Raho -> RE: Dr. Kaničeva - Mb (6.7.2009 22:21:44)
|
Mene pa moti predvsem nekaj - da sodimo o vseh poklicih in o vseh napakah, le o svojih ne. Vsi delamo napake, le da so v zdravstvu te usodne. Sama sem učiteljica - in kaj je lahko moja največja napaka? Da otrok popolnoma ničesar ne naučim, da nisem strokovna... Pa vsi imajo pozitivno in je vse OK, ker se starši ne pritožujejo. Ampak četudi delam take strokovne napake, bo edini komentar nekoga: Kdo te je pa učil **** predmet? Ma te pa res ni nič naučila! Mnogo mojih znancev in prijateljev pa tudi sorodnikov je zdravnikov (sama se, kljub temu, da sem naredila sprejemne izpite na medicini, nisem odločila za študij medicine prav iz tega razloga - da storim napako in nekdo zardi mene umre) in vem, kaj navaden smrtnik, ki je zdravnik in mu pacient umre, doživlja in preživlja. Verjemite mi, da je njim najtežje. Meni osebno ta zadeva Nekrep gre že pošteno na keks. Pa me zanima, zakaj je tovrstni medijski pomp točno okoli te smrti. Kot da je to edina usodna zdravniška napaka, ki se je zgodila...
|
|
|
|