Belakrajina (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

žiža -> Belakrajina (27.5.2005 12:50:59)

V nedeljo gremo na izlet v Belokrajino. V bistvu ima moj dopoldne en koncert, potem imamo pa cel dan za uživancijo. Tistega koneca noben od naju na žalost ne pozna, pa me zanima česa ne smemo v Belikrajini spregledati, kaj se splača it pogledat, predvsem v naravi al pa če je kakšen bazen, ki je primeren tud za otročke. Ja pa kakšna dobra gostilna za kosilo.
hvala :rozica:

Anonimen -> Belakrajina (27.5.2005 13:04:29)

Gostilna Kapušim, točne kje je, ne vem.

Drugač pa pejte mal ob Kolpi, sier ni za kopat, pa vseeno, za osvežitev. Bazena pa mislim da v BK ni, najbižji je v Dolenjskih Toplicah - 20 km stran, pa se tja zapelte.

baguSka -> Belakrajina (27.5.2005 13:12:35)

Ja tud jst premišlujm kje bi lahko kej blo k se ne sme pozabt.. Sicer je lepo, ampak ne vem kaj bi tazga tm blo :zmeden: Dol.Toplice so verjetn res najbližje, pa še za jest majo tm.:zmeden2:

žiža -> Belakrajina (27.5.2005 13:16:56)

No sej ta bl važna je skor gostila :sloncek:
itak bomo imeli voz sabo pa bomo mal šetkali. :kuza:
Al bina a majo tako dobro ta domačo hrano?

aj@ja -> Belakrajina (27.5.2005 13:20:47)

http://www.mojagostilna.com/restaurants/index.php?action=showRestaurants&what=region&RegionID=4&searchSubQuery=&what=region&num=25&start=0&wantpage=1

lefairyon -> Belakrajina (27.5.2005 13:33:47)

čao...
glede gostiln v Beli krajini je tako...v Metliki je gostilna Budački proti carini 1 km prej...na Krasincu to je cca. 6km stran je gostilna Kapušin...v Črnomlju je gostilna Miller... v Semiču je gostilna Pezdirc...na Hrastu je gostilna Majs...pa en kup picerij je nametanih...sicer je pa pri Kapušinu fajn ker ima zibalke in tobogane za otroke pa še v senci je tako da je to super...od domačega turizma pa bi se tudi kaj našlo...to bi ti blo pa najboljše da pokličeš TIC-turistično informacijski center tu v Metliko pa da ti tam povejo...upam da sem ti vsaj malo pomagala...al sem te pa še bolj zmedla...kakorkoli pokliči pa ti bojo povedali tudi za krajinske parke in znamenitosti kot so Krajinski park Lahinja, potem je še en park pri Stranski vasi pri Semiču, pa še bi se našlo...
v vsakem primeru ti želim lep izlet po našem koncu pa čimmanj zgrešenih križišč;)

Stran: [1]