ker so poceni in če bi ga prej dobila bi tudi hlače saj bi za tisto ceno ki sem dala pri nas za ene pri njih dobila dvojne!user posted image

Popoldan pa v službo!

No lep dan vam želim!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
28.10.2009 10:19:27   
pupa*81
hej bejbe!

pr nas vse ok, izcedka iz prsi nimam, so se mi pa bradavice precej spremenile user posted image očitno se pripravljajo

mene prebava nč ne matra, pa glava tudi začudoma ne

nejanejc srbeča koža pomeni da se širi ja, kar lepo jo maži da ne bo črtic user posted image

getreal ja na Ljubljano se tudi jst nism mogla navadit, tle v Logatcu je pa tko fajn, ful narave, gozd pred nosom, pa pokrajna je dost podobna k gor po trnovskem gozdu, tako da mi ni panike, sam da mam čist pa hladn zrak user posted image navadla se boš pa zihr, jst sm mela tudi ful težave na začetku zdej sm se pa v novi dom zaljubla user posted image pomaga pa če tvoji starši ne 'sikajo' preveč, kao kdaj prideš, pa kolk cajta te že ni blo... pa take fore.

joj natasaxy, pr meni je pa že tko videt da ni šans še za kake skrivalnice, razen ka sm zunej pa zavita v plašč še ni videt user posted image

je pa že ena omenla zimska vrhnja oblačila... kaj boste sploh nardile, meni se ne sanja kaj bom oblekla, XXL bunde pa tudi ne mislim kupovat za 3 mesce, sam buši pa ne sme bit na mrazu ane user posted image

mokca kr pridi nas kej več obiskat, vsako pogrešamo user posted image

no uživejte čvekice!

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 10:42:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2465
28.10.2009 10:46:11   
spella
Nejanejc...user posted image user posted image user posted image čestitke za poroko!!!

Moje slabostiuser posted image se umirjajo...čeprav se še kakšen dan zgodi da bruhamuser posted image . Me pa že zdaj trebuh dol tišči...je že kar velik, sploh za 16 T (no, danes je prvi dan 16Tuser posted image ).

A ma še katerera te probleme da jo boli cel trebuh...zgoraj, spodaj, od strani, kot bi imela muskelfiber??? Men se to v prvih dveh nosečnostih ni nikoli dogajalo, zdaj pa traja že tri dni. Sploh ko zakašljamuser posted image . Mogoče je pa emšo kriv user posted image (30). Apetit grozen...če pa ni nič za v usta mi je pa slabouser posted image . Pa ko berem, da ste s kilogrami nekatere na nuli, druge pa ste šle gor sam za kakšno kilco bi se najraje user posted image user posted image user posted image . Jaz sem jih že 6user posted image kg nabrala. Saj sem se pri prvih dveh tudi za 20 zredila, pa pol vse izgubila...ampak zdaj mam pa tudi že napram prejšnima nosečnostima + 2dobilauser posted image . JOj, joj kaj še bo.

Še moje mnenje glede zavarovalnic (glede slovesa in ne zdovoljstva)user posted image :
1.Triglav
2.Maribor
3.Generali
4.Grawe
5.Merkur
6.Slovenica
7.Tilia

Lep dan še naprej.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
28.10.2009 11:01:47   
Getreal
pupa*81 ja jz po moje ne bom mela sreče z mojimi domačimi, ker sem edinka in me bodo pogrešali vsako minuto..Pa še prva in edina vnučka bo to user posted image   mama bo dežurala na telefonu po moje user posted image user posted image user posted image

cojka veš kaj sm te že dostkat hotla vprašat pa vedno pozabim - ktere pasme je ta kuži na tvoji slikici? a je Weimaraner? Ker jz sem totalno zaljubljena v to pasmo, pa se mi od daleč zdi kar tak podoben user posted image

spella mene tudi boli vse ko kašljam. Alpa ko se useknem. Se kar primem tam za prepono in dobim občutek, kot da mi bo vse skupej padlo ven iz maternice user posted image Kar tak psiho filing. Ne vem pa zakaj je to. Včerej sm razmišlala da mam mogoče premalo trebušnih mišic user posted image

