country -> RE: Aprilčice 2010 (13.11.2009 21:08:00)
|
Čer, so[sm=nosecka.gif]! Da se spet malo javim[sm=smiley1.gif] Med tednom imam namreč tako malo časa, da komaj uspem vse prebrat. Sicer pa sem v redu, vendar pa imam tudi izrazito slabe dneve. Tak je bil moj torek, sem že rekla, da grem v sredo k zdravniku, sem se pa zbudila kot nova. No, očitno je tudi to del nosečnosti. Sedaj si kuham nosečniški čajček od Teekane in se pridružujem mnenju tiste, ki je napisala da se po njem počuti boljše. Ko sem pogledala kaj je notri sem vedela zakaj - same taprave rožce[sm=bravo.gif] Pa tudi glede železa moram ukrepat, saj je bil hg na zadnjem pregledu 103. Sicer je dr rekel, da predpisujejo dodatke v kasnejši nosečnosti ampak jaz raje jem algeo. Od vseh živil ima največ železa in nima dodatkov, torej mi po njej ni slabo (v prvi nosečnosti sem morala jemati tablete, po katerih mi je bilo slabo). Bom videla v ponedeljek kakšen je rezultat. Takrat imam namreč spet pregled in komaj čakam. Drugače pa imate lepe trbuščke, majhne, okrogle...[sm=smiley36.gif] Moj je v dveh tednih pridobil 5 cm... Zdaj bo pa treba v mižule počasi, saj je naše dete dan začelo že ob 6h.. No, pa lahko noč!
|
|
|
|