Anonimen
|
Hej punce. Me 2 dni ni blo nic gor in vidim, da vse zamujam. Vceraj je T2 crknil za cel dan, danes smo sli pa se enkrat gledat tisto stanovanje v Sentvidu. Ne vem kaj naj narediva, a naj kupiva, al naj greva se malo v najem, al naj kupiva kaj novega ... Aaaaa, mesa se mi! A se kera kaj spozna na te zadeve? Nincy29 oprosti, za majcko, sem komaj zdaj vidla. Sem jo pa drugace hotela narociti. Ampak nic se ne sekiraj, bom kaksno vec v Popku kupila pa bo Pa hvala vseeno. Ful si prijazna! Tesh dobrodosola med nami se ti! Se mi zdi, da nas je vec kot marcevk, a ne? Jaz res upam, da se ti popravi posteljica in da bos spet zacela hoditi, ker je res ful fino. Pa meni je fajn, da je vec noseck skupaj v razlicnih obdobjih in se po vadbi kaj pomenimo. Res drzim pesti, da se popravi stanje, da bova lahko se tam cvekale Cojka, tebi imam najvec za odpisati se mi zdi Ja, jaz sem mislila, da mislis tako telovadbo, ne za doma. Drugace je pa moj fit meni vedno bil lusten, ampak se nikoli nisem spravila do tja. Saj ves, v avto pa peljati pa bla bla bla ... 100 izgovorov. Me pa vseeno zanima tisti DVD od sestricne. Bos povedala kako je, ok? Sem dobila ZS, hvala. Ti bom nazaj poslala se mojo telefonsko. Aja, tvoji posti so zdaj tudi pri meni normalno vidni. Pa ne morem verjeti, da s trebusckom na Smarno hodis! Jaz ze nenoseca nisem bla ze 100 let gor, kaj sele zdaj. Slascicarna Sipec/Rasica, haha vidve domacinke se lahko v kodah med sabo menita. Samo pocakajta, da jaz kaksno iz Bezigrada najdem :) Jaz sem za v ponedeljek ob 12.15 Sicer ne bom mogla dolgo z vami sedeti, ker bom verjetno mogla starsa na letalsice peljati, ampak vsaj toliko, da vas vidim pa da eno kavico spijemo. Nax05 meni se tudi zdi, da mi zadnje dni trebuh ratse kot zmesan. Pa sem se komaj v 19 tednu pa se mi vcasih zdi, da imam vecjega kot kaksna ki je en mesec pred mano. Pa se mami mi je vceraj rekla, da ima njena sodelavka rok v zacetku maja pa se ji se nic ne pozna. Big deal! :) Memole jaz tudi se nic brcik ne cutim, oziroma se mi ne zdi da bi. Zadnjic po fuzbalu me je nekaj parkrat spiknilo pa vceraj me je nekaj zbodlo na desni strani. Ni pa nekih mehurckov pa ne vem kaj se vse bi moglo biti. Ma ja, mislim, da je za to se dovolj casa, a ne? Eh, saj sploh ne vem vec kaj pisem. Ziher sem se 100 stvari pozabila. Ljubljancanke, mi se itak vidimo v ponedeljek, ostale pa lepo bodite.
|