|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako je mogoce,da zenska
7.7.2009 21:17:34   
Anonimen
Da zenska ne opazi, se razumem.
Ampak da moski spregleda nosecniske hormone .... no ja user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
7.7.2009 21:18:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

če ne druge, ti nosečnost hitro mineuser posted image

se strinjam.

drugače pa, kljub visoki pismenosti (tudi računalniški) v naši državici, se še vedno najde kakšna, ki je nobeden ni seznanil s pojmi kot so menstruacija, spolnost, nosečnost,... (zraven se lahko pojavi še kakšna zloraba,...)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
7.7.2009 21:20:39   
ZARA
Je mogoče. Nekatere nimajo prav nobenih znakov in redno M še naprej, kljub nosečnosti. Moja mami je lep primer. Ko je bila v tretje noseča ni vedela do skoraj 4. meseca.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.7.2009 22:56:29   
7lina7
tud jaz pravim,da je mogoče! v prvi user posted image sem imela krvavitve prve 4 mesece in to redne! brez kakih drugih znakov.
da sem noseča mi je povedala G na pregledu,ko sem hotela nov recept za tabletke. bila sem v 12 tednu..

zdaj sem spet user posted image in razen bolečih prsi ni kakega drugega znaka, pa tud nobene krvavitve tokrat. ja, smo pač različne...

Lin@

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.7.2009 23:16:13   
Marogica
Jaz verjamem, odkar se je to zgodilo moji zelo dobri znanki, skoraj prijateljici, ki ni vedela do konca, da je noseča in je rodila doma, na stranišču. In ker sem jo še dva meseca pred porodm videla. Šok je bil zame skoraj takšen, kot zanjouser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 30
8.7.2009 0:49:19   
Majčka*
Marogica tudi jaz poznam en tak primer...jo je prijelo na stranišče in je rodila...domauser posted image Z dojenčkom hvala bogu vse v redu...sam vsi so v šoku...ona starši, okolica...pa sej bi bla pomoje vsaka

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
8.7.2009 7:15:31   
roberta
IZVIRNO SPOROČILO: Majčka*

Marogica tudi jaz poznam en tak primer...jo je prijelo na stranišče in je rodila...domauser posted image Z dojenčkom hvala bogu vse v redu...sam vsi so v šoku...ona starši, okolica...pa sej bi bla pomoje vsaka

tega pa jaz ne razumem... kako lahko nekatere rodijo "na stranišču"?! a je rodila v 15 minutah, ko se je napenjala, da bo opravila veliko potrebo al kaj? če bi mene nekaj tako bolelo, kot bolijo popadki in ne bi vedela od česa to prihaja, bi bila najkasneje v 10 minutah v ZD (oz. bolnišnici - kar je bliže user posted image ).

in ravno take, ki rojevajo "na stranišču" so meni najbolj "sumljive" glede tega, da kao niso vedele... seveda so vedele, da se nekaj dogaja, sicer ne bi rodile na stranišču. tam pa so rodile, ker se niso upale iti ven v javnost z zavedanjem, da bodo zdaj pa vsi izvedeli... pa so raje rodile v stranišču, da lahko kasneje razlagajo naokoli, da "niso vedele". moj bog... ne vem, no, saj se včasih res dogajajo tudi komaj dojemljive stvari, ampak spregledat nosečnost po nekje vsaj 8 mesecu, se mi zdi pa že skoraj čudežno user posted image    

(odgovor članu Majčka*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.7.2009 7:48:16   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
moja kolegica je močnejše postave in tudi ni dojela, da je noseča do prvih brcik. Šele takrat je začela razmišljati, da bi lahko bila.

A ko jo je otrok v trebuhu brcnil, je šele razmišljati začela o morebitni nosečnosti? Ja kaj drugega pa bi jo v trebuhu še lahko brcalo, majkumilu?
Drugače pa - za moje pojme nobena ženska, ki pozna svoje telo, ne more spregledati lastne nosečnosti za dalj kakor mesec ali morda dva (brez prvega meseca, ko tako ali tako še nič ne veš, razen ob izjemno močnih znakih). Pa je popolnoma vseeno, ali je ženska suha ali debela, ali ima redne menstruacije ali ne. Če v treh koledarskih mesecih ne opaziš, da je nekaj drugače na/v tebi... ne vem, no. Jaz sem v obeh nosečnostih vedela, še preden mi je nosečnost potrdila ginekologinja.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 33
8.7.2009 8:41:05   
Mija79
se strinjam z navedenimuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

moja kolegica je močnejše postave in tudi ni dojela, da je noseča do prvih brcik. Šele takrat je začela razmišljati, da bi lahko bila.

