Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Odmor za malico pri skrajšanem del. času 6.7.2009 16:10:03
|
|
|
|
lindy
|
No hvala, zdej smo pa razčistile!
|
|
RE: Odmor za malico pri skrajšanem del. času 6.7.2009 17:12:14
|
|
|
|
marita
|
js delam po 6 ur in imam 22 minut odmora za malico. In ga tako tudi koristim, pač gledam na uro in se vrnem na delovno mesto točno v roku.
|
|
|
|
RE: Odmor za malico pri skrajšanem del. času 6.7.2009 20:26:47
|
|
|
|
tintin
|
ja, jaz delam 7 ur in imam sorazmerni delež časa za malico torej eno osmino manj kot nekdo, ki dela 8 ur.
|
|
|
|
RE: Odmor za malico pri skrajšanem del. času 6.7.2009 22:29:21
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: GoYa Ali ti v primeru skrajšanega del. časa (6 ur) priprada sorazmerni čas za malico - torej namesto pol ure le 20 min časa za malico? Predvidevam, da ja, ampak če bi pa delala samo 4 ure, potem bi morala vase vse zmetatati v 15 minutah ja, tko je pa sej če delaš 4 ure niti ne rabš it na malco, no vsaj jest nism hodila, poješ kakšno čokolado al pa jabolko pa je. Je pa fajn, da jo plačajo Če pa ima podjetje organizirano prehrano, pa je ne plačajo in mora tista, ki dela 4 ure "vase zmetati" v 15 minutah.......
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?