rija -> komisija zavrača (27.5.2005 13:10:18)
|
Punce, ne zdi se mi lepo tako predalčkati ljudi: ve, ki delate, ste SVETNICE! Me, ki pa ne delamo, pa smo LENE ali kaj podobnega. Če se čutite sposobne, delajte do zadnjega dneva pred porodom, bodite herojke, kot so recimo Američanke, ki nehajo delati ca. 3 dni pred porodom! Ne se potem branit, da pa vam tisti mesec pred pripada! Pa pojdite potem delat dva meseca po porodu. Ko sem namreč omenila prijateljici v USA, da imamo 1 leto porodniške, kar verjeti ni mogla. Sama je šla delat po 6 tednih po porodu. Sama sem šla skozi prekleto težke stvari, o katerih se nekaterim na tem forumu hvala bogu niti sanja ne, pa vam tudi ne želim, in storila bom vse, da bom otročke obdržala! Če bo potrebno, bom preležala 9 mesecev, plazila po kolenih do ljubljane in nazaj. In ne mi potem neke moralistke pridgat da sem lena. Lahko je biti pameten, ko je vse vredu. Seveda pa vse tudi nimamo enako težkega dela, kar tako rade pozabljate. Spoštujte odločitve vsake posameznice, SAJ VSAKA DELA KOT MISLI DA JE PRAV! Uh, me razkurijo tako sebični ljudje, ki mislijo, da je samo njihova pot pravilna... Pa brez zamere. Sam včasih pošteno zakuham... P.P. Cmokec, vsekakor se pritoži!
|
|
|
|