A ko jo je otrok v trebuhu brcnil, je šele razmišljati začela o morebitni nosečnosti? Ja kaj drugega pa bi jo v trebuhu še lahko brcalo, majkumilu?
Drugače pa - za moje pojme nobena ženska, ki pozna svoje telo, ne more spregledati lastne nosečnosti za dalj kakor mesec ali morda dva (brez prvega meseca, ko tako ali tako še nič ne veš, razen ob izjemno močnih znakih). Pa je popolnoma vseeno, ali je ženska suha ali debela, ali ima redne menstruacije ali ne. Če v treh koledarskih mesecih ne opaziš, da je nekaj drugače na/v tebi... ne vem, no. Jaz sem v obeh nosečnostih vedela, še preden mi je nosečnost potrdila ginekologinja.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
8.7.2009 8:46:39   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: roberta

IZVIRNO SPOROČILO: Majčka*

tega pa jaz ne razumem... kako lahko nekatere rodijo "na stranišču"?! a je rodila v 15 minutah, ko se je napenjala, da bo opravila veliko potrebo al kaj? če bi mene nekaj tako bolelo, kot bolijo popadki in ne bi vedela od česa to prihaja, bi bila najkasneje v 10 minutah v ZD (oz. bolnišnici - kar je bliže user posted image ).

in ravno take, ki rojevajo "na stranišču" so meni najbolj "sumljive" glede tega, da kao niso vedele... seveda so vedele, da se nekaj dogaja, sicer ne bi rodile na stranišču. tam pa so rodile, ker se niso upale iti ven v javnost z zavedanjem, da bodo zdaj pa vsi izvedeli... pa so raje rodile v stranišču, da lahko kasneje razlagajo naokoli, da "niso vedele". moj bog... ne vem, no, saj se včasih res dogajajo tudi komaj dojemljive stvari, ampak spregledat nosečnost po nekje vsaj 8 mesecu, se mi zdi pa že skoraj čudežno user posted image    

Ma daj no.... ne govori, če ne veš....saj sama tega tudi nisem verjela, da je možno, dokler se to ni zgodilo v moji "bližini". ENe pač ne verjamete, pa kaj potem?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 35
8.7.2009 9:40:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: roberta

pred, med popadki se črevesje čisti, zato so verjetno šle na stranišče,... saj ja ne bodo "srale" sredi kakšne sobe, ne?user posted image

(odgovor članu roberta)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
8.7.2009 10:30:20   
skuštrana
tega pa jaz ne razumem... kako lahko nekatere rodijo "na stranišču"?! a je rodila v 15 minutah, ko se je napenjala, da bo opravila veliko potrebo al kaj?

Se zgodi, jauser posted image Nekatere rojevajo full hitro, pri meni je pri tretjem vse skupaj od začetne driske do poroda trajalo manj kot uro in pol. Pa sploh nisem imela močnih popadkov, bolelo me je kot pri malo močnejši driski, samo zadnji 4 so bili full močni in ja, komot bi rodila na wcuser posted image user posted image Sploh, če ne bi vedela da sem noseča, bi mislila da imam pač drisko....

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 37
8.7.2009 11:02:05   
Anonimen
Oh kerensa kako si pametna
Mogoče pa le tako nisi ,kaj pa če ženska nima nobenih znakov??
A misliš ker si ti vedela,da zdaj pa morajo vse user posted image
pamet pa taka

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
8.7.2009 12:32:39   
miapia
Tudi jaz se strinjam s Kerenso. če poznaš svoje telo, če se znaš poslušat, potem hitro veš, da nekaj ni "normalno" s tabo. Ali je to nosečnost, ali bolezen, ali preveč stresa itd. Jaz sem imela "menstrualne znake", ki pa so mi predolgo trajali. Pa je bil plusek. Pa je minilo samo 5 tednov od začetka menstruacije. Ok, tudi če nimaš znakov, mi še vedno ni jasno, kako vsaj malo ne sumiš, da bi bila lahko noseča, če imaš spolne odnose brez zaščite ??? To mi je pa totalno  mimo. Ok, če se to zgodi najstnici, še ne rečem, da ni vedela, da lahko zanosi, samo starejšim ??? Dajte no, prosim, v teh časih ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
8.7.2009 12:54:26   
Anonimen
SEVEDA JIH IMAS SAMO PRISLUHNITI NE ZNAS SVOJEMU TELESU.
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz sem bila noseča 4 mesece pa nisme vedela
A misliš da imamo vse znake nosečnostiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
8.7.2009 13:00:09   
Freycha

ja kaj še vedno niste nehale razpredati al kaj? user posted image  kolk ste tečne......

mogoče sem to čudno napisala, samo ko je čutila brcike, pa je dojela, da ni prebava, je tudi dojela, da drugega, kot to, da je noseča ne more biti. Je šla delati test in evo.... potrjeno.

pa zakaj je to tako čudno? ene pač nimajo nosečniških problemov, se počutijo čisto normalno, le trebuh raste.

