Anonimen -> RE: mamice iz Obale 2009 (28.6.2010 10:20:28)
|
ojla mamice! Vidim, da se pogovarjate o čeveljčkih. Jaz sem Tadeiu prve ta prave čevlje kupila v Geoxu (z mehko gumo), sedaj, ko pa hodi ima za doma Ciciabanove, za zunaj pa spet Geox. Ker ima tudi Tadei visok nart mu tej čeveljčki iz Geoxa najbolj odgovarjajo. Smo pa bili tudi v Primigi trgovini in mu nobeni čeveljčki niso šli na nogico. Nosi pa številko 22. Belen in Bia79 vaše punce so pa super za jest. Tadei pol manj poje kot tvoji punci, Belen. Se pa še vedno doji. Je pa dojenje prišlo zelo prav ta vikend, ker mu zobki poganjajo in je imel 40 vročine in ni hotel ničesar drugega kot dojke. Mi je zdravnica rekla naj se nič ne sekiram, če ne je, ker z mlekom itak dobi vse kar potrebuje. Samo problem je, ker ne vem kako nehat dojit. Nočem bit še ena tistih mam, ki dojijo 2 leti. Glede term. Lani, ko je imel Tadei 4 mesece smo bili v Terme Čatež in je bilo super. Letos, prav zaprav dva tedna nazaj smo se vrnili iz term Olimje in je bilo spet super. V obeh smo bili v hotelu. Kar se tiče Tadeieve prehrane, smo šli na kosilo in je jedel kar z nami. Med obroki (malice) pa je jedel kakšno sadje, jogurt, puding. Tako, da če greste v hotel po moje ni panike. Komaj čakam, da se voda v bazenu segreje, da se gremo malo kopat. Uživajte še naprej. bye bye.
|
|
|
|