|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
4.9.2009 11:30:51   
Claire2010
Aja pa še to: tiste, ki ste prvič noseče (in ki še nimate oblekic od starejših), vaš že kaj mika, da bi kaj kupile? Jaz ko vidim tiste male kompletke in bodije z različnimi motivi, bi kar vse pokupila... In tudi mislim, da bom na skrivaj kakšnega, seveda v nevtralni barvi (npr. rumena) user posted image  Ne morem se upret.. ah, kaj še bo user posted image

(odgovor članu Claire2010)
Neposredna povezava do sporočila: 776
4.9.2009 11:44:12   
memole
Jutro!

Kako ste?

Jaz zaspano,so se začele utrujenosti in bi samo spala!user posted image user posted image user posted image

Pa eno vprašanje imam,a ste vse imele uni rjav izcedek ki traja samo en dan-to naj bi bla ugnezditev.
Jaz ga nisem imela,pri prvi nosečnosti ja tokrat pa ne!
A je to normalno?

Dobrodošle nove in čestitke!
Pa čestitke vsem ki ste imele pregled!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 777
4.9.2009 11:44:36   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: Claire2010

Aja pa še to: tiste, ki ste prvič noseče (in ki še nimate oblekic od starejših), vaš že kaj mika, da bi kaj kupile? Jaz ko vidim tiste male kompletke in bodije z različnimi motivi, bi kar vse pokupila... In tudi mislim, da bom na skrivaj kakšnega, seveda v nevtralni barvi (npr. rumena) user posted image  Ne morem se upret.. ah, kaj še bo user posted image
jaz sem bila ista v prvi nosecnostiuser posted image user posted image midva si oba zeliva se ene puncke,je moj glih vceraj rekel stelli da se bi rad imel eno tako princesko kot je ona pa se cotk nebi rabla nic kupituser posted image saj mamo vse v roza
sem ji vceraj nakupla stramplce pa zokencke za zimo
klko vas je tukaj ki ze imaste otroke?jih kaj dvigujete?jaz nemorem da nebi moje bebike

< Sporočilo je popravil tatly -- 4.9.2009 11:45:25 >

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 778
4.9.2009 11:59:18   
Anonimen
Oj punce!

Evo se javljam po parih dneh, so me slabosti čist izmozgaleuser posted image

No jaz sem končno dobila G, ki me bo vzel na koncesijo, tako da imam pregled 14.9. Komaj čakam.

Claire2010- mene nakupi ful mikajo. Zadnjič sva šla v baby center in sem se komaj zadržala, da nisem kupila vsaj enega bodija. In vem, da ne bom več dolgo zdržala. Sem si rekla, da počakam vsaj toliko, da zvem spol, da ne bom kupila roza pajacka, pol bo pa fantek. Si pa ful želim punčko, da bo loh v roza.

memole- jaz nisem imela nobenega izcedka. Mislim, da ga to nima vsaka. Al kako?

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 779
4.9.2009 12:09:34   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

IZVIRNO SPOROČILO: Claire2010

jaz sem bila ista v prvi nosecnostiuser posted image user posted image midva si oba zeliva se ene puncke,je moj glih vceraj rekel stelli da se bi rad imel eno tako princesko kot je ona pa se cotk nebi rabla nic kupituser posted image saj mamo vse v roza
sem ji vceraj nakupla stramplce pa zokencke za zimo
klko vas je tukaj ki ze imaste otroke?jih kaj dvigujete?jaz nemorem da nebi moje bebike

Ja jaz bi tudi punčko ker imam vse za punčko,pa še tamala je rekla da noče bratca ker jo bo cukal,brcal,grizu in podobno!user posted image
Jaz mojo tamalo oz zdej ježe velika ni več tko majhna dvigujem!
Dokler bom lahko jo bom!user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 780
4.9.2009 12:10:59   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Oj punce!

Evo se javljam po parih dneh, so me slabosti čist izmozgaleuser posted image

No jaz sem končno dobila G, ki me bo vzel na koncesijo, tako da imam pregled 14.9. Komaj čakam.

