|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
31.8.2009 7:57:22   
ljupka
Men je tudi ful slabo!
Najbolj se bojim ,ker je še vedmo pristen izcedek,krvava sluz občasno se pokaže,kakor danes zjutraj!Ne vem ,kaj bi to pomenilo!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 626
31.8.2009 8:20:04   
NATAŠA35
jutro vsem skupaj...

maja1985user posted image user posted image user posted image

meni je slabo samo, če sem lačna...bliža se moj pregled, pa sem že danes živčna, kako pa kaj...drugače se pa hitro utrudim, zaspim, samo da vidim kavčuser posted image , opazila sem da dobivam akne in to prav grde, lasje mi bolj ispadajo, tako da se bom šla ostrič v kako kratko frizuro, pa mogoče ne bodo tako mastni...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 627
31.8.2009 8:55:58   
natasaxy
jutro,

samo da vas pozdravim. Ja nizy in county potem smo pa kar blizu. Jaz sicer hodim v Kranj, ker sem se v ta konec preselila, pa imam G še vedno v Kranju in ne bom nič spreminjala.

Maja 1985 sočustvujem s teboj, vem da je težko, sem dala sama skozi, kakšen mesec bo hudo, potem pa v nove boje in držimo pesti, da bo vse o.k.

Komaj čakam da grem na pregled, ker sem tudi jaz malo na trnih.

Je še katera tukaj sedaj nosečka, ki je že imela SS.

Včeraj smo praznovali RD našega sinkota. Evo danes smo stari 4 leta. Kako čas beži, je bil tko vesel, da gre v vrtec in nese bonbončke prijatelčkom:)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 628
31.8.2009 9:02:48   
pupa*81
maja1985 user posted image za vsako stvar pride pravi čas... ne obupaj!

hvala za dobrodošlico, pa predajam naprej: dobrodošle tanove nosečke!

joj ta seznamček ste pa čist zmučkale user posted image , drgač sm iz LogaTca, pa to je moja 1. nosečnost torej: 1. user posted image , 0. user posted image ... no sej bo že, pa hvala k seznamček sploh rihtate.

drugače pa je bil naporen vikend, dost pospravljanja, selitev pri kolegih, pa skoz moreš pazit da ne kej preveč dviguješ... mi je prav čudno k ne smem preveč delat user posted image

glede teže se ne sekiram preveč, oz. se sploh ne, sicer sm pr tamalih, sm pa čist suhcena tko da se mi napihnjenost fajn pozna in že par tednov ''skrivam'' bušija v službi user posted image

no pupe, lepo se mejte pa čimveč user posted image !

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 629
31.8.2009 9:07:31   
soncek_25
Jutro!
Natasaxy jaz sem imela SS pred pol leta, v bistvu ni bil SS, ampak mi je plodek odmrl v 10 tednu. Zaradi tega je tudi mene na smrt strah, sploh ker spet nimam nobenih znakov, oziroma sem jih imela, pa so kar izginili, ampak sej itak ne morm nič narest, kar bo, pa bo, pregled imam pa šele čez 3 tedne.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 630
31.8.2009 9:09:58   
aprilski hrošček
Živjo Aprilčice!

No, da se še jaz malo javim, ste tako pridne, da vas komaj sledimuser posted image user posted image user posted image . Drugače je vse po starem še vedno ne dojamem, da je res. Torej nimam nobenih slabosti, prsa so me zelo bolela na začetku zdaj je že bolje sem pa zelo utrujena samo spala bi, tako, da je kar hudo ker je treba popoldne animirati hčerkouser posted image . Aja pa jesti moram nujno na 3 ure drugače se začnem kar tresti.

Maja 1985 tudi meni je zelo žal in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

Se beremo!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 631
31.8.2009 9:49:45   
Chi_Pita
Pozdravček še od mene user posted image

Maja ti pošiljam močne  user posted image user posted image user posted image   ... v upanju, da bo kmalu novi plusek ...

Dobrodošle vse nove ... nas je pa res dosti ...  srečno na pregledih in da čisto vse vidite user posted image kako utripa ... user posted image

Jupii ta vikend je bil fenomenalen ... dežek je rešil moje počutje user posted image verjele ali ne ... Upam samo, da se ne bo spet segrelo čez 30 stopinj ... ker tako kot se mi letos vleče poletje se mi ni še nikoli ... drugače pa poletje obožujem, samo letos mi je pa full odveč user posted image

Moram zdaj malo delat, se vam še javim user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu aprilski hrošček)
Neposredna povezava do sporočila: 632
31.8.2009 10:42:08   
katy83
pozdravljene aprilčice.

