|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
20.11.2009 22:36:56   
tropical
Pozabila sem vam povedat da sem danes na pregledu slišala srček, kolk sem bila vesela. Naslednjič imam mf 24.12. in pregled tako , mi je rekla g.  . Vprašala je kako se počutim in ali že čutim kaj bo razlika od prejšnje user posted image . Rekla sem ji dA se mi dozdeva da nbom mela user posted image . Upam da res. Odločila sem se da bom vprašala ampak samo zase.

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
   [Brisano sporočilo]
20.11.2009 23:23:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 3502
21.11.2009 10:06:53   
nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

ojla
nincy-jaz bi mela eno pa sem verjetno prepozna

tatly sem ti včeraj zs poslala pa mi nisi nič odpisalauser posted image

glede morfologije.jaz jo bom verjetno tudi pred božičem 1x mela.u ponedeljek imam pregled in bom izvedela točno kdajuser posted image .
učiri ko sem v trgovini bila me je zamikalo da bi enga pajacka kupila in sem ga iskala u kaki zeleni,rjavi,rumeni barvi.so bili fuul lušni ampak vsi od 6 mesecev naprej.za čist tamale pa samo roza ali pa plava barvauser posted image .

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
21.11.2009 11:05:00   
dacy
cojka zdaj se vse spet cisto normalno vidi user posted image

Dobro jutro vsem user posted image

Cist sem se v fazi prebujanja, tak da ne bom nic dosti pisala ker imam se vse megleno pred ocmi user posted image

Pri meni vglavnem nobene spremembe, se vedno brcamo in skacemo in jutri po sihtu gremo v MB zarad pregledov user posted image komaj ze cakam user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
21.11.2009 12:01:23   
nizy
tudi jaz bom imela morfologijo med zadnjimi , konec decembrauser posted image ,...

ste pridne  ko tolk čvekate , men se pa neda pisat user posted image , preberem pa redno vseuser posted image ,...naš bejbi je precej lene sorte, se bolj malo obrača , pa samo ene parkrat na dan ga čutim , čisto rahli gibi , no saj ima verjetno še časuser posted image

nincy- si pa še zelo mlada user posted image  

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
21.11.2009 12:52:53   
dacy
nizy nic bat ... vsekakor ima se dost casa :)
Jaz sem skoraj mesec pred tabo in je sele zdaj zacel res prav migat, da takoj ves da je to - to, prej pa tako kot ti pravis je bilo vse bolj umirjeno in nezno in redko :) ... Zdravniki pravijo da tudi ni nic narobe ce nosecnica celo do 24. tedna ne cuti gibov se prav ... user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
21.11.2009 13:03:25   
Getreal
hej punce..vidim da me nič ne pogrešate user posted image

no ja imela sem morfologijo nad katero sem bila popolnoma razočarana...zdej sem že 2 dni čisto depresivna. Nič nisem vidla ker je mela zdravnica čisto k sebi obrnjen ekran kljub temu, da sm jo prosila naj ga obrne..otroček je baje zehal, ampak je tega jaz nisem bla deležna..hvala bogu, da je vsaj moj fant vidu.. tudi morfologije ni nardila do konca, ker je mala kot vrtavka in ni bla 5min pri miru..vse skupaj je trajalo 5min in niti mi ni nič razložila..niti spola mi ni potrdila..user posted image pol sem pa misnla da me bo naročila čez en teden, ampak me je šele 18. decembra..tko da Tropical naslednji pregled imam 18.12.2009.

zdaj se resno odločam da bi za morfologijo plačala in bi 3d vse vidla pa še malo bolj bi mi razložili...

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
   [Brisano sporočilo]
21.11.2009 13:38:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Getreal)
  Neposredna povezava do sporočila: 3508
21.11.2009 13:50:26   
memole
Ejla!

Kako ste?

Me smo že kosilo pojedle!
Pa štrudelj smo naredile in ga bo kmalu zmanjkalo!user posted image user posted image

Vreme je spet za en drek!
Jaz bi sončka!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
21.11.2009 14:45:44   
neka_noč

IZVIRNO SPOROČILO: memole
Če je še katera iz LJ in ima v ponedeljek čas, naj se nam pridruži.

V kateri slaščičarni pa ste zmenjene? "Šipcu" ali v Ulli? Bi prišla, odvisno pa bo od mojega počutja in dobljenega varstva sina, ker bo še cel teden doma...

