špelin@ -> RE: cene na Hrvaškem? (9.7.2009 12:09:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 jaz hodim v okolico zadra, pa moram reči da so cene bile še nižje...na otokih je seveda dražje, kot na celini...prej sem vse trogala s sabo, sedaj pa že nekaj let pač tega več ne prakticiram, s sabo vzamem pijačo in hrano za 2-3 dni, da mi ni treba takoj v trgovino...potem pa grem v zadar - imajo velike supermarkete interspar, mercator, plodine, sedaj pa imajo lidl, tako da bom tudi tam kupovala... v bližnji trgovini so cene zelo visoke, čeprav je diskont, samo tam kupujem samo vodo...če boš zbirala pločevinke in vse 1,5 l steklenice (in vse ostale), pa jih odneseš v bližnjo trgovino in imaš vsaj za sladoled... meso je kvalitetno in je celo cenejše kot pri nas, sploh zdaj ko je kuna padla... Tudi na Lošinju so bili določeni artikli kar krepko cenejši kot pri nas - meso, ribe, napihljive zadeve za v vodo, celo šolske potrebščine,... Ampak sem jih tule gor malo nazaj že ob opisu prijaznega odnosa domačinov slišala, da delam reklamo, zato sem bila prejle bolj skopa z opisom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]
|
|
|
|