Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: odpoved-denarni dodatek 7.7.2009 14:45:24
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: blaža če pa gre za golo preživetje, magari delaš ene dva tri mesece, pa najdeš novo službo, ker če ne ne greš skozi, še posebaj, če maš kakšne kredite,... definitivno tja nazaj ne bi šla več delat...dve leti sem se to fiksno odločala in nekako bom morala prebrodit.. A na zavod se pa lahko kar takoj prijavim verjetno?? ja lahko se takoj prijaviš, ko končaš porodniško in ti bojo pol pošiljali napotnice za razghovore za službe,... Da si čim prej najdeš službo. Denarnega nadomestila ne, ti bojo pa vsaj to pomagali.
|
|
RE: odpoved-denarni dodatek 7.7.2009 14:45:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Grem kuhat kosilo.
|
|
RE: odpoved-denarni dodatek 7.7.2009 14:48:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža , če ne bi jaz,... bi bli v riti že par let. kaj??
|
|
RE: odpoved-denarni dodatek 7.7.2009 14:50:01
|
|
|
|
lukec
|
Sem skoraj sigurna da ti nepripada nič. Pred 5 leti ko sem po porodniški (med porodniško mi je potekla pogodba ,katere me niso podaljšali)ostala brez službe,mi ni pripadalo nič,ne denana pomoč od zavoda, ne od socialne,ne osnovno zdr. zavarovanje,nič. Enako!
|
|
RE: odpoved-denarni dodatek 7.7.2009 14:50:47
|
|
|
|
lukec
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža V glavnem, ne zdej, ne pol, ti ne pripada nič, ker ima tvoj mož kao plačo, da lahko z njo živite. in to je vsa poanta. Smo na istem, če ne bi jaz,... bi bli v riti že par let. Tak ti je to život, čupav i dlakav, ma se znajdemo tudi brez pomoči naše ljube Slovenije. če bi čakala njeno pomoč, bi jedla star kruh, al pa še to ne. Pa da ne bo kdo mislu, da mam končano samo osnovno šolo. Kriza je povsod, se je treba drugače znajt. Sej bo dej, samo, da smo zdravi. Grem kuhat kosilo.
|
|
RE: odpoved-denarni dodatek 7.7.2009 14:52:09
|
|
|
|
lukec
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Saraya V čem pa je sploh potem finta ali je ena ženska samohranilka? A potem pa dobi al kako?? kaj pa če par ni poročen,se verjetno enako šteje,kot bi bil,ne? Če živita v skupnem gospodinjstvu, mislim, da je enako, kot če si poročen, če se ne motim. če si pa samohranilka, ti se pa ne šteje možev dohodek, ker kao od njega ne živiš in je drugačen izračun. Po enem letu je skupnost izenečena z zakonsko.
|
|
RE: odpoved-denarni dodatek 7.7.2009 14:56:30
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: blaža , če ne bi jaz,... bi bli v riti že par let. kaj?? delala, na,...
|
|
RE: odpoved-denarni dodatek 7.7.2009 15:07:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: blaža , če ne bi jaz,... bi bli v riti že par let. kaj?? delala, na,... TNX
|
|
RE: odpoved-denarni dodatek 7.7.2009 15:09:54
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: blaža , če ne bi jaz,... bi bli v riti že par let. kaj?? delala, na,... TNX ni za kej, ma sej verjetno nisi bla lih vesela, kar si čula od mene, ma tako je. Upam, da si kej najdeš, pa bo spet vse ok. za tako službo, kot si jo prej imela, pa itak ni vredno jokat. Pa srečno
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?