RinkyDinkyDoo -> RE: knjiga za darilo (5.7.2009 22:14:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 Hja, jaz ti lahko dam se en predlog, samo bos tezko dobila: Herman Hesse, Umetnost razmisljanja. Je bil ponatis, to vem, ampak pred leti. Ce bom nasla ti lahko posljem naslov prevajalca, ce ima se kaksen izvod na zalogi. Drugace pa kaksno drugo od Hesseja, meni ljuba je Narcis in Zlatoust. Moram pa se eno pripombo dat: ko podarjas knjigo podarjas nekaj iz sebe, s knjigo sporocas lastno izbiro in poznavanje obdarovanca. Zato sama ne maram knjig, kjer so kaksne misli zbrane itd. al pa t.i. prirocniki za boljso voljo (ala juhice take in onake). Za te stvari imam internet in najdem, kar rabim, knjiga mi pomeni veliko vec. Ce mislis podarit knjigo, ker je pac lepo darilo in ker je fajn dat iz roke...potem ti predlagam, da razmislis o drugem darilu, ker ce ne poznas cloveka dovolj dobro, ne ves kako tak clovek dojema tako darilo in sporocilo zadaj. Ce res zelis podarit knjigo, potem izberi nekaj, kar je vsec tebi, ker bo tako darilo imelo zgodbo in vrednost. Hvala, zelo dobro napisano!
|
|
|
|