setag -> RE: Aprilčice 2010 (26.8.2009 9:48:10)
|
Pozdravljene aprilčice! Najprej imam vprašanje za TINTIN in sicer me zanima, katera ginekologinja v Kranju ima licenco za opravljanje meritev nuhalne svetline?? ChiPITA, glede prisotnosti moža na UZ pregledih bi ti pa rada rekla le to, da je pri nas v Kranju samoumevno, da je mož prisoten na takšnem pregledu, četudi je pregled že v petem tednu. Moj ginekolog je enkrat rekel ( v šestem tednu): ja , kje pa je vaš mož, sem rekla, zunaj, on pa : ja noter naj pride!!! Ravno včeraj sem imela prvi UZ pregled (sem v osmem tednu), pa me ni pregledal moj ginekolog, partner je bil z mano in ga je gospa sestra prijazno opozorila, kam naj se usede, da bo bolje videl na ekran.... Tako pač je, to, da je mož s tabo na pregledu, naj res ne bi bilo nekaj, za kar moraš dobiti dovoljenje od ginekologa. CLOE, tebi sem hotela reči pa le eno: Kakorkoli se stvari obrnejo, glej nanje predvsem realno in ne se pustiti, da te prevzame kako samopomilovanje. Spontani splav, kot sem že rekla, sem imela lansko leto konec osmega tedna in sem šla v devetem tednu na čiščenje. Da bi potrebovala ne vem koliko časa za žalovanje, oprostite tudi vse ostale, nisem , ker mi je bilo pač jasno, da je nekaj bilo narobe z zarodkom in ga je telo nekako odstranilo. Povem vam, da življenje prinese resnične izgube, spontani splav v sedmem-osmem tednu enostavno ne sme pustiti velikih brazgotin, stvari je treba gledati realno in brez nekih enormnih čustev in je treba optimistično zakorakati naprej. Kakorkoli, naj se vam vsem izteče kot si želite, to je moja prva misel, optimizem pa velja ohraniti, karkoli že prinesejo bodoči dnevi in tedni. Srečno!!
|
|
|
|