Kerensa* -> RE: Kakšni nakupovalci so vaši moški? (7.7.2009 2:31:22)
|
Kadar ve, da ima dovolj denarja tudi za še kaj, kar bo zagledal mimogrede in ne samo za tisto, po kar je namenjen, takrat je, po mojem mnenju, popolnoma povprečen moški nakupovalec: kupi, kar potrebuje, primerja največ dva ali tri izdelke med sabo, občasno je pozoren na proizvajalca, na sestavine nikoli, cenejši izdelek vzame samo takrat, kadar je dražji občutno dražji. Vrečke nikoli ne nosi s sabo, temveč jo vedno kupi. Tako je pri nakupovanju za gospodinjstvo (npr. v Spar-u). Pri oblačilih in obutvi je pa drugačen: odide izključno v trgovino, ki jo pozna že od prej, kupi izdelek blagovne znamke, s katero ima dobre izkušnje, plača in gre (številke ve na pamet, tako, da redkokdaj sploh kaj pomeri). Kadar pa je z denarjem bolj na tesno oz. kadar ima občutek, da je tako, pa se ga v trgovino sploh ne spravi, če ni ekstra nujno (npr. zmanjka mleka za kavo). Preko Interneta ne nakupuje, za večje oz. dražje izdelke pa je dovolj korekten, da me vpraša za mnenje (in če bom kaj prispevala). Kljub vsemu grem v shopping še vedno najraje sama. Da mi nihče ne diha za ovratnik in da me nihče ne preganja - da lahko v miru tudi po 15 minut primerjam dve zobrni pasti, če mi paše. Njega najraje pustim v zunanjem lokalu shopping centra na pivu - ali pa kar doma.
|
|
|
|