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
21.11.2009 14:56:29   
neka_noč
Cojka, sem prebrala nazaj - Rašica.  
Je toliko napisanega, da nisem uspela vsega prečekirat... Sem pa videla, da sem zamudila majčko user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
21.11.2009 15:00:30   
Anonimen
Oj user posted image

Getreal: to pa je bil en ˝posran˝ pregleduser posted image

Nincy19: hvala za naročilouser posted image user posted image user posted image

cojka: zdaj spet normalno vidim tvojo slikcouser posted image

memole, pri nas je pa tako toplo (16°C) in sonček sije. Ti ga pošljem malouser posted image

nizy: jaz bom imela morfologijo verjetno šele v januarjuuser posted image Tako, da bom sigurno zadnjauser posted image

Nič, lepo bodite - vseuser posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 3512
21.11.2009 15:04:47   
dacy
Getreal  mi je prav zal za ta tvoj pregled , jaz bi verjetno znorela noter ...

Evo pri nas je tudi soncek... zdaj se sicer ze na pol skriva za hribi, ampak sem izkoristla in sla ven na kavo ... zdaj pa treba pripravit za jest , pol pa moram dragega peljat na siht.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
   [Brisano sporočilo]
21.11.2009 15:09:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 3514
21.11.2009 17:03:57   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

nizy nic bat ... vsekakor ima se dost casa :)
Jaz sem skoraj mesec pred tabo in je sele zdaj zacel res prav migat, da takoj ves da je to - to, prej pa tako kot ti pravis je bilo vse bolj umirjeno in nezno in redko :) ... Zdravniki pravijo da tudi ni nic narobe ce nosecnica celo do 24. tedna ne cuti gibov se prav ... user posted image

saj vem , da ni nič narobe user posted image ,  v prejšnih user posted image se mi zdi , da so bile pupe zlo zgodaj aktivne user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
21.11.2009 17:06:57   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Getreal

hej punce..vidim da me nič ne pogrešate user posted image

no ja imela sem morfologijo nad katero sem bila popolnoma razočarana...zdej sem že 2 dni čisto depresivna. Nič nisem vidla ker je mela zdravnica čisto k sebi obrnjen ekran kljub temu, da sm jo prosila naj ga obrne..otroček je baje zehal, ampak je tega jaz nisem bla deležna..hvala bogu, da je vsaj moj fant vidu.. tudi morfologije ni nardila do konca, ker je mala kot vrtavka in ni bla 5min pri miru..vse skupaj je trajalo 5min in niti mi ni nič razložila..niti spola mi ni potrdila..user posted image pol sem pa misnla da me bo naročila čez en teden, ampak me je šele 18. decembra..tko da Tropical naslednji pregled imam 18.12.2009.

zdaj se resno odločam da bi za morfologijo plačala in bi 3d vse vidla pa še malo bolj bi mi razložili...

pri nas G Tratnjek  tako pregledauser posted image , čisto nič noče povedat ne pokazatuser posted image . Sm ga zadnjič na NS vprašala kolk je velikuser posted image , pa mi obrne monitor in pravi tokle , kolkr ga vidite ,..... mislim smotko na kubikuser posted image .

< Sporočilo je popravil nizy -- 21.11.2009 17:07:34 >

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
21.11.2009 18:28:08   
tatly
nincy-sele zdaj sem vidla joj jezna sem sama naseuser posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
21.11.2009 19:56:48   
neka_noč

Pri "Šipcu" smo zmenjene. Mi je všeč, da uporabljaš ta ime. Ime Rašica meni sploh ne sede k tej slaščičarni . No, upam, da ti uspe dobiti varstvo in da se vidimo.

Tudi meni ne sede ime Rašica. Ko sem še živela v Črnučah, smo vedno govorili, da se dobimo pri Šipcu. user posted image Takrat sta tam delala Azim in Besim (- šipca) in smo jima govorili (med nami), da sta Lolek in Bolek user posted imageuser posted image   Azima sem ravno v sredo srečala (z ženo?) v eni od trgovin in je zdaj že pravo "muško" z dvema otrokoma.. Ne moreš verjet.

Skratka, upam, da pridem. Drugače pridem drugič ko se dobite. Koliko pa vas pride? Da vem koliko trebuščkov na kupu moram poiskati? user posted image   Počutim pa se ok - očitno (trkam) se bom ognila angini. Pridno jem granobil-e. 