Meni je zadnje dni kar cele dneve slabo, bruham sicer ne, ni pa nič kaj fajn. eh, bo že. Moram vam povedat, kaj se mi je včeraj zgodilo: jaz sem zjutraj delala in ko sem prišla domov, je bilo kosilo pripravljeno. Moj dragi se je potrudil in naredil polnjene bučke z mesom, skuto, sirom,... v glavnem ko sem to videla...bljakuser posted image ...nisem mogla jest. Mi je blo kr hudo, pa tak se je potrudo.user posted image

Jutri bi mogla imet izpit na faksu, pa sem ga prestavila na 15.09. Nisem se dovolj učila.user posted image

Maja1985  drži se. držim pesti, da boš čimprej prebolela in se podala novim izzivom naproti. user posted image user posted image

Tropical, daj prosim bodi tak dobra in popravi seznam zame:  PDP 16.04.2010, NP 09.09.2009   Hvala.user posted image

Chi_Pita  pri meni je enako. do zdaj sem ljubila poletje, vročino, letos pa mi nič ne paše. fuuuuuuul mi je vroče. Sem kar vesela, da bo kmalu konec vročine.

nič, punce, uživajte. Tiste, ki že imate otroke izkoristite čas, da jim pokažete, kako rade jih imate, tiste, ki ste prvič user posted image , z mano vred, držite se, izkoristite vsako prosto minuto zase in svoje lubije.

lep dan, Katy

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 633
31.8.2009 11:18:59   
tropical
Kasneje ko bom mela čas ga bom popravila, ker zdej me čaka full dela.  Zdaj šibam prvo na kosilo pol pa gas naprej po delu.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 634
31.8.2009 13:17:40   
natasaxy
no sonček_25 potem se obe približno enako počutiva. Jaz tudi nimam nobenih posebnih znakov, no se jo še v nobeni nosečnosti nisem imela, razen napetih prsi in trebuha. Me je pa vedno strah it na wc, da ne bi bilo kak madež na hlačkah. Tega občutka ne vem kako naj se znebim. Prav zato komaj čakam pregled, da vsaj dobim konkretno potrditev.

Sem bila pa zdejle na sprehodu po sončku,........kolk je pasal, kosilo sem pa pojedla kar pico od včerajšnjega RD. Potem grem pa kmalu po tamalčka v vrtcu, me zanima kako je kaj praznoval:)

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 635
31.8.2009 13:52:37   
ema tiara
sem s pregleda,user posted image bije,naša pikica-pikec je velika 1,3cm,pdp ostane isti...sem ful vesela da je zaenkrat vse v redu...uživajte...
glede ss sem imela pred leti v 8t,potem pa po čiščenju 6t krvavitev...pa smo preživeli...po tistem sem rodila tri otroke in četrti na poti tak da ne obupat...narava naredi svoje...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 636
31.8.2009 14:03:40   
mamika25
Pozdravljene...kr neki časa sem rabila da sem vse komentarje prebrala... včeri smo prišli z dopusta, 14 dni kr prehitro mine. Vidim da ste po večini vse kr v redu (maja 1985 - res mi je žal user posted image ), no tako - jaz mam 16.9. že nuhalno svetlino, zdaj sem noseča že kar polnih 9 tednov, na 1. pregledu je bilo pač vse bp, je rekla, da smo pač še majhni (kasnješa zanositev)...tudi pri meni ni nikakršnih znakov o nosečnosti, edino povečane joške, na trenutke pa res malo zaskrbi, da ni kaj narobe, še posebno če prebereš kakšno žalostno novico tule gor. 

Lep dan vam želim še naprej!! 

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 637
31.8.2009 14:42:28   
neka_noč
Pozravljene vse user posted image !

Vikend je bil zame zelo naporen, ker smo imeli sama praznovanja - 40-letnico, dve 30-letnici in 2 otroška roj. dneva in povsod HRANA.... user posted image user posted image user posted image   Sem mislila, da mi ne bo več slabo, sem se prehitro pohvalila, a sem že takoj prejšnji pop. pred 40-letnico bruhala "ko vidra".
Sladkega absolutno ne smem nič - tudi videti ne.
Večina pravite, da vam je vroče, a mene zebe - mislim da zato ker zelo zelo malo jem. Meni tudi ko sem lačan, mi nič ne paše jesti. Rešujem se s prepečencem.

