jana84 -> RE: Goriške nosečke 2010 (22.2.2010 15:17:38)
|
evo, da se tud jaz pridružim: sem iz vipavske doline, našega drugega dojenčka pa čakamo tam nekje konec oktobra meseca, bolj natančno bom vedela, ko pridem s prvega pregleda...Sem pa stara 25let. Naj kar jaz odgovorim na vprašanje o šempetskem osebju v porodnišnici: popolnoma odvisno na koga naletiš. Jaz sem rodila l.2008 in imela tako fenomenalno babico, da kar nisem verjela da je to res. IN še ene pap punc ki so rodile v Šempetru mi je reklo, da so imele eno super babico in na koncu smo prišle skupaj da smo imele isto in socer MILICO, kako se piše sem pozabla, je pa mlada (isto stara kot jaz) in ima bjondaste lase, po rodu je iz okolice Splita, zdej pa živi že fuuuullll časa v NG...Res fajn ženska... Glede sester je pa res najbolj odvisno na koga naletiš in v katerem delu dneva: po kosilu, ko so na kavi je težko kakšno dobit, zvečer pa tud niso najbolj dobre volje...No, jaz se ne bom preveč pritoževala, ker so ful lepo skrbele zame in za mojega sinka...Pa še s pediatrijo včasih pomešam, ker smo pri enem mesecu morali tja za en vikend zaradi refluksa...Jaz glede šempetra nimam pripomb. Ja, imela pa sem 3 ginekologe: ko sem prišla me je pregledala dr.Zavrtanikova, v porodno me je poslala dr.Krkočeva (še enkrat hvala, ker mi je dala umetne popadke), pri porodu pa je bil dr.Šoštarič. In nad nobenim se ne pritožujem... Zdaj pa na kosilce...
|
|
|
|