|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   No prav...
27.5.2005 7:32:25   
Udb
SIMI, :)-:)-:)- zaenkrat bom kar pri bakreni ostala. Ena sodelavka je mislila, da je to moja naravna barva!! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   No prav...
27.5.2005 7:32:42   
simonas
Jutro punce!

Jaz sem danes tak :zaspan:. Pa še inšpektorica pride, ki mi ponavadi da v petek fraj, tako da bo še kar pestro. Sem pa se odločila, da ne bom do 15h delala, ampak grem domov, ko inšpektorica konča s svojim delom. Da bom vsaj nekaj imela od lepega petka...

Drugače pa imam v torek prvi pregled (samoplačniški sicer), pa bom videla kaj mi bo lahko tako zgodaj povedala.

Lep dan - jaz grem veselo na delo!

Simona

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   No prav...
27.5.2005 7:35:00   
KIRA
brca, brca. sicer še vedno bolj v okolici mehurjam ampak sedaj sem vsaj ziher, da je to to, ker je mal močnejše. sem si vse oddahnila.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   No prav...
27.5.2005 7:38:13   
simi73
Simona,dobro jutro. A za samoplačniško te je pa lahko vzela????:grrr: Mislim tole naše zdravstvo je pa tud čist v ...:grrr::grrr::grrr: Držim :miska: da boš že lahko kaj novega izvedela:miska::rozica:
Udb, jst se tud farbam in že skor sama ne vem, kakšna je moja natur barva:)-:)- menda ena taka kot obrvi:)- trenutno sem jst tud rdeča8)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   No prav...
27.5.2005 7:40:59   
KIRA
jest sem pa itak blond, razen lani, ko sem bla 1 leto bolj take lisičje barve. pa sem nazaj prevekslala, ker mi barva ni dobr prejela, se je vedno prala ven.
prednost je res, da se mi sivi laski ne vidijo - udb, nisi sama, tud jaz jih mam že leta na sencah - slabost je pa to, da me skoz ta butast narastek tao zživcira.
:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   No prav...
27.5.2005 7:41:05   
biba77
Jutro, :zaspan:!
Jaz grem tudi k frizerju danes. :)
Se prej pa po avtek.:):)
Se prej pa po duplo dozo :kava::kava:.
Pozdravcek iz Mb (13 st., soncno)!
:miska:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   No prav...
27.5.2005 7:42:41   
simi73
Punce, lepo čvekajte naprej. Moram it, ker "delo" kliče:)- Uživajte v sončku in, če se ne tipkamo več, še lep vikend!!!:rozica::rozica::morje::)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   No prav...
27.5.2005 7:43:39   
KIRA
enako.
jest pa vas vabim, če vas bo dolgčas, da kaj priracate jutri v mursko. od 9.00 naprej je spet bogračijada.
njam, se že veselim da se bom jutri fino napapcala. 9nebesa

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   No prav...
27.5.2005 8:18:32   
pupika
Dobro jutro pupike.
Kako smo kaj, punce danes je petek in tako lepo vreme je zunaj, me pa čepimo v pisarnah.

Udb za tvojga :love: pa :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da bo predizpit opravil z odliko.

Udb boš videla, da boš imela s kratkimi več dela kot pa z dolgimi. Moja svakinja je imela sedaj par let kratke, pa je rekla, nikol več, ker ima zjutraj vedno tolko dela, sedaj si jih pa pušča dolge, je rekla, jih daš v čop, pa imaš mir.