Kilogrami: tudi sama sem se v prvi nosečnosti zelo zredila - 21 kg, res pa je, da sem bila tudi polna vode. Problem je bil, da sem jedla večinoma zvečer in še to sladoled, pa horseburgerja, pohan sir s pomfrijem,... sama nezdrava hrana.
Potiho upam, da v tej nosečnosti pridobim nekje med 10-15 kg, ker se zavedam, da se mi bo želja po hrani vrnila, upam le, da sem bom uspela kontrolirati (beri "krotiti") in ne bom jedla ponovno samo junk food-a.
Zaenkrat še vedno vidno hujšam, a itak sem štartala z nekolko preveč kg, tako da me niti ne skrbi. S tem, da trebušček pa veselo raste.

Sicer sem danes manj ok, ni mi ravno slabo, a sem brezvoljna. Vsak dan je tombola - nikoli ne vem kakšna bom zj. oz. pop. ali pa zv. . Težko karkoli planiram. Še frizerja. Lasje so obup, se mi cepijo, imam kar naprej mastne, frizura pa nič ne "stoji" kot je prej.

Maja1985  user posted image zate! Vem kako ti je - drži se! Zelo mi je žal zate...

Veseli me, da nas je toliko in upam, da se nam pridruži še katera! Dobrodošle vse nove user posted image !!!

Pozdrav vsem! Lep dan vam želim!

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 638
31.8.2009 14:59:06   
Anonimen
JOj punceeeeeeeeee kake čvekeuser posted image vam sploh ne sledim.

Maja drži seuser posted image . Ne vem kaj naj ti rečem kot to, da bodi pogumna in v nove boje naprej, pa čeprav je težko.

No sem vam ravno hotela napisati, pa je neka_noč prehitela. Punce meni ni vroče, mene cele dneve zebe, tud sonček ne pomaga vedno. Hodim oblečena ko da je zima, me gledajo k da sem nora. Sicer je res, da se vedno bolj zmrznjena, samo tok k sem pa zdej pa še nisem bila.

Drugače pa slabosti počasi minevajo (no ja), sem v 8 tednu, buši pridno raste in zdej imam tud kar apetit, če ga pa nimam pa jem zato, da mi ni slabo. Sam jao kako hrano jem, k drugač tega nikol ne jem, zdej mi čist druge stvari pašejo.

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 639
31.8.2009 15:56:09   
nejanejc
Maja1985 user posted image

Jst sm pa koncno dobila moj prvi datum PDP, je potrdila ginekologinja, da se kasneje zanosila. tko, da sem v 8 tednu in 6/7. Datum pa zaenkrat 7.4.2010 Fizolček pa je velik okol 21mm. Naslednji pregled mam 12.10.2009. Na nuhalno se pa jutri narocim.

Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 640
31.8.2009 17:56:36   
ela24
Jaz pa sem danes dobila datum za nuhalno, 16.9. Ne vem zakaj imam občutek, da bo to prehitro.. Ampak oni že vejo. Zdaj je 8 tednov in 2 dni. Na čase mi je ful slabo, sploh ko moram kuhat in vse to vohat:) Trebuh mi kar orng rase.
Kako pa ste tiste ki že imate otroke uskladile psa z dojenčkom, če je pes v stanovanju? Jaz si res ne predstavljam... Čeprav mi je ful hudo, ampak mislim da mu bom morala poiskati novi dom. Že zaradi dlak, kje bom pa pol lahko 3x na dan sesalauser posted image
Pa še danes sma se z mojim odločila, da se bomo verjetno selili... v večje stanovanje z veliko zelenico okoli. Pa ravno ko sva si vse tipi topi po meri naredla. včasih se mi zdi, da nikoli ne bo konecuser posted image  Najprej stanovanje, pol apartma na morju, zdaj spet stanovanje..samo delouser posted image  Ma vse bomo preživeli, samo da bo z našo pikico vse dobro. Tiste, ki ste se selile kako ste kaj prenašale vse skupaj v pozni nosečnosti?

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 641
31.8.2009 18:59:15   
ema tiara
mi smo se selili,pa je možek nosil jaz pa samo pakirala in razpakirala...vse gre...
za vse ki imate izcedek-zaradi vnetja-mi je danes moj g rekel da moram najprej črtat sladkarije z jedilnika ker le-te povzročajo izcedek.zdaj vem zakaj ga imam v vsaki nosečnosti za izvozuser posted image user posted image user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 642
31.8.2009 20:26:24   
nizy
oj,

jaz sem se danes naročila na pregled in grem že jutri ob 13h ,.... upam , da bo G potrdil user posted image , sm se pa kar mal uštula, ker me še nebi vzeli user posted image ,...slabosti niso tako pogoste , kakšnkrat se mi malo zavrti , ko sm v službi , ...sm pa prodajalka , pa ob posebnih vonjih strank , mi je zelo slabo user posted image , kdo bo to zdržal user posted image ,...pa trebuh imam zelo napihnjen , da kmalu starih hlač ne bom mogla nositi, pa so skor vse elastične user posted image

glede stanovanja , tudi mi se bomo mogli seliti , saj smo zdaj v 2-sobnem 50m2user posted image ,...pa še to , tudi mene je danes zeblo ,...