Kako ste kaj ostale user posted image ? Sem videla, da nas je ena "zapustila" ..... ne morem verjeti.....  Me je kar stisnilo....
Kepica vse naj naj! Malce pozno, a iz srca. Upam, da si se lepo imela, lepo praznovala in bila v krogu svojih najdražjih! user posted image user posted image

Vsem, ki ste imele preglede čestitke. Kot tudi tistim, ki ste izvedele spol!user posted image Sama upam, da v četrtek tudi kaj izvem kaj nosim/ouser posted image . Getreal res, imela si katastrofo od pregleda.. No comment.

Nincy za majčke pa sem too late? Ali bi se dalo še kaj dodati kljub oddanemu naročilu? user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
21.11.2009 20:05:13   
Getreal
ejla čveke, spet sm vas mal počekirala komaj zdaj...sm bla na smučarskem sejmu sem šla prodat opremo k se nam je čez leta nabrala, zdej pa rabimo malo več prostora za novega člana in delamo čistke user posted image

cojka- joj res maš prav nič nisem brala za nazaj nisem vidla da ste me pogrešale user posted image ampak jaz vas prav gotovo sem user posted image drugače pa me ravno ta ponedeljek ne bo v lj, bom prišla komej zvečer, da se bom še malo pocrtala z mojim miškomuser posted image najbrž sem te jaz dodala, ja. Jaz sem Tea drugače user posted image kdaj pa imaš 3d in kje? joj jz se bom tudi po moje kr naročila, ker ne vem...kar ne upam se potolažit..

aprilčica10, dacy, neka_noč- meni je šlo samo na jok, in se že 2 dni ne morem potolažit...danes me je strgalo pri družinskem kosilu...kar v jok pa čisto brez razloga, samo zato ker sm se spomnila da zdej ne bom vidla moje miške zelooo dolgo user posted image

nizy - te popolnoma razumem user posted image samo da je moja ginekologinja drugače kar prijazna...samo kdaj imam občutek, da je taka brezbrižna, da se ji nič ne zdi pomembno, nobene informacije ne deli z mano, kot da bi meni že po defoltu blo vse jasno kaj se dogaja z mano.. user posted image ne vem no...

aja pa še seveda da ne pozabim Kepica: vse najbooooljšeeeeeeeee!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Getreal -- 21.11.2009 20:09:42 >

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
21.11.2009 20:17:44   
Kepica83
Getreal in neka_noč havla vama.

Getreal drugič raje takoj tam zaropotaj pa jo pošlji nekam. Ali pa vsaj tvoj bi moral. Ker vseeno je ona zaradi tebe tam in ne ti zaradi nje. Nevem no. Tebi pripada ta pregled in ti je dolžna vse lepo razložit, pokazat... Jaz nisem nič spraševala ker sem samo v ekran bulila. Sem pa bila presrečna ker je bil moj z mano in je vse vprašal kar je tudi mene zanimalo. Koliko je teža, cm.... Res se mi je lepo od njega zdelo. Ona pa mu je lepo v številkah odgovorila tako da sma si lahko lepo predstavljala in bova vedla na drugem pregledu primerjat.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
   [Brisano sporočilo]
21.11.2009 21:03:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3521
21.11.2009 22:12:27   
memole
Čer!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Jaz sem ostala sama v dnevni ostali že spijo!user posted image user posted image

Ja ta pregled je bil pa res katastrofa da ti nič pokazala!
Pri nas ima ona en monitor me pa gledamo gor na eno tv al kaj imajo nisem nikoli orng pogledala!
Tko da ko ležiš direkt gor gledaš in vidiš!
Sem pa tudi jaz na vseh treh pregledih do zdej ostala brez info saj mi mer niso povedale pa tudi zapisale niso pa sem prašala,še dobro da so mi slikco dale!
Sem pa imela že 3 različne,prva je bla iz Gorice,druga nimam pojma iz kje ta zadnja pa iz Ljubljane,tko da ne vem kako oni mislijo to nosečnost vozit ker če maš skozi enega in istega ve kako in kaj če pa maš vsakič drugega pa te vedno ista vprašanja sprašuje in pol sploh ne veš a je vse v redu ker nič ne znajo povedat!Pa srčka mi še niso dale poslušat sam pokazale so mi ga!
Tko žal mi je da mojega G ni več a drugega ne moreš izbrat ker ni nimajo prostora in ne vzamejo novih ker jih imajo za ne vem kok let v naprej preveč!
Tiste ki ste z obale keri so vaši G?
A je imela kera mogoče Miloševiča?

