Tesh -> RE: Aprilčice 2010 (24.11.2009 18:22:09)
|
Babe, ve ste čist zmešane. Od včeri zvečer nisem brala, pa ste spet tolk napisale [sm=smiley36.gif] Cojka - ja dobr si me ocenila, sem jaz čisto taka kot ti. Tole mirovanje mi je božja kazen hehe. Ampak ne, sej je vsaka stvar za nekaj dobra. Vse za mojega pikca. Joj tale tvoj je pa res smotan. In kako je sploh kaj komentiral kri? Jaz sem bila danes na morfologiji, še dobro da ni bilo moje, ker je bil tolk fajn tale ginekolog. Še ena se je učila zraven in je res vse full razložil [sm=bravo.gif] Vse je ok, lulček tudi tokrat je, tako da juhu bo fantek, jeeeeee. Je pa kar že velik. Pravi, da je lahko velik, ker sva oba visoka, lahko pa da bom prej rodila. No, večji in težji je za 9 dni prej. Ups, hihi, zato ga pa že tako konkretno čutim. Ima 25 cm in 1/2 kg. Bajsek moj [sm=duda.gif] Zdaj pa še malo počakamo, pol pa na 3D :) Za krvave izcedke pa tudi ta ginekolog ne ve natančno zakaj jih imam, hm. No, glavno da je moj junior ok. Zdaj pa grem mal počivat, potem pa dragemu pomagat okrasit kafič. Papa punce, lepo se imejte!
|
|
|
|