Pa a ni čisto vseeno konec koncev. Glavno je, da ve tooolllkk super poznate svoje telo, da veste še preden se kaj zgodi.

Samo ni mi jasno, zakaj nisi že prej vedela, da te bo zob bolel, mogoče bi se drugače takrat izšlo user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
8.7.2009 14:13:43   
Anonimen
HALO,v kaksnem smislu imas ti primerjavo med zobobolom in nosecnostjo.user posted image user posted image user posted image .Mogoce v tem smislu ,da ce ne skrbis za ustno higieno,normalno da lahko dobis karies,user posted image enako je pa tudi pri nosecnosti, ki nastane ce pomankljivo skrbis za zascito pri odnosih,user posted image user posted image potem pa nastanejo razne zgodbice ,joj nism opazla,lepo vas prosim saj ne zivimo v srednjem vekuuser posted image user posted image

ja kaj še vedno niste nehale razpredati al kaj? user posted image  kolk ste tečne......

mogoče sem to čudno napisala, samo ko je čutila brcike, pa je dojela, da ni prebava, je tudi dojela, da drugega, kot to, da je noseča ne more biti. Je šla delati test in evo.... potrjeno.

pa zakaj je to tako čudno? ene pač nimajo nosečniških problemov, se počutijo čisto normalno, le trebuh raste.

Pa a ni čisto vseeno konec koncev. Glavno je, da ve tooolllkk super poznate svoje telo, da veste še preden se kaj zgodi.

Samo ni mi jasno, zakaj nisi že prej vedela, da te bo zob bolel, mogoče bi se drugače takrat izšlo user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
8.7.2009 22:14:52   
ZmajTolovaj
Meni se je trebuh začel poznati šele nekje po dopolnjenem 5. mesecu in tudi prvi gibi so bili pozni, tako da kar se tega tiče, komot. Če nimaš drugih znakov in čisto zmešan ciklus .. kaj vem, je možno. Samo meni je bilo slabo za umret, tud M je bila prej dokaj redna, plus da sva splanirala, kaj in kako.
Verjamem pa, da so redki primeri, ko niti ne pomisliš. Moja mami je imela pri tretjem otroku celo tisti obroček vstavljen, pa je vseeno zanosila in sploh ni vedela precej dolgo, ene 3-4 mesece.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
8.7.2009 22:22:50   
Kerensa*

Očitno dovolj, da nisem spregledala lastne nosečnosti, a ne? user posted image

Če si pa ti, anonimna, svojo nosečnost ugotovila šele na porodni mizi, potem pa nima moja pamet nič s tem. In tudi pamet kakšne druge ženske ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
9.7.2009 16:30:33   
Anonimen
Ocitno sva dve anonimki tukaj gor,kerensa se popolnoma strinjam s tabouser posted image user posted image

Očitno dovolj, da nisem spregledala lastne nosečnosti, a ne? user posted image

Če si pa ti, anonimna, svojo nosečnost ugotovila šele na porodni mizi, potem pa nima moja pamet nič s tem. In tudi pamet kakšne druge ženske ne.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
9.7.2009 18:38:12   
Taddy78
Pri prvi nosečnosti še rečem, da nekatere ne vedo tak do 6. meseca, pa že to je malo tak-tak.
Ampak da pa ene sploh en vedo in kar rodijo, to pa je zame ena velika laž, ko so jo verjetno natrosile okolici, da ne bi imele probleme doma (isto je naredila ena punca ki je zanosila pri 16-h letih z 14-letnim fantom). Kao v 7. mesecu je komaj zvedela...uradna verzija za starše. Suhica kot je bila, ravno ni mogoče da ni videla trebuha in čutila brc...

je pa recimo moja frizerka pri 2 otrocih za tretjo nosečnost zvedela komaj pri 5.mesecih, ampak tu je zaj...G, še ena je ob normalnih krvavitvah zvedela za N pri 4.mesecih, pa še moja sodelavka, ki je isto zvedela komaj pri 5.mesecih...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?