marjanaj -> RE: Aprilčice 2010 (1.10.2009 19:22:27)
|
Zivjo... sej ne vem ali naj se tudi jaz pofockam ali ne. Ko sem videla plusek sem opazila, da ste ze odprle temo Aprilcice 2010, ampak so bili le 4 posti [sm=smiley1.gif], trenutno pa sem v tujini in imam cas in ko sem spet pogledala na RR spletno stran, so mi skoraj oci ven padle: cez 60 strani! Malo punc je tako pridnih. In si je bilo traba vzeti cas. In sem potrebovala cele 3 dni, da sem se prebila cez vse strani. Tako imam obcutek, da vas vsaj malo poznam [sm=bravo.gif]. Drugace je je to moja prva nosecnost, stara pa sem ze 30 let in iz Ljubljane. Ze dolgo sem si zelela otrocka, ampak zaradi sluzb in vsega enostavno nikoli ni bilo casa. No sedaj pa je cas! V ponedelje, ko se vrnem domov imam pregled. In mislim, da je cas, da se narocim za NS. Upam da ni prepozno. G mi je dolocil PDP 23.4.2009, ceprav je UZ na slikci pokazal kasnejsi datum... Hmm... bomo videli, kaj bodo na NS povedali. Me je pa kar malo strah. Nimam namrec vec nobenih nosecniskih znakov. Ni mi vec slabo (vcasih mi je bilo, ker sem bila non stop lacna [sm=smiley13.gif]). Pa vcasih me je spikalo v trebuhu, zdaj pa me ne vec. Pa joskice so me bolele, zdaj pa so samo se napete. Ne vem kaj naj si mislim... le hlac ne morem vec nobenih zapeti. Pa spet ne vem, ali je to ker Elevit napenja ali pa ze trebuscek raste? Joj koliko vprasanj... Nic drzati moram pesti za v ponedeljek, pa bo, a ne?
|
|
|
|