|
RE: Kako je mogoce,da zenska 8.7.2009 14:13:43
|
|
|
|
Anonimen
|
HALO,v kaksnem smislu imas ti primerjavo med zobobolom in nosecnostjo. .Mogoce v tem smislu ,da ce ne skrbis za ustno higieno,normalno da lahko dobis karies, enako je pa tudi pri nosecnosti, ki nastane ce pomankljivo skrbis za zascito pri odnosih, potem pa nastanejo razne zgodbice ,joj nism opazla,lepo vas prosim saj ne zivimo v srednjem veku IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Freycha moja kolegica je močnejše postave in tudi ni dojela, da je noseča do prvih brcik. Šele takrat je začela razmišljati, da bi lahko bila. A ko jo je otrok v trebuhu brcnil, je šele razmišljati začela o morebitni nosečnosti? Ja kaj drugega pa bi jo v trebuhu še lahko brcalo, majkumilu? Drugače pa - za moje pojme nobena ženska, ki pozna svoje telo, ne more spregledati lastne nosečnosti za dalj kakor mesec ali morda dva (brez prvega meseca, ko tako ali tako še nič ne veš, razen ob izjemno močnih znakih). Pa je popolnoma vseeno, ali je ženska suha ali debela, ali ima redne menstruacije ali ne. Če v treh koledarskih mesecih ne opaziš, da je nekaj drugače na/v tebi... ne vem, no. Jaz sem v obeh nosečnostih vedela, še preden mi je nosečnost potrdila ginekologinja. ja kaj še vedno niste nehale razpredati al kaj? kolk ste tečne...... mogoče sem to čudno napisala, samo ko je čutila brcike, pa je dojela, da ni prebava, je tudi dojela, da drugega, kot to, da je noseča ne more biti. Je šla delati test in evo.... potrjeno. pa zakaj je to tako čudno? ene pač nimajo nosečniških problemov, se počutijo čisto normalno, le trebuh raste. Pa a ni čisto vseeno konec koncev. Glavno je, da ve tooolllkk super poznate svoje telo, da veste še preden se kaj zgodi. Samo ni mi jasno, zakaj nisi že prej vedela, da te bo zob bolel, mogoče bi se drugače takrat izšlo
|
|
|