Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Odlični kampi na Sardiniji - priporočila 5.7.2009 21:18:15
|
|
|
|
tintin
|
Ker smo se ravno vrnili iz Sardinije, posredujem info o zelo dobrih kampih. - Baia Blue La Tortuga, v kraju Vignola Mare (Costa Smeralda): odličen kamp, bi celo rekla noro urejen, ob peščeno-prodnati plaži, ful urejene sanitarije, animacije za otroke.... - La Cinta (San Teodoro): zelo lušten kamp, ob več kot km dolgi peščeni plaži La Cinta, kar nekaj Slovencev, zares luštno! - že velikokrat omenjeni Spinakker (Oristano): zelo lep manjši kamp, veliko komarjev, extra zaračunavajo toplo vodo (tuše). Cena vseh treh v predsezoni se je gibala med 25 in 28 evr (šotor, 2 odrasla, otrok do 2 let- zastonj, avto, elektrika)
|
|
|
|
RE: Odlični kampi na Sardiniji - priporočila 6.7.2009 13:39:15
|
|
|
|
lunca77
|
UUU super hvala za tole mi gremo naslednji teden. Lahko še kaj več poveš? Nameravamo vzet malo večji šotor pa me zanima kako se plačuje po številu šotorov ali velikosti in če imajo dovolj velike ravne parcele. Pa takole za kake splošne vtise bi bila tudi zelo hvaležna Lp
|
|
|
|
RE: Odlični kampi na Sardiniji - priporočila 6.7.2009 13:42:13
|
|
|
|
tintin
|
vsi ti kampi so na ravnem in imajo lepe, senčne parcele. se plačuje po velikosti šotora - mi smo imeli velik šotor za 5 oseb. so pa vsi trije kampi krasni, sploh Baia Blu La Tortuga je zakon. Splošni vtisi - super!! Za kaj več pa mi piši na zs.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?