tekoče blato (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

keira1977 -> tekoče blato (6.7.2009 18:53:41)

Živjo punce,

prosim za nasvet....

moja 3 mesečna punčka ima že skoraj dva tedna bolj tekoče blato in nevem zakaj.
Pred dvemi tedni smo jo prvič cepili, sam zdaj bi bila reakcija na pik že mimo.... razen če ima reakcijo na AD3 kapljice...ali pa zobki, ker ima že čisto trde dlesni in se non-stop slini. Prosim za nasvet.....drugače bom jutri poklicala pediatra. Aja punčka drugače zgleda čisto zdrava zato nevem kaj ji je.

LP S.

bskrle -> RE: tekoče blato (6.7.2009 20:39:43)

A blato kaj smrdi?
Po moje samo tekoče blato ni razlog za skrb.

PC Baby -> RE: tekoče blato (7.7.2009 11:44:50)

Naš je imel drisko kot reakcijo na SD3 pa mu je pediatrinja zamenjala kapljice na D3. Po nekaj dneh je bilo OK.

nia5 -> RE: tekoče blato (7.7.2009 12:44:03)

Lahko ima kako virozo, zobki...

tinaaja -> RE: tekoče blato (7.7.2009 13:01:46)

nasa ima obdobja ful tekocega blata, pa je vse ok. pri dojenem otroku je naceloma vsaka oblika blata ok - stars mora sam presodit, kaj pade iz "naceloma". Probaj dati kapljice Biogaia, pomagajo pri prebavi.

akin -> RE: tekoče blato (7.7.2009 21:49:24)

Tudi naša je imela pri 3 mesecih kake 2 tedna še bolj tekoče blato kot sicer - ji je kar po nogicah steklo. Pa tudi smrdelo je, kar sicer ne. Pediatrinji sem to omenila, ampak dokler ne kaka tako pogosto, da bi bila problem dehidracija, to menda ni nek problem, ki bi ga zdravili. Jaz sem začela jest več čokolade (bil je odličen izgovor), pa biogaia kapljice sem ji dajala, ji nehala dajat ad3 za nekaj časa, pa ne vem, če je kaj od tega pomagalo, ali je pač samo od sebe minilo.
Upam, da tudi pri vas kmalu mine!

Stran: [1]