Claire2010- mene nakupi ful mikajo. Zadnjič sva šla v baby center in sem se komaj zadržala, da nisem kupila vsaj enega bodija. In vem, da ne bom več dolgo zdržala. Sem si rekla, da počakam vsaj toliko, da zvem spol, da ne bom kupila roza pajacka, pol bo pa fantek. Si pa ful želim punčko, da bo loh v roza.

memole- jaz nisem imela nobenega izcedka. Mislim, da ga to nima vsaka. Al kako?

Aja ga nima vsaka?
Sam če sem v prvi imela zakaj zdej ne?
Boo o tem pa se mi res ne sanja!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 781
4.9.2009 12:13:27   
tatly
memole-sem malce pokukala v tvoj albumuser posted image o je tvoja pupika lusnauser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz nevem no mislim da bo sedaj fantek,so mi prvic delali z verizico in je kazalo puncko sedaj pa fantka,in v prvi nosecosti mi ni blo nikol slabo sedaj mi je vcasih,no upam da se najine sanje uresnicijo se 2user posted image
kako ste pa kaj druge?
moja zdaj  ajca pol pa morema v trgovino saj jutri stella praznujeuser posted image user posted image user posted image
lepo se imejte

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 782
4.9.2009 12:14:12   
tatly
tega izcedka tudi jaz nisem imela

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 783
4.9.2009 12:17:01   
natasaxy
Dan,

da se vam javim, sem iz pregleda in je vse o.k. Res sem vesela, veliki smo 5,2mm in sem v 7 tednu (natančno 6t2d), tako da naj bi bil rok poroda nekje med 25 in 28.04.2010. Je bila še G vesela, da nama je uspelo zanositi in je rekla, da si tudi ona želi, da bi tokrat šlo vse gladko, da tudi njej ni vseeno če gre za ss. Sem optimist:). Skratka naslednji pregled imam 21.09 čez tri tedne, takrat dobim tudi materinsko in vse kar sodi zraven.

Drugače pa sem tko utrujena danes,......jaz bi samo spala tele dni,......če imam prazen želodec mi je takoj slabo,.........no vse za zdravega bejbija.

Imejte se kljub deževnemu vremenu. pozdravček:)

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 784
4.9.2009 12:19:57   
natasaxy
ja glede spola meni ni pomembno. Glede na cunjice bi lahko imeli še enega fantička, ker imam ogrmno cunj, ki sem jih dobila, če bo pa punčka pa ne vem, bi mogla pa dobit kakšne cunjice od punčke. No če je katera za lahko potem ko bomo vedele za spol naredimo menjavo cunj:):), jaz bom verjetno za spol kar firbčna tokrat,........v prvo nisem bila:)

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 785
4.9.2009 12:21:03   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: natasaxy

Dan,

da se vam javim, sem iz pregleda in je vse o.k. Res sem vesela, veliki smo 5,2mm in sem v 7 tednu (natančno 6t2d), tako da naj bi bil rok poroda nekje med 25 in 28.04.2010. Je bila še G vesela, da nama je uspelo zanositi in je rekla, da si tudi ona želi, da bi tokrat šlo vse gladko, da tudi njej ni vseeno če gre za ss. Sem optimist:). Skratka naslednji pregled imam 21.09 čez tri tedne, takrat dobim tudi materinsko in vse kar sodi zraven.

Drugače pa sem tko utrujena danes,......jaz bi samo spala tele dni,......če imam prazen želodec mi je takoj slabo,.........no vse za zdravega bejbija.

Imejte se kljub deževnemu vremenu. pozdravček:)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 786
4.9.2009 12:49:06   
mokca
čavči!

