|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spol otroka v 21t
7.7.2009 18:31:13   
Anonimen
imam eno vprašanje za vas..danes sem bila na morfologiji v 21t vprašala sem ga za spol saj na nuhalni se ni videl oz. ni želela povedat ker ni bila prepričana.
in rekel mi je da bo verjetno user posted image ni pa čist 100%. zanima me pri kolkih se zmoti?
ne vem ker počasi bom začela kupovat stvari pa ne vem kakšno barvo...
imam pa prej že user posted image in sem mislila da v mojem trebuhu raste user posted image , čeprav mi spol ni pomben , bolj pomembno mi je da bo ZDRAVO!user posted image
lp vsem nosečnicam.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spol otroka v 21t
7.7.2009 18:36:09   
valentinčica30
Ti povem, da poznam kar neki primerov, kjer so se zmotili. Naj ti pove še na kakem UZ, da bo ziher. Sicer pa se meni osebno zdijo najboljše nevtralne barve za oblekice. Sama bom prej kupila samo osnovno za prva dva meseca v nevtralnih barvah, ostalo pa potem, ko bomo že zibali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2009 18:36:26   
Anonimen
Nikoli ti ne morejo 100% bnapovedat kateri spol je
Vse je 50-50%

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2009 18:58:41   
Netopirčy81
Se strinjam z drugo anonimno. men je zdaj v 2. user posted image šele v 27.tednu upala rečt, da bo punčka in je seveda bila. Drgač pa lahko kupiš nevtralne barve kot so bež, zelena, rumena...to je pa res najmanjši problem a ne?

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2009 19:42:42   
Hope2
Naš je vedno tiščal noge tak narazen in razkazoval svoje premoženjeuser posted image , da so kar 3 ginekologi takoj potrdili in rekli, da bo 100% fantek

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2009 20:18:36   
tanja040
Mi smo mislili 7 mesecev, da bomo imeli deklico.Tako mi je na morfologiji zatrdila G. Vse smo že kupili, si sposodili in ime izbrali. Potem pa me na pregledu G šokira, ko je rekla, da je deček, da vidi moda in lulčka. Tako sem bila v šoku, da sem jo samo čudno pogledala in se začela krohotati. Naredila mi je slikico samo lulčka, da se še jaz prepričam. Takoj sem jo poslala še Pušenjaku in tudi on je rekel, da na sliki vidi lulčka.
Meni je tako vseeno saj je to moj prvi otroček.
Sem pa mnenja, da če G ne vidi spola naj bo raje tiho. Ker s tem manj škode naredi paru. Še vedno pa se da kupiti ogromno neutalnih in lepih stvari, ki jih lahko nostita oba spola.

Prišel je čas! Tudi midva bova zibala :)

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2009 21:16:18   
Jančika_
Pri mojih obeh fantih se je spol dobro videl na UZ po 30. tednu (pištolca čez cel ekran, ni bilo dvoma), na morfologiji pa je G obakrat rekel, da je verjento fant, a da ne more reči zagotovo.

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2009 21:24:10   
Anonimen
zelena in rumena sta zelo lepi in nevtralni barvi. pa seveda bela za začetek.
ti priporočam rumeno barvo, ker je dojenčkov kakec tudi takšne barveuser posted image .

na nuhalni sem vprašala za spol (sem že enkrat prej videla lulčka, a mi ginekologinja ni hotela potrditi, češ da je lahko popkovina) in mi je rekla, da glede na sečnico, bi znala biti punčka,... kasneje sem na ultrazvoku zopet videla lulčka in rodil se nam je fantek!
dokler ni 100% ni 100%user posted image  ampak se mi zdi, da če ti povejo, da bo fant, bo fant (če rečejo, da je punčka, se kaj lahko zgodi, da bo fant (jih nekateri dobro skrijejouser posted image ))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.7.2009 21:46:20   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

ampak se mi zdi, da če ti povejo, da bo fant, bo fant (če rečejo, da je punčka, se kaj lahko zgodi, da bo fant (jih nekateri dobro skrijejouser posted image ))

jest sm pa glih kontra slišala - da so rekli da bo fant je bla pa punčka s popkovino med nogami... user posted image pomoje je večinoma odvisno od položaja otroka ob UZ - lahko so že zlo zgodi 100% zihr, lahko pa do rojstva niso, če se zna skrivat... sam ugibanje je pa res mučno za starše, če drugega ne. nej g reče pač 'ne vidim' pa je.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.7.2009 21:55:13   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita
jest sm pa glih kontra slišala - da so rekli da bo fant je bla pa punčka s popkovino med nogami... user posted image

Tudi jaz poznam tak primer.

No - pri meni je bilo pa tako, da mi je prvič na morfologiji rekel, da bo verjetno punčka, ampak ne more nič 100% rečt, ker se zelo slabo vidi, potem mi je pri 28 tednih potrdil, da je res punčka, pri 32 tednih se pa spet ni nič videlo - rodila pa se nam je res punčka.

V drugo je že takoj na M rekel, da je 100% fantek, da ni nobenega dvoma - in tudi tokrat je imel prav.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.7.2009 22:11:48   
Anonimen
ja vendar imam veliko stvari od prve hčerke in to vse v roza barvi pa oblekce...tako da me je kar malo presenetlo.no saj mogoče pa se še kaj spremeni.

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.7.2009 23:01:07   
srček2007
meni so na nuhalni povedali da bo fantek, v 21 tednu prav tako, nato nisem več spraševala in prav so imeli.

Če se ničesar ne bojiš, tudi ne ljubiš nič.
In če nič ne ljubiš, kakšno radost
imaš v življenju?
(S.C.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
7.7.2009 23:07:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu srček2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
8.7.2009 7:48:01   
Anonimen
saj občutek imam že od vsega začetka da bo user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
8.7.2009 8:27:48   
Tanik
meni je na morfologiji rekel da je fantek, potem na naslednjem UZ še enkrat potrdil. 

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.7.2009 13:45:24   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Pri mojih obeh fantih se je spol dobro videl na UZ po 30. tednu (pištolca čez cel ekran, ni bilo dvoma), na morfologiji pa je G obakrat rekel, da je verjento fant, a da ne more reči zagotovo.

No, danes pa ni bil v dvomih. Je rekel: zdrav fantuser posted image . Nič "verjetno"user posted image . No, bomo videli.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.7.2009 14:54:05   
barika
Janči,a spet bo pubec user posted image . Boš imela pravo malo nogočetno moštvo doma user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.7.2009 15:02:12   
ronja
Vse je 50-50%

Nono, če vidi lulčka ali pa če vidi luliko, potem ti seveda lahko pove za 100%. Če pa otrok noge skup drži in skriva premoženje, potem ne morejo povedat nič. Včasih se malo vidi in niso ziher, včasih se slabo vidi... Ampak včasih se vidi pa tako, da še laiki vidimo... Meni so obakrat prav napovedali, 2. že na NS, obakrat punčko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.7.2009 18:43:26   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vse je 50-50%

No no, to pa je res malo mimo...50-50% lahko napovem jaz, brez da sploh vidim nosečnico....

Meni so v 20 tednu rekli da bo user posted image , potem še na morfologiji in je res bil user posted image

marsikaj je odvisno od G, saj poznam enega ki je moji svakinji v 6.mesecu, ko je vprašala za spol rekel, da je še prehitro da bi se kaj videlo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?