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 643
31.8.2009 20:28:16   
nizy
glede izcedka , je to zelo dobr nasvet , tudi jaz ga imam v user posted image za izvoz ,...bomo pa sladkarije ukiniliuser posted image , ... nevem pa koliko bom zdržala user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 644
31.8.2009 20:30:53   
blaža
aha tle si nizi ( se opravičujem vsem user posted image ).

pridi kej nazaj na Februarčke, da nas ne boš pozabla!!!user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 645
31.8.2009 20:37:50   
tropical

user posted image   APRILSKE NOSEČKE 201O user posted image

user posted image  

2.4.2010
user posted image jasna (32)                   ( 2.user posted image ,1. user posted image )         NP 01.09.
user posted image Clarie2010 (27)  LJ       (1.user posted image ,0. user posted image )          NP 03.09.  user posted image
user posted image  sasa7                                                    NP 24.09.
user posted image   pupa*81 (28) Logatec  (1.user posted image ,0.user posted image )          NP 04.09.              

3.4.2010
user posted image testianka                   (4.user posted image . ?. user posted image   )      NP 17.09.
user posted image mamika25                   (2.user posted image ,1. user posted image   )      NP 23.09.  NS 16.09.

4.4.2010

user posted image Nohtek10 (24)gorenjska(1.user posted image ,0. user posted image   )     NP 02.09.
user posted image Chi_Pita (24) obala       (1.user posted image   ,0. user posted image )     NP 22.09.  user posted image
user posted image aprilski hrošček (37)notranjska (?.user posted image ,1.user posted image ) NP 07.09.

5.4.2010
user posted image 26AnejaA                    (1.user posted image ,0. user posted image  
)

6.4.2010
user posted image Chloe (29)  Celje        (2.user posted image ,1. user posted image   ) 

7.4.2010
user posted image mokca (31) LJ           (2.user posted image ,1. user posted image   )     NP ?  user posted image                NS 23.09.
user posted image nejanejc
(31)Kranj(1. ,0. ) NP 12.10.

8.04.2010
user posted image izgubljena_ovčka (26) gorenjska(2.user posted image ,1. user posted image NP ?  user posted image  

09.04.2010

user posted image mausi (40) gorenjska  (5.user posted image ,2. user posted image   )    NP 08.09
user posted image azaleja (40) LJ          (2.user posted image   ,1. user posted image   ) NP 27.08.
user posted image setag  (34)Kranj        (4.user posted image ,3. user posted image   )   NP ?  user posted image

user posted image neka_noč (35) Lj   (3.user posted image ,1.user posted image   )  NP ?  user posted image

10.04 2010
user posted image ela24 (24)                (2.user posted image , 0.user posted image )                  NS 16.09.
user posted image
nax05
(24) Lj            (1. user posted image ,0.user posted image )            user posted image

11.04.2010
user posted image mojca976                (1.user posted image ,0.user posted image )    NP   11.09.

12.04.2010
user posted image Venera (34) MB       (2.user posted image , 1. user posted image )  
user posted image ljupka (30)              (3.user posted image ,2.user posted image )   NP 08.09.

13.4.2010
user posted image majas (24) MB              (2.user posted image ,1. user posted image  NP 02.09.       NS 28.9.
user posted image Getreal (23)
primorska(1.user posted image ,0. user posted image

14.04.2010
user posted image roža03                    (3.user posted image ,2. user posted image   )
user posted image gugy (26)                                      NP 09.09.

15.4.2010
user posted image inch (29) MB          (1.user posted image ,0 .user posted image )  
user posted image nadka30                (2.user posted image ,1. user posted image   )  NP 01.09.
user posted image ema tiara(35)Ptuj (5.user posted image ,4. user posted image ) NP31.08. user posted image
user posted image *m*o*j*c*a*(23) (2.user posted image ,1.user posted imageNP 14.09.

16.04.2010
user posted image katy83 (25) MB   (1.user posted image ,0.user posted image ) NP 09.09.

