NATAŠA35 -> RE: Aprilčice 2010 (6.10.2009 10:34:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: andra74 tantly in ostale, ki kupujete preko eBaya oz. v tujini...bodite pozorne, kje lahko uveljavljate garancijo. Fajn je, da jo lahko uveljavljaš v Sloveniji, da ne bi bilo v primeru sile potrebno vozička pošiljati nazaj k dobavitelju. Na eBayu pogledaš, kdo je prodajalec in ga magari vprašaš po emailu glede garancije. Mene je tudi premamilo že precej tehničnih stvari v Nemčiji, pa jih ravno zaradi garancije nisem kupila, ker bi morala kupljeno stvar pošiljati nazaj k njim (čeprav so zastopstva za to blagovno znamko tudi v Slo). Moja sestra ima z vozički slabe izkušnje - imela je dva in za oba je morala uveljavljati garancijo - pri enem so se zatikala kolesa, pa bremza al kaj jaz vem kaj. Ne vem, kakšne znamke sta bila, ker se še zdaj ne spoznam na vozičke (kaj šele pred 5 leti), vem pa, da nista bila kar nekaj brez veze. Na koncu je enega po pol leta uporabe celo vrnila nazaj, ker ga niso uspeli porithati. Nočem strašit, je pa fajn pomisliti tudi na to. jaz sem velikokrat kupovala preko ebaya in do sedaj nisem imela nikoli težav, če kaj ni bilo vredu sem pač poslala nazaj na njihove stroške, pa je... kar se tiče teh vozičkov, jih v SLO ni, so samo na poljskemin dajejo 2-letno garancijo za celotni voziček, kakor sem prebrala...drugače se je pa najbolje obrnit na prodajalca, da dobiš izčrpne informacije....
|
|
|
|