aprilasemtu -> RE: Aprilčice 2010 (14.10.2009 9:48:02)
|
nejanejc da ti iz lastnih izkušenj povem da je gospodarstvo v SLO čist na psu, krivi so pa vsi geniji, ki želijo manjšati stroške in delajo brez zalog. Da zmanjka modrcev!!! pa kje si to vidu... no moja zgodba: naročimo kolpasanovo masažno kad z oblogo (cena 3500€!!!!!!!!), čakamo 1 mesec in po prejemu ugotovimo, da ta obloga standardno pokriva samo dve stranici banje, ker naj bi šla običajno vsaka kad v kot. No naša kad ne bo stala v kotu in posledično rabimo še eno kratko oblogo. ČIMPREJ! V Merkurju pravijo, da je dobavni rok 30 dni - za eno k... oblogo in svetujejo naj se obrnemo na kolpa san. Kličem Kolpa san kjer me prvi, ki je odgovoren za prodajo napoti v salon. Kličem salon in pravi, da je to v domeni servisa, ki imajo rezervne dele. Kličem v servis, pravi, da oni nimajo nič s tem in naj kličem v salon [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Ko imam kolpa sana že dosti in se vdam v usodo, kličem zopet Merkur, da bi oddala naročilo, kjer mi en prepotenten dec (isti Merkur kjer so zatrjevali, da se to oblogo lahko naroči) pravi, da ne ve, če se to sploh da... in me bo poklical nazaj. No še vedno čakam na klic... ni čudno da podjetja propadajo in še bodo propadala, če pa itak nič ne proizvajajo!!!! in plačaš za kad 3500€ ter pričakuješ vsaj prijazen odnos; da moraš na eno stranico banje čakat 30 dni, pa koj k.... ni čudno da je na Zavodu že 100.000 ljudi, in verjemite mi ta številka bo še strmo narasla (nam bodo pa porodniške zmanjšali na 50% pa bo!!!!, itak bom mogla na šiht hodit enkrat na 14 dni) Kresalova bo pa za večjo varnost na cesti ustanovila še eno kurčevo agencijo, ki bo prelagala papirje sem in tja in požirala denar iz proračuna...kako bo s tem zagotovila večjo varnost na cesti, mi pa tudi ni čisto jasno.
|
|
|
|