da se malo javim.
danes sem tudi jaz vesela,da je petek.sem že ob 10h mela kuhano kosilo,sem šla s user posted image na sprehod,potem pa h kolegici na kavico.
zdaj čakam možeka da pojeva kosilo.potem grem malo počivat in ob 15 po malega.danes me je že ob 7.30 preganjal.kdaj greva.user posted image čez vikend imamo pestro,roj.dan tete,in krst od sestričnine tamale.
mene že vse tišči,vamp se mi že veča s špehekom vred.kar koli pojem sem v 5 mesecu.jao,jao

memole: vgnezditvena krvavitev je vedno pred pričakovano M,ali vsaj v času ko bi mogla dobit M.ti si pa se mi zdi noseča že kakih 7 tednov,nisem računala.torej ni vgnezditvena,niti ni nujno da jo vsaka ima.
včasih pride kaj do krvavitve(izcedka,ki je rjav,rdeč...),pa ni nujno da je kaj narobe.včasih kaka žilica poči,po sexu rado pride do tega----
tako,da če nimaš več ni panike.če pa bo,pa bi se šla kazat.

nč,grem uživat.

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 787
4.9.2009 12:51:25   
mokca
memole: sem šla še 1x prebrat.
ne ni nujno,da ga imaš zdaj tudi.vsekakor je boljš da ni nič izcedka.user posted image

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 788
4.9.2009 13:06:07   
*m*o*j*c*a*
hej punce!

kok ste kej? vreme tule ni nič kaj prida..čeprav tista močna vročina mi ne paše najbolj, sam takole pusto vreme mi pa tut ni všeč..user posted image
vidim, da se pogovarjate glede dvigovanja otrok..js jo moram nosit, sva full velik sami, tk da mi ni rešitve..stara je šele 8 mesecev, tk da še ne hodi..mal že kobaca, tk da dons sm jo za pet minutk pustila na tleh v igralnem centru, da sm na računalnik počekirala, pa začne neki sitnarit..grem gledat kaj ji je in me čist bogo kuka izpod postelje..user posted image user posted image je postala prava mala raziskovalka..user posted image če je user posted image doma, mu že rečem, da jo one kam nese..zaenkrat še kr gre..čeprav ni pa fajn, da jo tolk nosim, ker je že kr težka..user posted image pa bo že..
in je katera tule še študentka? js sem lih danes dala diplomo lektorirati..pol pa glede na vse probleme okol te moje diplome, upam, da se mi uspe vpisat na magisterij..tolk živcev mi je šlo okol te diplome, da brezzveze..jutri bo pa spet en tak nervozen dan, ker greva z mojim user posted image vzrejni pregled za najinega psa delat..groooza..upam, da se bo vse izšlo..
aja..je ktera tule iz savinjske? user posted image
no lep dan vsem user posted image !pa vašimuser posted image ! user posted image user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 789
4.9.2009 13:21:43   
Chi_Pita
Hei, se še jaz malo oglasim ... danes sem kar leteča, pa še toliko stvari imam za naredit ... user posted image super, da sem kot prerojena, počutje odlično user posted image

Oblekice ... jaz bi tudi kar nakupovala, nimam še niti ene same oblekice, kje šele voziček ... sej bo še dosti časa za iti po nakupih user posted image

spol ... jaz nekako čutim da bo pupa user posted image ... sem tudi sanjala punčko, tako da zna bit kaj na tem ... ma v bistvu sploh ni pomembno, samo, da bo vse v redu. user posted image

memole ... jaz se ne spomnem kaj je bilo glede krvavitev ... mislim, da je pri meni res bila rahla krvavitev, sam takrat je bilo že pozno za vgnezditev ... prišlo je do poškodbice pri sex-u ... vsaj tako sem si jaz to razlagala. user posted image

Čestitke za nove user posted image

Me pa neki zanima, kako imaste nekatere tako pogosto preglede? Jaz moram čakat do konca meseca na naslednji pregled ... se mi zdi full daleč vse skupaj? A so kakšni izcedki prisotni, ali imaste tako fajne g.? Pa a ste tudi ve mogle plačati prvo slikico ... jaz sem namreč mogla dati 4€ ... pa še sploh mi je ne bi dala, če je ne bi prosila user posted image

Uživajte user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 790
4.9.2009 13:36:10   
nejanejc
Ojla,

jst sem pa iz urgence kamor me je moja zdravnica poslala zarad batrholinijeve zleze, ki naj bi se mi vnela pa so ugotovili,da mam herpes. Jst ga se nikol nisem mela pa nisem vedla kako je to....

sem dobila sam mazila, ker pr 9ih tednih sem se premalo noseca... ce se mi pred porodom ponovi, bom mogla met carski rez

oblekice, jst boljse, da jih niti ne pogledam, ker bi vse mela... Mi jih pa ze ponujajo prjatli, pa se vse drugo..

spol je meni tud vseeno, samo da bo zdravo dete.

