zloraba bačnih kartic (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

5ra_28 -> zloraba bačnih kartic (8.7.2009 11:03:43)

Zanima me, če je kdo že doživel zlorabo bančnih kartic.

Prej sem bila uporabnica Sparkasse, zdaj pa sem 4 mesece pri Unicreditu (zaradi kredita).
V tem času so mi že 2x dali novo kartico. Prvič, da so bile številke najinih kartic (od naju obeh) pri neki zlorabi v Makedoniji, je banka ugotovila, so jih takoj blokirali in sva dobila nove. Čez manj kot mesec me spet pokličejo, da je bil na BA, kjer sem dvignila denar, snemalna naprava. Spet blokada kartice in nova BA kartica. Od PIN številk se mi že meša!
Ker vsak mesec pustim kar nekaj denarja gor (velika anuiteta za stanovanjski kredit), pa me je mal strah, prej pa nisem nikoli skrbela.
Banda!
So komu že kaj 'pobrali' iz računa in kako se je to rešilo?

matejchy -> RE: zloraba bačnih kartic (8.7.2009 11:36:18)

Žal nimam takih problemov, upam pa da ne boš več rabla menjavat kartic in pin kode, da se stvari uredijo

uursa -> RE: zloraba bačnih kartic (8.7.2009 12:30:02)

Bodi vesela, da banka tako hitro reagira, saj bi morala drugače krit tudi tisto kar ti poberejo za računa. Glede PIN kode pa mislim, da jo lahko spremeniš na določenih bankomatih.

lp

Čebel@ -> RE: zloraba bačnih kartic (8.7.2009 14:27:56)

mojmu fotru so pobrali denar dol......so odkrili da je ena ženska[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]čist na drugmu koncu države dvignila njegov denar......v roku 1 meseca ga je dobil nazaj,ker ga je mogla banka na kateri je ženska dvignila keš,izplačati(blagajničarka ni gledala osebne ali neki tazga)......živcev je šlo pa too much-nobenmu ne privoščim

Stran: [1]