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
28.10.2009 11:03:22   
memole
Spella glede kil naj te potolažim da sem jaz na istem!
V prvi sem se tudi precej zredila pa zdej hodim vsaka dva tedna za eno kilo gor!user posted image
Ah pa kaj čem jest je treba ker prazna vreča ne stoji pokonci!user posted image user posted image user posted image
Drugače pa težo delajo tudi ostale stvari kot so kri,posteljica otrok in še kej vse skupaj je tega za 10kg!
To tudi takoj po porodu izgubiš!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
28.10.2009 11:08:46   
tatly
spella po moje je brezveze da se sekiras za  kg,meni je prvic ze pri 10 kg rekla sestra da morem pazit,sam diete pa nem mela,sem danes napihnjena ko zoga,po mje  bo tudi 9 tehtnica lepo poskocla navzgor,do zdaj se hb ni.ma bo ze.jaz ko sem prisla domov iz p sem imela sam stelline kg minus,pol v enem tednu jih je pa mislim da 7 kar slouser posted image sem pa sla 20 gor pol v 4 mesecih po porodu pa 23 doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
28.10.2009 11:14:16   
NATAŠA35
oj kako ste mi kaj?

evo jaz lih iz malice - kosila, mi je zadišala pečenica + ajvar, pa sem si jo privoščila brez slabe vesti...že tako malo jemuser posted image , pa se tako ne sekiram preveč ne zarad hrane, ne zarad kil...sej bo veliko šlo dol, ko bomo rodile, pa dojile majčke...tak da drage aprilčice ne sekirajte se zarad teh kil, jejte, če ste lačne, že rabite toliko, pa še nekatere se bolj redite, kot ostale....

jaz se pred šefi še vedno skrivam in povem jim naslednji teden po pregledu...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 11:21:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Getreal)
  Neposredna povezava do sporočila: 2471
28.10.2009 11:25:32   
Getreal
joj res zgleda luškana! user posted image prou mali vragec user posted image midva sva tudi mislila, da bomo meli najprej psička, pa se naučili "odgovornosti", pol nas je pa kar presenetla naša pikica user posted image tko da zej bo pa kuža malček počakal, da ne bo začel utripat rdeč alarm zarad preobremenjenosti user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 11:31:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Getreal)
  Neposredna povezava do sporočila: 2473
28.10.2009 11:35:50   
Kepica83
Getreal to da te boli zaradi premalo mišične mase dvomim. Jaz sem 14 let trenirala karate zadnjo leto pa pol intenzivno fitnes 6x na teden po 2 uri, zraven še kickboks, laufanja, plavanje, rolanje, kolesarjenje. V glavnem moj trebuh je bil kot pri moških.... six pack. No pa isti rpoblemi kot pri tebi. Ko kašljam ali kihnem me vse tako zaboli da groza. Meni pomaga če ležim da se v klobčič zvijem, če pa sem kje zunaj pa probam počepnit ob kašljanju in kihanju. Moj buši me tako tišči da nevem kaj naj, pa vse mi dol pritiska . Na stolu nevem kak naj sedim. Hujša sem kot v 9 mesecu.

cojka točno ja.... diarejauser posted image

evo mojega bušija

17t4d
user posted image

user posted image   user posted image

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
28.10.2009 11:35:52   
nejanejc
Hvala za cestitke se enkrat!

Na potovanje letiva v Avstralijo. Se mi zdi se tko dalec, da se nic ne sekiram še in nimam se treme itn..

Pr meni so zvedli v sluzbi skupaj s poroko, za poroko jim nisem prej govorila, razen v kadrovski in "kolegicam" v sluzbi. Potem so nekako zvedli vsi, ko sem prisla vceraj v sluzbo, so ze vsi vedli, skorej....

Jst mam obcutek, da se kar redim, ceprav se tko, oblecena ne pozna se zelo, baje,da mi v porocni obleki ni blo videt, kaj pa vem... Jst se pocutim okrogla :)

Bradavice so se tud meni spremenile mam obcutek, da bi kaj ven teklo pa se nisem opazla.....

Lep dan se naprej

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?