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 791
4.9.2009 13:59:54   
Claire2010
Chi_Pita omg saj ne morem verjeti, še plačati si mogla za slikco????? Katastrofa.... pa saj imaš urejeno zdravstveno zavarovanje, kaj ti zdaj še to računajo... Po tvojih izjavah sodeč je tvoja ginekologinja malo čudna - sploh pa da ne pusti imeti partnerja pri uz do 20 t. Meni je to nedopustno... Ker moj je bil vsakič zraven, ko je G delal uz, vedno videl otročka in potem sva se o tem pogovarjala in sva bila nekako bolj povezana.. Tako je tudi on del te nosečnosti, ne pa da mu samo doma pripovedujem kaj sem videla na uz (ni isto).
Moj G je enkraten. Sicer se k njemu vozim kar daleč v drug kraj, ampak je vredno, ker dobrega ginekologa je težko najti. UZ mi naredi vedno, naslednjič mi bo pa naredil celo nuhalno svetlino (no saj to je v bistvu spet uz). Izcedkov in drugih problemov nimam, razen tisto kar je bilo v zgodnji nosečnosti. REs je user posted image  

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 792
4.9.2009 14:00:14   
mamika25
Živjo vsem user posted image !!

Da se še jaz mal oglasim, pa pokomentiram. Mal se res lažje živi v tem vremenu, pa tudi za vas upam, da greste čim hitrejš čez to obdobje slabosti. Pri meni se sicer še čuti ena taka napetost v želodcu, sam ni tako hudo in počasi mineva. 10. teden in kmalu bomo izven kritičnega obdobja. Čas kr prehitro leti, samo od pregleda do pregleda se vleče. Ene imate res velikkrat preglede, mene je naročila šele čez 5 tednov. Še sreča, da mam vmes NS, da vidim da je vse v redu. Tudi jaz imam občutek da bo fant.  Prva je punca, zdaj bi mela fanta. "Verižica in tabela spola" mi kažeta še eno bejbiko. Jz pa čutim fanta. Tudi jaz bom vprašala za spol. Mogoče že kar na nuhalni...user posted image  Doma mal ful velik oblekic, ampak vse so roza, vijolčne, rdeče... Po moje je tista strast in navdušenost za kupovanje oblekic prisotna sam v 1.nosečnosti, mene zdaj prav nič ne vleče, nikamor po nobenih nakupih, ker... ma sej ne vem, kako pa druge, ki že mate otroke? Mi bomo pol kasnej kej kupili, po večini pa se bojo najbrž porable tastare oblekce, sploh če bo punčka.

Lep dan vam želim še naprej!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 793
4.9.2009 14:53:23   
*m*o*j*c*a*
hej hej!

tut js sem morala v 1.nosečnosti vedno plačati slikico, če sem jo želela..bla pa je mislim da 1,50evra..ne vem več točn..vem da več kot 2 evra zihr ni bla..
js tut če bo punčka, že mam kr neki cotk..za začetek sem kupovala takrat neutralne barve, ker nisva hotla povedat kaj bo..pa tut drugi če so mi kej kupli je blo pač al zeleno, al rumeno, oranžno itd..pol se je pač punčka rodila in so vsi hiteli kupovat roza..tk da mam večina roza..mene pa kr drži da bi kupovala neke cotke, sam ne vem kakšne..modre al roza..user posted image user posted image tk da pač vse prečekiram pa pol vsaj da ne grem čist praznih rok iz trgovine, kupim kej svoji pupi..user posted image mislim da zdej ne bova vprašala..itak so pa moji domači že fejst firbčni, tk da spet pričakujem na tone standardnih vprašanj: ja kaj bo pa zdej, fantek al punčka? kaj pa nej kupim roza al modro??user posted image ampak..js se ne dam..me prvič niso pogruntali pa me tut zdej ne bodo..user posted image user posted image

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 794
4.9.2009 15:01:59   
mamika25
mojca, jst sm tut rodila tmalo skor za novo leto, kdaj si ti? kirga leta? lani? jst sm 2006.

