Mali Lošinj-Nerezine (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

bleva13 -> Mali Lošinj-Nerezine (27.5.2005 13:33:11)

:sloncek:Če je katera bila na dopustu v Nerezinah, kako je tam za otroke .:sloncek:

Aja32 -> Mali Lošinj-Nerezine (27.5.2005 13:50:06)

Zivjo,

Bila v Nerezinah 3 leta nazaj.

Nerezine so za družinske počitnice... to je naselje hišk, organizirajo družabne večere v naselju, plaža je en del kamnita, potem imaš pa en del peščene (malo večji kamenčki), kjer se lahko otroci igrajo in uživajo po mili volji.

Za družino je to fajn kraj za preživljanje dopusta. LP A:nosecka:

Mina1 -> Mali Lošinj-Nerezine (27.5.2005 13:54:09)

Tudi jaz sem bila tam z mojim, ko še nisva imela družinice. če me spomin ne vara, je luštno, torej zelo primerno za otročke in tako.

Kot pravi Aja, naselje hišk (app oz. bungalovčki), trgovina etc - pa se ne spomnim dobro.

Zdej za senčko nisem sigurna, je pa lepo.

pa-pa Mina1:)

Aja32 -> Mali Lošinj-Nerezine (27.5.2005 13:56:53)

Sence je dosti v samem naselju - drevesa, rastlinje, potem pa tudi nekaj na plaži. Ampak vseeno s seboj vzeti senčnik.
Je ena majhna trgovina v naselju, pa kioski (vem, ker je moj tedanji partner hodil non-stop po časopis zjutraj tja.

LP A:nosecka:

Mina1 -> Mali Lošinj-Nerezine (27.5.2005 14:01:14)

Ja, tudi meni je ostalo v lepem spominu in tako. Smo bili preko NLBja tam od tašče. Trgovina je bila nadpovprečno dobro založena za takrat:)-, pa voda super, pa plaža...

Zvečer se pa z avtom kam zapelješ (prav v Nerezine) in tako.

Ampak za otročke je potem itak vseeno, prilagodiš ritem njim in si narediš lepo kar tam;)

pa-pa Mina1

frutka_ -> Mali Lošinj-Nerezine (27.5.2005 14:35:41)

Tam smo bili pred dobrimi 14-imi dnevi ij je lepo. Sicer smo bili v Bučanjih, to je nasl. vas od Nerezin in sta vasici povezani s pešpotjo ob morju. Nerezine so luštne, majhne, trg, kavarnica, picerija in slaščičarna, velik market in pošta. Meni so Nerezine zelo všeč. Ne vem pa kje se kopajo.

kofetek2010 -> Mali Lošinj-Nerezine (27.5.2005 14:39:27)

:)- frutka - v morju, mogoče? :zmeden2:

Mina1 -> Mali Lošinj-Nerezine (27.5.2005 14:46:55)

FRUTKA: ja to je mestece Nerezine, to sem mislila, ko sem pisala da greš zvečer z avtom tja.

Obstaja tudi to naselje z appartmajčki in bungalovčki in tisto fajn plažo (pa zdej ne vem, ali se reče (Nerezine/Lopari) ali samo Nerezine:zmeden:

No skratka - lepo je;)

pa-pa Mina1

frutka_ -> Mali Lošinj-Nerezine (27.5.2005 14:50:54)

Lopari je naselje pred Nerezinami (tudi tam smo že bili), potem so vmes Nerezine in nato Bučanje kamor hodimo mi. Ta naselja so v bistvu hišice in apartmaji, v zakupu od kakšnih firm pa nekaj je privatnih. V glavnme pa so doli sami slovenci.

Ja, v morju že Jana;)ampak ne vem kje je kašna plaža kjer pustiš svoj čanike za plažo in vso opremo.

kofetek2010 -> Mali Lošinj-Nerezine (27.5.2005 14:52:24)

jaz pa vem in mi ni bilo všeč :( dvomim, da se je v 9 letih kaj spremenilo ;)

Mina1 -> Mali Lošinj-Nerezine (27.5.2005 14:53:36)

:ups: no potem pa jaz govorim o Loparjih/Nerezine in tako.

Oh ja...

pa-pa Mina1

nuka -> Mali Lošinj-Nerezine (28.5.2005 22:50:25)

Meni je všeč. Gremo čez en teden dol. Letos prvič vsi trije.
Za Lopari sva se odločila zato, ker že nekaj let hodiva sem na morje.V naselju je veliko sence,plaža je fina za otroke, veliko možnosti je za sprehode.
Trgovina je dobro založena, čeprav se midva raje zapeljeva do Nerezin (so nižje cene).

frutka_ -> Mali Lošinj-Nerezine (29.5.2005 10:36:17)

Ja, v Loparih je fajn za sprehajat, plaža je "kamenčkasta", veliko je borove sence- temne in globoke, prav tako pa so fajn pešpoti za sprehode.

M. Lošinj ja najbolj zelen otok od vseh Jadranskih otokov in je še posebej primeren za dihala, ker so na njem sami borovi gozdički.Torej če si astmatik ali imaš kronični bronhitis na Lošinj!

Stran: [1]