Drugače sem pa ok brcik pa še ne čutim in me mal skrbi sam če pravijo da jih v drugi prej čutiš potem bi neki že moglo bit!
Pa tudi na zadnjem UZ ni nič migala,na predzadnjem pa je za par sekund pobrcala in to je blo to!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
21.11.2009 23:33:44   
Anonimen
Hej punce.

Me 2 dni ni blo nic gor in vidim, da vse zamujam. Vceraj je T2 crknil za cel dan, danes smo sli pa se enkrat gledat tisto stanovanje v Sentvidu. Ne vem kaj naj narediva, a naj kupiva, al naj greva se malo v najem, al naj kupiva kaj novega ... Aaaaa, mesa se mi! A se kera kaj spozna na te zadeve?

Nincy29 oprosti, za majcko, sem komaj zdaj vidla. Sem jo pa drugace hotela narociti. Ampak nic se ne sekiraj, bom kaksno vec v Popku kupila pa bo user posted image
Pa hvala vseeno. Ful si prijazna!

Tesh dobrodosola med nami se ti! Se mi zdi, da nas je vec kot marcevk, a ne? Jaz res upam, da se ti popravi posteljica in da bos spet zacela hoditi, ker je res ful fino. Pa meni je fajn, da je vec noseck skupaj v razlicnih obdobjih in se po vadbi kaj pomenimo. Res drzim pesti, da se popravi stanje, da bova lahko se tam cvekale user posted image

Cojka, tebi imam najvec za odpisati se mi zdi user posted image
Ja, jaz sem mislila, da mislis tako telovadbo, ne za doma. Drugace je pa moj fit meni vedno bil lusten, ampak se nikoli nisem spravila do tja. Saj ves, v avto pa peljati pa bla bla bla ... 100 izgovorov. Me pa vseeno zanima tisti DVD od sestricne. Bos povedala kako je, ok?
Sem dobila ZS, hvala. Ti bom nazaj poslala se mojo telefonsko. Aja, tvoji posti so zdaj tudi pri meni normalno vidni. Pa ne morem verjeti, da s trebusckom na Smarno hodis! Jaz ze nenoseca nisem bla ze 100 let gor, kaj sele zdaj.

Slascicarna Sipec/Rasica, haha vidve domacinke se lahko v kodah med sabo menita. Samo pocakajta, da jaz kaksno iz Bezigrada najdem :)
Jaz sem za v ponedeljek ob 12.15 Sicer ne bom mogla dolgo z vami sedeti, ker bom verjetno mogla starsa na letalsice peljati, ampak vsaj toliko, da vas vidim pa da eno kavico spijemo.

Nax05 meni se tudi zdi, da mi zadnje dni trebuh ratse kot zmesan. Pa sem se komaj v 19 tednu pa se mi vcasih zdi, da imam vecjega kot kaksna ki je en mesec pred mano. Pa se mami mi je vceraj rekla, da ima njena sodelavka rok v zacetku maja pa se ji se nic ne pozna. Big deal! :)

Memole jaz tudi se nic brcik ne cutim, oziroma se mi ne zdi da bi. Zadnjic po fuzbalu me je nekaj parkrat spiknilo pa vceraj me je nekaj zbodlo na desni strani. Ni pa nekih mehurckov pa ne vem kaj se vse bi moglo biti. Ma ja, mislim, da je za to se dovolj casa, a ne?

Eh, saj sploh ne vem vec kaj pisem. Ziher sem se 100 stvari pozabila. Ljubljancanke, mi se itak vidimo v ponedeljek, ostale pa lepo bodite.

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 3523
22.11.2009 6:29:11   
dacy
Dobro juttro dekleta :)
Evo mene ze navsezgodaj iz sihta ... po sihtu pa direkt za Maaribor in teden dni dopusta, ga treba pokoristit se pred koncem leta user posted image
Vglavnem jutro je grozno ... zunaj 0°C in megla, upam da bo kasneje boljse, ceprav tu v Medvodah se zna megla raazvlect tud do 11:00 (priblizno).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
22.11.2009 9:11:31   
Kepica83
jutro punce!
Kako ste mi kaj? Jaz se danes tak slabo počutim da groza. Nekaj me zanima. A je imela katera  v user posted image  probleme z vidom? Meni se je nenormalno poslabšal vid, sploh pa nočni vid. Ponoči skorajda nemorem več vozituser posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?