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 795
4.9.2009 15:05:43   
*m*o*j*c*a*
moja je bla 31.12.2008 user posted image pa tvoja?

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 796
4.9.2009 15:26:13   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

Me pa neki zanima, kako imaste nekatere tako pogosto preglede? Jaz moram čakat do konca meseca na naslednji pregled ... se mi zdi full daleč vse skupaj? A so kakšni izcedki prisotni, ali imaste tako fajne g.? Pa a ste tudi ve mogle plačati prvo slikico ... jaz sem namreč mogla dati 4€ ... pa še sploh mi je ne bi dala, če je ne bi prosila user posted image

tudi jaz imam preglede na 4t , ker je vse uredu z user posted image ,... slikco mi je G kar sam dal , pa plačala nisem nikoli nič, tko , da tvoja G kar preveč zgleda služi s temi slikami user posted image user posted image ,... pa pri nas je je lahko mož kadarkoli na UZ ,  ni pa glih prijetno če dela vaginalni UZuser posted image

jaz sem že v 4.user posted image , pa nikoli nisem imela vgnezditvene krvavitve user posted image user posted image

kar se tiče cotk imam vse za punčko , se pa enga fantiča tudi nebi branili , bi z veseljem spet na novo nakupovala , ker to postaja  že  moj hobiuser posted image user posted image user posted image user posted image , saj za pupe se zmeri kaj lepega najde ,...

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 797
4.9.2009 15:37:29   
mamika25
moja je bla pa 29.12.2006, skor novoletna, mogoče bl božična!?user posted image  

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 798
4.9.2009 15:50:47   
tropical

user posted image   

2.4.2010
user posted image jasna (32)                   ( 2.user posted image ,1. user posted image )         NP 01.09.
user posted image Clarie2010 (27)  LJ       (1.user posted image ,0. user posted image )      NP 18.09.     NS 23.09.
user posted image  sasa7                                                    NP 24.09.
user posted image   pupa*81 (28) Logatec  (1.user posted image ,0.user posted image )          NP 04.09.              

3.4.2010
user posted image testianka                   (4.user posted image . ?. user posted image   )      NP 17.09.
user posted image mamika25                   (2.user posted image ,1. user posted image   )      NP 23.09.  NS 16.09.

4.4.2010

Chi_Pita (24) obala       (1.user posted image   ,0. user posted image )  NP 22.09. NS 23.09.
user posted image aprilski hrošček (37)notranjska (?.user posted image ,1.user posted image ) NP 07.09.

5.4.2010
user posted image 26AnejaA                    (1.user posted image ,0. user posted image  
)

6.4.2010
user posted image Chloe (29)  Celje        (2.user posted image ,1. user posted image   ) 
user posted image amelie (28)  MB          (1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image                      NS 01.10.

7.4.2010
user posted image mokca (31) LJ           (2.user posted image ,1. user posted image   )
    NP 08.09. NS 23.09.
user posted image nejanejc
(31)Kranj(1. ,0. ) NP 12.10.          NS 23.09.

8.04.2010
user posted image izgubljena_ovčka (26) gorenjska(2.user posted image ,1. user posted image NP ?  user posted image  

09.04.2010

user posted image mausi (40) gorenjska  (5.user posted image ,2. user posted image   )    NP 08.09
user posted image azaleja (40) LJ          (2.user posted image   ,1. user posted image   ) NP 27.08.
user posted image setag  (34)Kranj        (4.user posted image ,3. user posted image   )   NP ?  user posted image

user posted image neka_noč (35) Lj   (3.user posted image ,1.user posted image   )user posted image   NP 29.09. NS 25.09  
Nohtek10 (24)gorenjska(1. ,0.   )     NP 30.09.

