stajce (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

žab*ca -> stajce (7.7.2009 10:59:19)

Kako se vam obnesejo lesene stajce,tiste ki jih imate.Razmišljamo o nakupu.

katarinas -> RE: stajce (7.7.2009 11:18:32)

Sama je sicer nisem imela, ker smo za stajico uporabljali kar prenosno posteljo, ker mi je bilo bolj praktično.
Jo ima pa kolegica in se zelo pohvali.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ksenija12 -> RE: stajce (7.7.2009 11:23:32)

nismo imeli, včasih smo uporabili prenosno posteljico, sicer pa sta se oba plazila okoli. Po moje je čisto odvisno od strukture stanovanja ali jo potrebuješ ali ne.

Hope2 -> RE: stajce (7.7.2009 11:23:47)

IMamo stajico, vendar ne leseno in sem prav vesela, da ni lesena. Ko je ugotovil, da lahko stoji in ko je od onemoglosti, štoravosti ali zabave padal, bi fajn buške pridobival. Pa še pes bi mu igrače ven vlačil med letvicami ali pa bi njumu kaj ven padlo. Sicer pa stajico uporabljamo bolj za hitro pospravljanje igrač in v primeru, ko moram na WC ali kaj nujnega opraviti in ne morem met malega in psa na očeh. 

LenaG -> RE: stajce (7.7.2009 15:40:40)

Mi jo imamo pa moram priznat da sem, odkar se vstaja, kar nesrečna, ker me je ves čas trah, da si bo pridobila kakpno buško. Pri babici pa v ta namen uporabljamo prenosno posteljo in je prav super, pa še spi lahko v njej. Tudi sama sem oklevala, pa se mi je lesena zdela boljša, zdaj ne vem, če bi jo še kupila. Je pa super stvar za pospravljanje igrač na eno mesto [sm=jezicek.gif]

Stran: [1]