VROČINA NE PADE - KAJ NAJ (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

kamy -> VROČINA NE PADE - KAJ NAJ (5.7.2009 21:16:27)

No pa smo tam![sm=smiley19.gif] Mislim, da je moja [sm=duda.gif] dobila norice od mene! Jaz jih sicer še imam a danes se je pri njej pojavila vročina in jokanje ter toženje po bolečini v ušesu!? Ne vem, samo P mi je v petek rekla, da se pri otrocih v prvih znakih kaže tudi bolečina v ušesu. Vročina ne pade in ne pade okoli 38oC se vrti in me je strah zaradi vročinskih krčev, ki jih je že imela. Kaj naj naredim, razen hlajenja, ker mi [sm=duda.gif] sicer spi in je ne bi zbujala. Ali je pametno, da ji na 10-20 min merim vročino in ukrepam, ko bo zares potrebno? Ali ji lahko dam Paracetamol svečko pred iztekom 4ur?

Prosim vas za mnenje in za vaše izkušnje!

Lp, Kamy

felicia -> RE: VROČINA NE PADE - KAJ NAJ (6.7.2009 14:17:18)

upam, da je vročina padla, drugače pa jaz svojga kar zbudim svečka voltarena in ohlajanje v banji, sej potem ko pade vročina nazaj zaspi.

NATAŠA35 -> RE: VROČINA NE PADE - KAJ NAJ (6.7.2009 14:20:25)

sigurno svečka v rit, najhitreje zbije vročino, potem pa kaka kopel...če jo boli ušesek pa takoj zdravniku, ker drugače temperatura ne bo padla zaradi vnetja ušesa...

pipic -> RE: VROČINA NE PADE - KAJ NAJ (6.7.2009 14:24:26)

http://med.over.net/forum5/read.php?46,1587769

lahko ima vnetje srednjega ušesa
Takoj k zdravniku

lana38 -> RE: VROČINA NE PADE - KAJ NAJ (6.7.2009 14:53:21)

A nimaš doma Voltaren svečk? Naš je tudi imel vročinski krč. Včasih mu Paracetamol svečka sploh ne prime, pa tudi vročina mu skoči iz 36,8 na 39 v slabih 15 minutah, tako da jo moraš res pogosto kontrolirati, če ne pade.
LP

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.7.2009 23:21:33)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]