Mene pa vedno bolj strižejo pri frizerju, tako, da upam, da ne bom tudi jaz prišla kmalu na kratke. Nekateri frizerji res ne razumejo, kaj so špice, potem me pa po 10cm postrižejo.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   No prav...
27.5.2005 8:25:53   
Udb
PUPIKA, glede na to da sem imela povprečno 20 let svojega življenja kratke lase,vem iz izkušenj, da z njimi nimam skoraj nič dela! Zjutraj s prsti skozi lase, pa stojijo kot pribiti in to brez glea in podobnih traparij! :)- Je pa res, da če imaš problematične lase, je pa sigurno lažje z dolgimi!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   No prav...
27.5.2005 8:27:57   
aljča
Vsem en lep sončen dobro jutro iz dnevene sobe in ne iz pisarne:kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava:tu pa kavica za vse tiste,ki jo bote še pile;).
Našo piko smo poslal na avtobus gre dons na izlet za dva dni na gorenjsko,zdej sem pa malo pokukala sem gor kakšen čvekec je že pr vam.Vidim, da ste že zlo zgovorne:bravo::bravo::bravo:.Danes je petek in za nekatere en lep vikend uživanja in lenarjenja.Lepo ga izkoristite.Jaz počas odštevam dneve do ponedeljka pa nikamor ne gre,se mi zdi da me bo prej presenetla:hudicek:kot pa :modri::roza:.No bomo videli:zmeden2::zmeden2::zmeden2:.
Tko tole bo za zdele dost grem še mal v kuhinjo.
Čao Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   No prav...
27.5.2005 8:30:21   
Udb
Uf, aljča, kam boš pa zdaj z vsem časom??? :)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   No prav...
27.5.2005 8:34:52   
pupika
Udb imaš prav ja, moja svakinja ima tako trde lasje kot vsega štrihanja, da še sedaj ko ima nekaj vmes hodi spat z navijalkami, pa ji jaz vedno bolj pravim, da si s tem samo uničuje lasje, pa ji nič ne zaleže.

Udb kaj :duda: fejst brca?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   No prav...
27.5.2005 8:38:02   
KIRA
pupika - ne trde - suhe!!!! pa navijalke tle nič ne pomagajo. sam kakšna dobra sabrina.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   No prav...
27.5.2005 8:38:54   
aljča
Udb nimam pojma kaj bom počela mi je že zdajle dolgčas kaj šele bo.Na živce mi gre to čakanje na ponedeljek.Verjetno bom šla na balkon brat knjigico bom še vidla.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   No prav...
27.5.2005 8:50:04   
Udb
PUPIKA, včeraj je :duda: cel dan ful brcal - še nikol ni bil tako aktiven!! Celo ponoči sem se parkrat zbudila od brcik!! :)-:)- Zdaj pa verjetno spi - revček se je zmatral - samo vsake toliko me malo poboža, da vem, da je še tam! :)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   No prav...
27.5.2005 8:53:59   
pupika
Tvoja mala :duda: pa je bolj načna, po noči ga žura, podnevi pa spi.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   No prav...
27.5.2005 9:04:22   
biba77
Hej, P., ti tukaj odgovorim...
Zelo verjetno ne bom sla pod Pohorje.
Takoj po sluzbi grema z :love: po avto, potem moram k frizerju (jutri ne bo casa), ker imam v nedeljo en "roj.dan+prvo obhajilo". Sicer pa imam frizerko rel. blizu "pod Pohorja" - v novi vasi in se kar dosti cuje dol. :)
Aja, pa moj :love: je izrazil zeljo po Cirkusu in bova zgleda danes sla (18.30). Je samo do nedelje in drugace ne bo zneslo...
A ti gres?? :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   No prav...
27.5.2005 9:26:27   
pupika
Ma kaj je s tem RR, že v tretje pišem sporočilo, ker prejšnja dva nista vidna.

Astra tudi midva letos ne greva pod Pohorje, ker greva jutri na praznovanje rojstnega dneva.

kaj gresta danes po novi avto:zmeden2:

Astra v kateri frizerski salon hodiš, jaz še vedno nisem našla tu v Mb tistega pravega, mi vedno napačno barvo pramen naredijo kot jim rečem.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   No prav...
27.5.2005 9:42:57   
biba77
Privat... mogoce bo boljse deloval... nekaj se spet dogaja na RR... :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   No prav...
27.5.2005 9:52:03   
pupika
Ja tale RR nas zadnje čase nekaj heca:((

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   No prav...
27.5.2005 12:07:47   
Udb
:love: drži se!!! :miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   No prav...
27.5.2005 12:27:10   
biba77
:miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   No prav...
27.5.2005 12:54:43   
Udb
Kolk sem jaz živčna!!!......:love: nič ne pokliče!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 49
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.