DannyS -> RE: mamice iz Obale 2009 (7.8.2009 13:09:58)
|
Čau mamice... evo mene,... sej vas redno berem vsak dan, samo kaj ko sem malo bolj lena za pisat postala... Zadnje dneve se ukvarjamo s vsemi temi obrazci od otroškega dodatka, do vloge za vrtec, pa šolde od MOK. Mi gre prav na živce, da Florijana ne moreva prijavit na stalnem naslovu tu v Škofijah, dokler jaz nisem tudi tu za stalno prijavljena. Spet bo treba menjat vse dokumente. Florijan je še vedno priden, vsake tolko se mi zdi da ga malo črviči oz. ima kak krček, ampak ga ful pomiri ko ga damo spat na trebuščka, pa malo se tudi z dudo rad potolaži. Na sprehod gremo vsak dan proti večeru al v Koper al pa kar tu po parenzani. Prvi pregled imamo šele 28., ampak sem zadovoljna ker smo vsaj dobili ok pediatra, jaz pa se moram še naročit za pregled pri ginekologu. Čišče imam še ful ful malo, pa še to je ful taka svetla, tudi šivov več kot tolko ne čutim. Drugače pa komaj čakam, da mine ta vročina, da bomo lahko tudi čez dan kaj pohajali, ker tako smo cel dan v hiši in je prav bala, al smo pred tv ali pred pc.
|
|
|
|