BIA79 -> RE: mamice iz Obale 2009 (28.7.2009 14:23:11)
|
Uffa...mi je vse zbisalo.. Aja, punce,kaj pravite da bi tam enkrat po septembru poskusile se vse dobit na enem sprehodu in kavi? Takrat bodo girice že mal večje in tudi toplo, naj ne bi bilo?? Sem prišla s pregleda. Moj doc. Lav je šel v penzijo...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] in seveda nihče ne ve, kdo ga bo nadomestil...doc.Vitezica pravi, da je šlo vse na svoje mesto, za stranske učinke pa je rekel da bodo minili s časom...Ni kaj bomo počakali še malo... Nena...počakaj da mine prvi mesec in potem bo vse lažje.Ne takoj ampak s časom. Liza ti bo ponoči več spala, uredil se bo sistem hranjenja...Vem da je težko, ampak boš zdržala. Zapolni si pa samo eno stvar, ko otrok spi, pojdi počivat tudi ti. Ni važno ali je pospravljeno, čisto ali zlikano. Ti poskusi čim več počivat. Stvari te bodo počakale tam. Meni je edino to pomagalo. Prijateljica pa je že po dveh mesecih z vozičkom in rolerji skalala naokoli, mene pa je en kratek sprehod "ubil". Vsak odreagira drugače, ene rabimo več časa kot druge za pridet k sebi,ampak prej ali slej vse zalavfa. Ampak mi ni žal nobene neprespane noči...važno da je naša girica zdrava in da se pridno redi... Grem naredit en pisolino...ti jutranji sprehodi, so nočna mora zame, ki rada spim zjutraj.Klara pa je že ob 6 kot čukec...Zanimivo..tudi v trebuhu se je "zbujala" v tej uri hehehe
|
|
|
|