natasaxy -> RE: Aprilčice 2010 (9.10.2009 10:22:40)
|
Dan, vidim da pogovori potekajo samo okoli majčka:):). No pri nas nič posebnega,....slabosti zdej res ni več, tako da je lažje dihati. Ste se kar razpisale včeraj. Ja country te razumem da te je malo "strah" it k Tratnjeku,.......jaz sicer še vedno hodim v kranj, na čiščenje sem pa šla k njemu in mi je bilo tako hudo takrat, da ne znam povedat,.......sej vsi pravijo, hvalabogu da si njega dobila je ful dober,......samo sorry z ženskami pa ne zna,.....takrat ko sem prišla k njemu ko sem krvavela, me je zafrkavu, ker nisem imela napotnice,.....pa valda še u kranj hodim,.....zakaj sem sem prišla,......skratka pri njem je res tako kot ima dan. Skratka želim ti da bi imel dober dan. Glede odnosa je pa odličen Serdanovič na Jesenicah. Mah jaz bom zaenkrat kar vztrajala v Kranju, nimam namena še G menjat:):). Danes sem bila pa prvič na mlekomatu,.......sem šla poizkusit kakšno mleko imajo,......pa se mi zdi odlično,........veliko bolje kot kupljeno. Jaz ga kar prekuham, za otroke je sigurno bolj zdrav, edino pokvari se hitreje:) Danes bom za kosilo naredila kanelone,.....tako sem si jih zaželela,....jih že dolgo nisem delala.
|
|
|
|