Starigrad ali Vodice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lutka -> Starigrad ali Vodice (27.5.2005 10:56:41)

radi bi šli na morje in se odločamo med Starigradom - paklenica in Vodice

zanima me kje so bolj primerne plaže za otroke.....in na splošno, v kakšnem spominu jih imate

lp :rozica::rozica:

Erdbeere -> Starigrad ali Vodice (27.5.2005 11:14:23)

Jest sem za Vodice...men je tam to fajnnnnnnnn...smo bli ze ene 3x tam, pa sem bila ful zadovoljna

baguSka -> Starigrad ali Vodice (27.5.2005 11:16:00)

Oj. Jst sm bla mislm da 4 leta nazaj u Paklenici u St.Gradu in ti morm rečt da ne morm prehvalt. No, sploh kar se plaže tiče. REs sm bla čist navdušena. Mirno in tko. Midva sva bla tm u enmu kampu, čist zravn morja. Kamnčki in tko lepo je za otroče..

Erdbeere -> Starigrad ali Vodice (27.5.2005 11:18:05)

Aja v Vodicah imaš vsaj tukaj k smo bili betonsko plažo, čeprov čisto pri morju je so pa kamnčki, pa maš borovčke na plaži, da maš senčko....tko da men je blo super

baguSka -> Starigrad ali Vodice (27.5.2005 11:20:49)

Aja no. Senčke pa tuki k sva bli midva ni blo ne vem kok. Sm in tja kšn dreveščk, sam je blo že zgodi vse zabezecan. Morš pač marelo sabo met, sam glede na to da ej to čist na plaži, ti ni treba delč hodt. Cca 10 m :zmeden:

KIRA -> Starigrad ali Vodice (27.5.2005 11:25:25)

pred leti sem s kolegi hodla v starigrad, pa se plaža ni nič fajn zdela. smo se moral za kolkor tolko fin prostorček vozit prek vode, takorekoč, tja do kule. sicer je pri hotelu kao hotelska plaža, kakšna pa je, pa ne vem.

baguSka -> Starigrad ali Vodice (27.5.2005 11:28:02)

Ja no kako je pred hotelom ne vem. Ampak tm v kampu je bla fantazija.:zmeden:

lutka -> Starigrad ali Vodice (27.5.2005 11:30:08)

a je bla mogoče katera v Srimi pri Vodicah?

Apartma v Staremgradu pa se nahaja v kraju Maslenice..je kateri znano:zmeden:

KIRA -> Starigrad ali Vodice (27.5.2005 11:33:08)

a si že bla v Gajcu - mislim plažo Zrće, ker direkt v gajcu je skalnata, nič lepa. men je tista plaža zakon, pa caska je tud super.. tam pa je res kao indija koromandija. vse plaže primerjam s tisto.
sicer je treba plkačat za zrće, ampak samo dnevno parkirnino, pa lahko greš nazaj domov v apartma jest ali pa po mestu, pa popoldan spet na plažo. vsak let nekaj na novo nardijo, res jo zlo rihtajo.
pa ful toboganov je na eni stran, pa tisti čolnički - ki se na noge poganjajo - ne vem več kako se reče, pa tak barček je na plaži, pa wc-je so naredli. ers fino.
pa ležalnike so mel za izposojo, k sem bla nazadnje tam, pa skoz je en fant letal z bureki itd.. kr so eni ljudje bli lačni itn... res se mi je zlo dopadlo tam.
morje pa bajno. vidiš par metrov v globino, kot da ninič. bi človk mislu, da je kao 2 metra, paje prek 10! pa ježki so, ampak ne čist ob plaži - saj ne vem, če jih vstran čistijo ali zakaj ne. pol pa školjke.. 9nebesa9nebesa9nebesa

baguSka -> Starigrad ali Vodice (27.5.2005 11:33:31)

Np.:(

Anonimen -> Starigrad ali Vodice (27.5.2005 11:34:47)

Midva sva bla v Paklenici na poročnem potovanju. Vse je bilo krasno, krasno. Prijazni, čudovita plaža - kamnita (za majhne otroke ni najboljš), lepa narava, topla voda, senca na plaži, plezarija na vrhuncu (samo jaz sem bila mejčkeno noseča in nisem plezarila).

Pomanjkljivosti: ježki v vodi, klima v hotelu ni delala :grrr:

Erdbeere -> Starigrad ali Vodice (27.5.2005 12:51:46)

Srima je ene 2km od Vodic za morjem se mi zdi...tam so bili pa kolegi pa so tud bili ful zadovoljni

Muffin -> Starigrad ali Vodice (28.5.2005 6:17:59)

Meta, kdaj pa si bila tam ?

Lp, Maja

Anonimen -> Starigrad ali Vodice (28.5.2005 9:52:02)

Hmmm... kdaj? Junija 2003. Zakaj vprašaš?

Muffin -> Starigrad ali Vodice (28.5.2005 10:58:54)

Ker grem letos tja na dopust. kaj si bla v hotelu Alan ?

Lp, Maja

Anonimen -> Starigrad ali Vodice (28.5.2005 12:08:51)

Ja, v Alanu. Super hotel, res vse ful v redu, samo takrat še ni delala klima, ker je bil čisto nov. Sicer pa je hrana odlična, tudi bazen so najbrž v dveh letih že skončali, ful prijazno osebje.
Blizu hotela je restavracija Degenija (ok, malo degensko ime :)- ), kjer sva jedla najboljšo črno rižoto na svetu. Joj, jami, kar sline so se mi pocedile... Jest bi šla tud še kdaj tja :love:

Muffin -> Starigrad ali Vodice (28.5.2005 12:40:40)

Meta, hvala za to poročilo. Sicer pa že odštevam dneve, še 25 dni pa grem :)

lp, Maja

Stran: [1]