Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Račun Mobitel vs. Simobil 7.7.2009 22:30:18
|
|
|
|
Nikita***
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Jaz sem s si.mobilom več kot prepolovila račun! Tudi jaz, ko sem pred leti prestopila z Mobitela na Simobil
|
|
RE: Račun Mobitel vs. Simobil 8.7.2009 7:14:05
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Toliko da veste - pri nas v podjetju smo imeli vsak mesec zbirni račun od Mobitela okrog 500-600 evrov za 4 ljudi. Zdaj smo presedlali na Simobil, telefoniramo, pošiljamo in snemamo podatke na isti način kot prej, torej z naše strani se ni nič spremenilo. Račun: 183 evrov. Ja, šiiit! Samo, da ste se vzeli v roke malo. Sicer pa jst 183 ojrov zagonim v skoraj letu in pol.
|
|
RE: Račun Mobitel vs. Simobil 25.7.2009 15:50:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Toliko da veste - pri nas v podjetju smo imeli vsak mesec zbirni račun od Mobitela okrog 500-600 evrov za 4 ljudi. Zdaj smo presedlali na Simobil, telefoniramo, pošiljamo in snemamo podatke na isti način kot prej, torej z naše strani se ni nič spremenilo. Račun: 183 evrov. Sem hotla presedlat k Simobilu, pa neb nč profitirala, ker mam skorej vse ljudi pr Mobitelu. Mam tist paket Povezani33 in mam 1000 min brezplačnih v mobitelova omrežja, v stacionarna omrežja zastonj 333 min, v druga omrežja 33, s tem da imam še v druga omrežja 30% ceneje. Tko da praktično plačam samo ceno paketa.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?