Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Teh naključnih 5 je čist brez veze ... morale bi biti vse oz. vsaj za zadnji teden ... po možnosti, da bi bile tiste, ki imajo nov odgovor od zadnjega vpogleda, odebeljene, da takoj vidiš na kateri temi v kateri sodeluješ, se je kaj dogajalo. Poleg tega, kot sem že MNOOOOGOKRAT povedala na tem forumu pogrešam tile dve opciji:
1. vse objave od zadnje prijave 2. možnost, da dobiš na meil opozorilo o novi objavi v temi v kateri sodeluješ ... oz. da imaš vsaj možnost to opcijo odkljukat tako kot na med.over.net
Ti dve opciji ima podsvojostreho.net odlično rešeni.
Administratorji ... a o zgornjih 2h predlogih tudi kaj razmišljate?
Teh naključnih 5 je čist brez veze ... morale bi biti vse oz. vsaj za zadnji teden ... po možnosti, da bi bile tiste, ki imajo nov odgovor od zadnjega vpogleda, odebeljene, da takoj vidiš na kateri temi v kateri sodeluješ, se je kaj dogajalo. Poleg tega, kot sem že MNOOOOGOKRAT povedala na tem forumu pogrešam tile dve opciji:
1. vse objave od zadnje prijave 2. možnost, da dobiš na meil opozorilo o novi objavi v temi v kateri sodeluješ ... oz. da imaš vsaj možnost to opcijo odkljukat tako kot na med.over.net
Ja in lahko vam podam veselo novico - bo verjetno že danes vklopljeno.
Ja in lahko vam podam veselo novico - bo verjetno že danes vklopljeno.
RE: Prenova, nadgradnja področja Moja RingaRaja 17.7.2009 10:37:18
Anonimen
a veste kva
zdej če je možnost, da se da to vrstico izklopit, pol naredte tko, da bo tud ostala izkloplena. če se to obkljuka v profilu, nej tko ostane, ne pa da vsakič ko se prijavim, morm hodit to klikat, kar je še ekstra tečno, ker tko počasi melje vse skp.
RE: Prenova, nadgradnja področja Moja RingaRaja 17.7.2009 14:52:08
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: puncica
IZVIRNO SPOROČILO: Florina Jaz pa mam en predlog saj tak vem,da nebo pa vseeno lahko napišem.Kaj če bi meli kakšno okno z hitrim klepetom oziroma podobno Chatu?
to prosmo že 5 let pa ni kakega pretiranga navdušenja
Seveda ga ni. Če nam dajo Java Chat - kdo bo pa potem še kaj pisal na forum?
RE: Prenova, nadgradnja področja Moja RingaRaja 17.7.2009 17:37:10
Admin
Sporočamo vam, da lahko sedaj pri vsaki temi vklopite "Obvesti me po e-pošti, ko kdo odgovori". Prav tako smo pod Mojo ringarajo v forumih dodali 3 nove možnosti: Povezava do strani, kjer se vam prikažejo vse teme od zadnjega obiska in povezava do strani, kjer se vam prikažejo vse naročene teme (tiste pri katerih obkljukate "Obvesti me po e-pošti, ko kdo odgovori"). Pod "Naše debate" smo dodali opcijo za hitro brskanje skozi zadnje teme.
Prav tako je bila odpravljena napaka z povezavo "Odstrani vse, ki niso moji prijatelji". Prav tako sedaj dela opcija, da so vaši feedi skriti. To najdete tukaj: http://www.ringaraja.net/forum/editprivacy.asp
RE: Prenova, nadgradnja področja Moja RingaRaja 17.7.2009 17:50:31
Kerensa*
Aja, pa tale pisava... Če hočemo barvno, moramo pri vsakem postu posebej klikniti na barvo. Kaj, ko bi vi dali gor en knofek "izberi pisavo" ali pa nekaj podobnega, da bi bila potem konstantno taka (dokler npr. sami ne spremenimo)?
RE: Prenova, nadgradnja področja Moja RingaRaja 17.7.2009 20:30:49
Blueberry
Hvala da ste porihtali tisto za kar sem vam rekla. Pa malo ste spremenili napredno iskanje. Mi je všeč. Edino napredno iskanje bi lahko dali bolj na vidno mesto. Najprej morek kliknit lupo, nato napredno iskanje da pridem do iskanja želenega. :)
< Sporočilo je popravil Blueberry -- 17.7.2009 20:32:51 >
RE: Prenova, nadgradnja področja Moja RingaRaja 17.7.2009 21:07:42
Rubin.
Evo sem kliknila, za potrditev prijateljstva in mi je izpisalo:
Z uporabnikom "xx" sta sedaj prijatelja.
Kot v vrtcu .
A se lahko izbriše tista vrstica "pri mojih prijateljih": ali poznaš te osebe? Mislim, a ta možnost mi ponuje vse člane rr, ker skoraj nobenega ne poznam . Eh, ne bom več, sem že sama sebi tečna s temi "prijatelji". Sem pa vesela, da jih imam toliko , vsaj nekaj.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 17.7.2009 21:08:19 >