marjanaj -> RE: Aprilčice 2010 (11.11.2009 20:19:40)
|
Zadnje case samo v prodajalnah M Tehnike, M Gradnje in M Pohištva dajejo trojne pike. Dvojne pa samo v navadnih Mercatorjih. Ni kej sparajo [sm=smiley13.gif] pupa*81 prvic vidim tele vozicke Implast. Bolder 4 je luskan, ampak se mi zdi, da se tudi njemu ne vrtijo sprednja kolesa, a ne? No ja nisem strokovnjak, ker sva sele prvic sploh pogledala vozicke, ampak zdaj sem pa jaz cisto notr padla... [sm=smiley9.gif] Mi je svakinja rekla, da se lupinca, ki je hkrati za v avto in za na vozicek zelo splaca, da je ona prve tri mesece samo s tem okoli hodila... kaj pa vem, a ni nam tezko, ko nimamo se nobenih izkusenj? [sm=zmeden2.gif] katy83 hehehe, jaz sem se tudi zredila samo za +1, a mislis, da naju vse te kilce se cakajo za vogalom? [sm=smiley36.gif] To da ti je pa sef zvisal urno postavko, pa lahko recem samo bravo! [sm=smiley20.gif] Imas pa res dobro sluzbo. nejanejc imas ze kaj treme za na pot? Oziroma kako bi temu rekli Potovalne vrocice? Joj kako ti zavidam, jaz bi tudi se nekam sla. Sploh se mi ne da biti tukaj v tej sivi in mrzli dezeli na "soncni" strani alp. [sm=smiley19.gif] Aspirin ti pa po moje ne bo skodoval. Saj bos vzela eno mogoce dve tableti in ne celo skatlico. Ker ce si dolgo pri miru, se ti kri kar malo upocasni in imas se vec sanse za krcne zile, da se ti potem bolj poznajo. [sm=smiley13.gif] Res priporocam, da ce ne spis, malo ostale potnike nadlegujes ko se sprehajas po prehodih. dacy kar cuvaj nogico... se kar nekaj kilometrov te casa po porodu [sm=smiley1.gif] cojka joj so se mi sline pocedile, ko si omenila raco in priloge tvoje mami... nc, grem kar jest zdejle...
|
|
|
|