10.04 2010
user posted image ela24 (24)                (2.user posted image , 0.user posted image )                  NS 16.09.
user posted image
nax05
(24) Lj            (1. user posted image ,0.user posted image )user posted image   NP 14.09.
user posted image flora1983                 (2.user posted image ,1.user posted image )

11.04.2010
user posted image mojca976                (1.user posted image ,0.user posted image )    NP   11.09.
user posted image lija34                      (3.user posted image ,2.user posted image )user posted image                NS 29.09

12.04.2010
user posted image Venera (34) MB       (2.user posted image , 1. user posted image )  
user posted image ljupka (30)              (3.user posted image ,2.user posted image )   NP 08.09.

13.4.2010
user posted image majas (24) MB              (2.user posted image ,1. user posted image  NP 02.09.       NS 28.9.
user posted image Getreal (23)
primorska(1.user posted image ,0. user posted image )user posted image NP 23.09.   NS 08.10.
user posted image Ribica Nemo             (1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image   NP  ?         NS ?  

14.04.2010
user posted image roža03                    (3.user posted image ,2. user posted image   )
user posted image gugy (26)                                      NP 09.09.
user posted image čebeli                    (2.user posted image ,1.user posted image )    NP 11.09.user posted image
user posted image Wannabemommy MB(1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image    NP NS 05.10

15.4.2010
user posted image inch (29) MB          (1.user posted image ,0 .user posted image )  
user posted image ema tiara(35)Ptuj (5.user posted image ,4. user posted image ) NP29.09. user posted image
user posted image *m*o*j*c*a*(23) (2.user posted image ,1.user posted imageNP 14.09.

16.04.2010
user posted image katy83 (25) MB   (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 09.09.

17.04.2010
user posted image Aanchy (28)           (1.user posted image ,0.user posted image )    

19.4.2010 

user posted image čebelca25              (1.user posted image ,0.user posted image )       NP 11.09.

20.04.2010
user posted image NATAŠA35 (34)Stahovica
(4. user posted image ,3 user posted image )user posted image NP 27.10.
user posted image mandarinaJ              (1. user posted image ,0 .user posted image )   NP14.09.
user posted image jana-k                    
(3. user posted image ,1 .user posted image ) user posted image   NP 14.09.

21.4.2010
user posted image Di_Di (26) Obala    (1.user posted image ,0 user posted image )  

22.4.2010
user posted image barvar (28) Ptuj        
(2user posted image ,0 .user posted image )  
user posted image tintin                       (3.user posted image ,1 user posted image )user posted image   NP 02.09. SN 12.10.

24.4.2010

user posted image soncek_25 (29)        
(2user posted image ,0 . user posted image NP 16.09.
user posted image
nadka30                   (2.user posted image ,1.user posted imageNP 28.09.

25.4.2010

user posted image tropical                 
(3.user posted image ,1.user posted image )  NP 14.09. 
user posted image neli2010 (27)          
(3.user posted image ,0 . user posted image )  
user posted image country (26)Gorenjska(2.user posted image ,1. user posted image ) NP 05.09.

26.4.2010
user posted image memole (26) Obala  (2.user posted image ,1.user posted image  NP 23.9.
user posted image nizy (30) gorenjska (4.user posted image ,3 . user posted image  user posted image   NP 28.09.
user posted image natasaxy (29)Radovljica(2.user posted image , 0.user posted image )user posted image    NP 21.09.

27.4.2010
user posted image nincy29 (18)Nova Gorica(1.user posted image ,0. user posted image ) NP16.09.
user posted image rujčica (29) Kras (1.user posted image ,0 .user posted image )  

XX.4.2010

user posted image tatly

aprilčic nas je 56   !!!  user posted image user posted image user posted image

user posted image ko vidiš srček utripat na pregledu
NS  Nuhalna svetlina
NP  Naslednji pregled

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 799
4.9.2009 15:52:55   
tropical
Kolk ste se razpisale v dveh dneh. Seznamček sem popravila. Drugi del NP IN NS pa pozneje ker me napali kliče.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...
Očetje ob porodu: 20 čudovitih fotografij
Dragocene fotografije, na katerih vidimo navdušenje očetov, ko podpirajo svoje partnerke v porodni sobi, nam kažejo, kak...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?