17.04.2010
user posted image Aanchy (28)           (1.user posted image ,0.user posted image )    

19.4.2010 

user posted image čebelca25              (1.user posted image ,0.user posted image )       NP 11.09.

20.04.2010
user posted image NATAŠA35 (34)Stahovica
(4. user posted image ,3 user posted image )NP 02.09.
user posted image mandarinaJ              (1. user posted image ,0 .user posted image )  
user posted image jana-k                    
(3. user posted image ,1 .user posted image )  

21.4.2010
user posted image Di_Di (26) Obala    (1.user posted image ,0 user posted image )  

22.4.2010
user posted image barvar (28) Ptuj        
(2user posted image ,0 .user posted image )  
user posted image tintin                       (3.user posted image ,1 user posted image )   NP 02.09.
user posted image maja1985 (24)CE        (2user posted image ,1 user posted image )    NP 15.09.

24.4.2010

user posted image soncek_25 (29)        
(2user posted image ,0 . user posted image NP 16.09.

25.4.2010

user posted image tropical                 
(3.user posted image ,1.user posted image )  NP 14.09. 
user posted image neli2010 (27)          
(3.user posted image ,0 . user posted image )  
user posted image country (26)Gorenjska(2.user posted image ,1. user posted image ) NP 05.09.

26.4.2010
user posted image memole (26) Obala  (2.user posted image ,1.user posted image  NP 23.9.
user posted image nizy (30) gorenjska (4.user posted image ,3 . user posted image 
user posted image natasaxy (29)Radovljica(2.user posted image , 0.user posted image )   NP 04.09.

27.4.2010
user posted image nincy29 (18)Nova Gorica(1.user posted image ,0. user posted image ) NP16.09.
user posted image rujčica (29) Kras (1.user posted image ,0 .user posted image )  

XX.4.2010
user posted image cebeli                  (2. user posted image ,1. user posted image )  NP 11.09.

aprilčic nas je 50   !!!  user posted image user posted image user posted image

[/quote]

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 646
31.8.2009 22:15:24   
tropical
Jaz se odpravljam spat, ker je bil danes kar naporen dan.
Jutri bo verjetno še bolj, ker me bolijo ledvice oz, sej ne vem ali je to križ.  Prau bojim se kaj bom ko bom legla v postljo.  Problem bo pa jutri vstat z nje, ker me vse boli.
Ma če ne bo boljš par dni bom šla pa k zdravniku. Mogoče mi pa da kako bolovanjeuser posted image

user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 647
31.8.2009 22:48:50   
memole
Čer.

Kako ste?

Jaz sem bolje nimam več tiste teže v trebuhu!

Glede psa mi ga imamo tudi in je bil še preden je prišla tamala!
Sesali smo vsak dan to smo delali tudi prej tko da ni blo problemov,pa še za svojo si jo je vzel in je zelo pazil nanjo,zraven njene posteljice je spal in jo čuval.In niti enkrat nismo pomisnli da bi ga dali stran!Že ko bo poginil od starosti nam bo full hudo.

O ko bi meni blo vsaj malo bolj hladno,v službi imam klimo pa mi ni blo prav nič mrzlo!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 648
1.9.2009 8:45:42   
ela24
Saj je tudi meni blazno hudo ob misli, da bo najverjetneje moral stran..user posted image  Ne znam ampak res si ne znam prestavljat vse dlake pa pol ko otrok kobaca. Pa vseeno pes prinese od zunaj neke bacile, po možnosti še kakšne zajedalce kje zahakla.. To se mi nekako ne zdi združljivo z otrokom na 50m2. Pa moj je zelo navezan name. In posledično tudi blazno ljubosumen. In se mi zdi tveganje, da kaj naredi otroku preveliko. Mogoče sem res preveč panična, ampak vseeno. Že zdaj ko imam te slabosti nima nič od mene, ker ga zapeljem k mami in je pač tam, ker ne zmorem njegove živahne narave.
Še vedno upam, da se bo našla kakšna rešitev ki bo dobra za vse. Rada bi ga oddala tako, da bi ga še vedno lahko obiskovala..

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 649
1.9.2009 8:49:21   
NATAŠA35
jutro vsem...

tropical glede seznama, mislim da je napaka pri ema tiari 5.user posted image , ampak 3.user posted image (vsaj mislim, da je šele 4. na poti, ne)user posted image

danes se je začela šola, spet malo skrbi, trenutno imam dva šolarja, naslednje leto pa še enega prvošolčkauser posted image ...

jutri imam pregled, pa me že sedaj zvijauser posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?